Elektromos hálózati ethernet adapter

  Elektromos hálózati ethernet adapter

  Internet a konnektorból

  A Philips bemutatja, hogy meglévő, otthoni elektromos hálózatával hogyan viheti be az internetet otthonának minden szobájába, és hogyan oszthatja meg digitális adathordozóit valóban egyszerűen. Nincs szükség újabb kábelekre otthona átalakítására. Egyszerűen csak csatlakoztassa, és máris kapcsolatban van! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Elektromos hálózati ethernet adapter

Alapcsomag, 85 Mb/s SYK5600/00 Hasonló termékek

Internet a konnektorból

Egyszerűen csak csatlakoztassa.

 • Változtassa otthonában a konnektorokat internetes hozzáférési pontokká

  A meglévő elektromos hálózat felhasználásával könnyedén alakíthat ki otthoni hálózatot. Lényegében az elektromos kimenetet otthoni hálózati hozzáférési ponttá alakítja. Ez egyszerű hozzáférést tesz lehetővé minden szobában, és nem kell otthona átalakítására, újabb kábelekre költenie.

 • Akár 85 Mb/s-os, rendkívül gyors adatátvitelt tesz lehetővé

  Növelje otthoni hálózatának sebességét akár 85Mb/s-ig a meglévő otthoni elektromos hálózattal. Ez a nagy sebesség rendkívül gyors, akár 30Mb/s-os adatátvitelt és adatelérést tesz lehetővé.

 • Tökéletesen kompatibilis a nemzetközi szabványoknak megfelelő HomePlug-gal

  A HomePlug az elektromos hálózaton keresztüli kommunikáció legfontosabb, világszerte használt szabványának a neve. A HomePlug technológia a már meglévő háztartási elektromos hálózatot használja kommunikációs közegként adatokhoz és adathordozókhoz egyaránt. Ezt a szabványt a Philips és világszerte számos más cég is támogatja.

 • Adatátvitel akár 200 méteres távolságig az otthoni elektromos kábelekkel

  Az otthonában továbbítandó jelek használhatják a meglévő elektromos hálózatot, és akár 200 méteres elektromos hálózat is lehet. Lehetővé teszi a teljes, házon belüli lefedettséget.

 • Digitális adathordozó, mint például zene, videofájlok és játékok megosztása

  Ossza meg szélessávú hozzáférését és kapcsolja hálózatba számítógépeit. Egyszerűen élvezheti az egyik számítógépen lévő zenéket, a fotókat, a DVD-minőségű videofájlokat és az on-line játékokat egy másik számítógépen, és az IP-TV-t a lakás minden helyiségébe elviheti.

 • Adatvédelem 56-bites DES kódolással

  Az 56-bites DES titkosítással az elektromos hálózati ethernet adapterek magas szintű adatvédelmet jelentő biztonsági rendszert biztosítanak. Biztonságos és megbízható csatlakozást tesz lehetővé, így elkerülheti az adatromlást, a zavarokat, az illetéktelenek hozzáférését. Biztonsági jelszava telepítéséhez Windows 2000-re vagy XP-re van szükség.

 • Nem kell új kábelezés, használja a meglévő, otthoni elektromos kábeleket!

  Egyszerűen a már meglévő otthoni elektromos kábeleket használva egyszerűen elkerülheti a fúrást és az újabb kábelezést az otthonában. Csak csatlakoztassa az ethernet adaptert és a meglévő elektromos hálózati infrastruktúra igénybevételével már készen áll a kapcsolat.

 • Azonnali csatlakoztathatóság, valódi plug and play

  Az elektromos hálózati ethernet adaptert közvetlenül csatlakoztathatja a fali konnektorba, így kevesebb, mint 5 perc alatt egyszerűen és gyorsan beüzemelheti. Nagyon könnyen használható:csatlakoztassa és működik.

 • Egyszerűen kapcsoljon hozzá egy elektromos hálózati ethernet adaptert

  Az elektromos hálózati ethernet adapter segítségével egyszerűen bővítheti hálózata csatlakoztathatósági lehetőségeit; valóban elérhető hálózati megoldás. További elektromos hálózati ethernet csatlakoztathatósághoz egyszerűen kapcsoljon a hálózatához újabb adaptereket.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: