Univerzális távvezérlő

  TV all

  Univerzális távvezérlő

  Teljes funkcionalitást biztosít

  Ez az univerzális távvezérlő tökéletes választás, ha TV-jét, DVD készülékét vagy videomagnóját maximális funkcionalitással kívánja használni, a legnagyobb kényelem mellett. A távvezérlő formája, melynek köszönhetően természetesen illeszkedik a kezébe, kényelmes vezérlést tesz lehetővé. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Univerzális távvezérlő

2 az 1-ben TV és VCR/DVD SRU5120/53 Hasonló termékek

Teljes funkcionalitást biztosít

Több mint 1000 márkával kompatibilis

 • 2 az 1-ben távvezérlő TV, DVD lejátszó/felvevő, VCR vezérléséhez

  Két külön távvezérlő helyett használhat egyetlen robusztus távvezérlőt a TV és a DVD lejátszó/felvevő vagy a videomagnó működtetéséhez, a márkától és típustól függetlenül.

 • Az ergonomikus alak kényelmes irányítást tesz lehetővé

  A lekerekített formának köszönhetően tökéletesen illik a kezébe a természetes, kiegyensúlyozott működésért. Jól is néz ki!

 • Készen áll a Philips készülékekhez

  Ha Philips készüléke van, akkor az univerzális távirányítót programozás nélkül tudja használni, mivel a Philips már előre beállította.

 • Egyszerű beállítás gyors gombfelismeréssel

  A gyors gombfelismerés segítségével gyorsan és egyszerűen kijavíthatja a készülék gyártmányának kiválasztása után nem működő gombokat. Nyomja meg a gombot, tartsa lenyomva 5 másodpercig, miközben a távvezérlőt a készülékre irányítja; amint a berendezés reagál, a gomb beállítása kész.

 • Kérdéseivel hívja az URC szervizvonalunkat

  Ha kérdése vagy problémája van az univerzális távvezérlővel, vagy az eredeti távvezérlőn olyan gomb van, ami nincs benne a kiterjedt kód könyvtárban, megoldásért hívja szervizvonalunkat. A hét minden napján hívhatja a segélyvonalat.

 • Könnyen használható csoportosított funkciók

  A csoportosított funkciókkal könnyen felismerhetők az audio- és videoeszközök vezérléséhez szükséges gombok. Az eszköz minden funkciója csoportosítva van a távvezérlőn, amelynek teteje különböző színű (fekete, ezüst, alumínium stb.) részekből és gombokból (fekete, ezüst, matt, fényes stb.) áll, így gyorsan megállapítható, mely gombokkal működtethető egy meghatározott eszköz.

 • URC támogatás a kijelölt weboldalon

  Kijelölt távvezérlő-támogatás. A Philips URC weboldalon megtalálja valamennyi márkához tartozó kódot.

 • Elemekkel ellátva az azonnali használathoz

  Nem kell elemet vásárolnia, így a kicsomagolás után azonnal használni kezdheti a távvezérlőt!

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: