Vezetékes asztali számítógép

  Vezetékes asztali számítógép

  Vezetékes asztali számítógép

  Élvezze a különlegesen puha tapintású, tartós feliratú billentyűzet által nyújtott kényelmet. A pontos, kényelmes, 800 DPI nagyfelbontású egér könnyen irányítható. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vezetékes asztali számítógép

USB, 800 DPI SPT2700BM/53 Hasonló termékek

Vezetékes asztali számítógép

 • Hosszan tartó kényelem a puha, kellemes érintésű billentyűknek köszönhetően

  A puha, kényelmes billentyűk könnyed érintése megóvja Önt az erőkifejtéstől. Speciálisan lettek tervezve, hogy a legfinomabb érintést is érzékelve megkíméljék Önt a fáradságos gépeléstől. Így a hosszú munkák során is nagyobb kényelmet élvezhet.

 • A 800 DPI precíziós optika rendkívül pontos kezelhetőséget biztosít

  A 800 DPI precíziós optika bármely felületen garantálja a rendkívül pontos kezelhetőséget; legyen az fa, műanyag vagy papír. Karbantartást egyáltalán nem igényel, a beépített optikai érzékelőt nem kell tisztítani.

 • A cseppálló billentyűzetet nem károsítja az esetlegesen ráfröccsenő folyadék

  A billentyűzet kialakításának köszönhetően ellenálló az esetlegesen ráfröccsenő folyadékokkal szemben. Elvezető nyílások és az elektromos és műanyag részek közötti elválasztás gondoskodnak a hosszabb élettartamról.

 • Masszív és tartós billentyűzet a kényelmes gépelésért

  Ha sok időt tölt a számítógép előtt, kényelmes, mégis tartós billentyűzetre van szüksége. Ez a billentyűzet rendkívül masszív, mégis puha, kis erőfeszítéssel leüthető billentyűkkel.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: