Digitális PhotoFrame képkeret

  Digitális PhotoFrame képkeret

  „...igazán nem kellett volna!”

  Élje újra ezeket a feledhetetlen arcokat és pillanatokat a PhotoFrame képkeret használatával. A keret használata egyszerű, és emellett környezetbarát is.Nyugtassa az a tudat, hogy amíg Ön kedvenc képeit nézegeti, a megfelelő döntést hozta a környezetéért is. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Digitális PhotoFrame képkeret

7", Multimédia, 4:3-as képoldalarány SPF2007/12 Hasonló termékek

„...igazán nem kellett volna!”

 • imagen Pro technológia az élesebb és élénk színekért

  Az egyedülálló Philips imagen képjavító technológia automatikusan elemzi a képeket, javítja a színeket és beállítja az optimális kontrasztot. A továbbfejlesztett imagen Pro a nagyobb színhűség, színmélység és az intelligens kontraszt érdekében az imagen 3 alapvető elemeit tartalmazza. Ezen felül az imagen Pro javított bőrszínt, élesebb képet és a fényképeknél nagyon fontos villódzásmentes élményt kínál.

 • 4:3-as képoldalarány az optimális, torzításmentes megjelenítéshez

  A Philips digitális PhotoFrame eszköze az ideális látványt biztosító 4:3-as oldalarányt alkalmazza a fényképek megjelenítéséhez.

 • Állítsa új fénybe a régi emlékeit a RadiantColor technológiával

  A RadiantColor a Philips exkluzív technológiája, mely optimális 4:3 képformátumban jeleníti meg a kisebb méretű képeket; ehhez kiterjeszti a nem teljes képernyő méretű képek szélének színét a képernyő oldaláig; így megszünteti a fekete sávokat és a képaránytorzítást.

 • Automatikus diavetítés USB eszközről vagy memóriakártyáról

  A diavetítés bármely USB meghajtóról vagy memóriakártyáról automatikusan elindul, így megtakaríthatja a PhotoFrame képkeretre való fényképmásolással töltött időt.

 • A fénykép automatikus tájolása fekvő vagy álló módhoz

  Az automatikus fekvő/álló mód felismerése speciális érzékelővel történik, mely érzékeli a PhotoFrame állását, és minden fényképet az ennek megfelelő módon jelenít meg.

 • Szórakoztató kollázsok – több fotó megjelenítése egy nézetben

  A diabemutató során alkalmazható effektussal több különböző fénykép jeleníthető meg automatikusan, véletlenszerűen összeállítva. Így kiküszöbölhető a képernyőméretnél kisebb fotók körüli szegély zavaró látványa.

 • Környezetbarát fényképkeret

  A Philips PhotoFrame fényképkeret tervezése az EcoDesign elvek szerint történt: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás, a káros anyagok elhagyása, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrahasznosítás révén.

 • A kijelző automatikus be- és kikapcsolása előre beállított időpontokban energiatakarékossági célokból

  Az időzítő a beállított időpontban be- és kikapcsolja a PhotoFrame rendszert, csökkentve ezzel az energiafelhasználást a környezet védelme érdekében, és megtakarítva a PhotoFrame energiaköltségek mintegy harmadát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: