Messenger telefon

  Messenger telefon

  INGYENES internethívások a világ minden részébe*

  A VOIP433 egy kettős DECT telefon, amelynek segítségével normál telefonhívásokat indíthat vagy fogadhat a vezetékes telefonvonalon, ugyanakkor ingyenes vagy olcsó hívásokra is lehetőség van a Windows Live™ Messenger alkalmazáson keresztül. A névjegylista a Messenger gomb megnyomásával egyszerűen elérhető.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

INGYENES internethívások a világ minden részébe*

 • Ingyenes hívások világszerte a Windows Live™ Messengeren keresztül*

  *Csak az online Windows Live™ Messenger vagy MSN Messenger névjegyek esetében, a Windows Live™ Messenger 8.0 alkalmazáson keresztül. Rendszerkövetelmények: Windows XP vagy újabb verzió / Windows Live™ Messenger 8.0. Látogasson el az alábbi oldalra: http://get.live.com/messenger/overview. Külön megvásárolt internetcsatlakozás szükséges (szélessáv javasolt). A Microsoft, a Windows, a Windows embléma, a Windows Live és az MSN a Microsoft Corporation Egyesült Államokban bejegyezett védjegyei vagy védjegyei, vagy használatuk a Microsoft licence alapján történik.

 • Vezetékes és Windows Live™ Messenger hívások ugyanazon a kézibeszélőn

  A VOIP 433 szabványos PSTN-csatlakozóhoz és a számítógép USB-csatlakozójához van csatlakoztatva. Így ugyanazon a kézibeszélőn indítható és fogadható hagyományos telefonhívás, valamint ingyenes internetes hívás is a Windows Live™ Messengeren keresztül.

 • Közvetlen Windows Live™ Messenger gomb

  A Windows Live™ Messenger gomb megnyomásával közvetlenül elérhető a Windows Live™ Messenger vagy MSN® Messenger névjegylistája. Megjelenik a Windows Live™ Messenger vagy MSN® alkalmazásba bejelentkezett felhasználók listája, és megtekintheti ezen felhasználók online állapotát.

 • Az online állapotban lévő kapcsolatok automatikus megtekintése

  Az ingyenes internetes telefonáláshoz nem kell számítógépe előtt ülnie. A Windows Live™ Messenger névjegylistáját közvetlenül a készülékről is megtekintheti a Windows Live™ gomb megnyomásával.

 • Olcsó hívások normál telefonszámokra a Windows Live Call** alkalmazáson keresztül

  A Windows Live™ Call megfizethető nemzetközi tarifákat kínál normál telefonszámokra (vezetékes vagy mobil számokra). ** A szolgáltatás nyújtása a Windows Live™ Messenger alkalmazáson keresztül történik és szükséges hozzá az adott harmadik fél által nyújtott fizetős szolgáltatás igénybe vétele.

 • A Windows automatikusan felismeri - Plug&Play telepítés

  Csak csatlakoztatnia kell a telefont a számítógép USB-csatlakozójához és a telepítés közvetlenül megtörténik. A Windows automatikusan felismeri a telefont. Teljes mértékben plug & play folyamat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: