Vezeték nélküli zeneközpont

  Vezeték nélküli zeneközpont

  Az összes zene letöltése, dokkolása és lejátszása egy rendszeren

  A valódi kényelmet biztosító, többfunkciós, 80 GB-os merevlemezzel ellátott WAC3500D vezeték nélküli zeneközpont a következőket kínálja: zenék letöltése számítógépről, iPod készülék dokkolása, közvetlen lejátszás USB-eszközökről, valamint merevlemezes lejátszás – mindez kiváló hangminőségben.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Az összes zene letöltése, dokkolása és lejátszása egy rendszeren

 • A 80 GB-os merevlemez akár 1500 CD tárolására és lejátszására is alkalmas

  A 80 GB-os merevlemez akár 1500 CD tárolására és lejátszására is alkalmas

  A 80 GB-os merevlemez hatalmas kapacitást nyújt digitális audiofájlok tárolásához, így akár 1500 audio CD tartalma is tárolható. Helytakarékos megoldás, intelligens kezelést biztosító zenegyűjtemény, egyszerű hozzáférés, és egyetlen helyen tárolt tartalom.

 • Alfanumerikus keresés távvezérlővel

  Alfanumerikus keresés távvezérlővel

  A távvezérlő billentyűzetén történő alfanumerikus keresési funkciónak köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatja kedvenc előadóját, műsorszámát vagy albumát. Csak nyomja meg a távvezérlő „Search” (Keresés) gombját, majd adja meg a keresett előadó, album vagy műsorszám első pár karakterét. Ezáltal megtekintheti a keresési feltételekhez legközelebb álló eredményeket. Nincs szüksége többé a teljes gyűjtemény sorról sorra történő végigböngészésére.

 • Akár 5 Wi-Fi állomás hozzáadásával bővítheti rendszerét

  Akár 5 Wi-Fi állomás hozzáadásával bővítheti rendszerét

  Töltse meg kedvenc zenéjével otthonának szobáit - egyet vagy akár mindet! Nincsenek kábelek, nincs káosz, és nincs több civakodás a családtagokkal a zeneválasztásról. A Streamium vezeték nélküli zeneközpont használatával nem csupán tárolhat, de le is játszhat egy, vagy akár több zeneszámot akár 5 Streamium állomáson otthonában. Az olyan beépített, innovatív funkcióknak köszönhetően, mint „Az én szobám”, „Az én zeném”, „Nyomomban a zene” és a „Zenesugárzás”, mindezt könnyedén megteheti. Engedje szabadon a zenét, és élvezze az élményt otthona bármely pontján.

 • Dokkolja és töltse iPod-készülékét, és élvezze a minőségi zenét

  Az iPod dokkolóval közvetlenül csatlakoztathatja iPod készülékét a Streamium vezeték nélküli zenei rendszerhez, és pompás hangminőséget élvezhet. Csak kapcsolja a Streamium rendszert „Hordozható” üzemmódba, majd dokkolja iPod készülékét. A Streamium távvezérlőjével navigálhat, valamint kiválaszthatja és lejátszhatja az iPod lejátszón tárolt zenét. A Streamium automatikusan tölti iPod készülékét dokkolás közben.

 • Közvetlen lejátszás az USB flash memóriaeszközről

  Ha a Streamium készüléken kiválasztja az USB Direct módot, közvetlenül hozzáférhet az USB hordozható lejátszó zenei tartalmához, és lejátszhatja a Streamium központról vagy állomásról. Az USB Direct lehetővé teszi az MP3, AAC és WMA zenefájlok lejátszását USB-eszközről, nagyszerű hangminőséget biztosítva hordozható zenéinek otthonában.

 • D osztályú digitális erősítő a minőségi hanghatás érdekében

  A D osztályú digitális erősítő vesz egy analóg jelet, átalakítja digitális jellé, majd a jelet digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végső kimenet. A felerősített digitális kimenet a digitális audió minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Ráadásul a D osztályú digitális erősítőnek 90%-nál magasabb a hatásfoka, a hagyományos AB erősítőktől eltérően. Ez a nagy hatékonyság kis helyigényű erősítőt eredményez, nagy teljesítmény mellett.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: