Fidelio

Philips Fidelio

Fejhallgató

  • KA

  Philips Fidelio

  Fejhallgató

  Hifi minőségű hangzás otthona kényelmében

  A Fidelio X2 fejhallgatóval igazi zenehallgatási élményben lehet része kiváló hangminőségben és kényelemben, a saját otthonában. Merüljön el a legapróbb részletekben, és élvezze az egyedi kialakítást, amely az Ön maradéktalan szórakozását szolgálja. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio Fejhallgató

Nagy felbontású hang, Fülre illeszkedő, Luxusminőségű memóriahabos fülpárnák X2/00 Hasonló termékek

Hifi minőségű hangzás otthona kényelmében

 • A nagy felbontású hang a legtisztább formájában reprodukálja a zenét

  A nagy felbontású hang a legtisztább formájában reprodukálja a zenét

  A nagy felbontású hang az audioteljesítmény legjobbját jelenti, amely a stúdiók eredeti mesterfelvételeit élethűbben reprodukálja, mint a 16-bites, 44,1 kHz-es CD formátumok. Kompromisszumoktól mentes minőségével a nagy felbontású hang a zenekedvelők legfontosabb társa. A Fidelio fejhallgatók megfelelnek a Hi-Res Audio minőségjelölés legszigorúbb kívánalmainak. Akár nagy felbontású gyűjteményét böngészi, akár hagyományos forrásból származó zeneszámait, a Fidelio fejhallgatócsalád lágy, kiterjesztett magas frekvenciáinak köszönhetően még többet kihozhat a zenéből.

 • Nagy teljesítményű, 50 mm-es neodímium meghajtók a széles, de pontos átviteli tartomány érdekében

  Nagy teljesítményű, 50 mm-es neodímium meghajtók a széles, de pontos átviteli tartomány érdekében

  Minden egyes hangszórót kézzel válogatnak, hangolnak és tesztelnek a párosítás előtt, ezáltal a legrészletesebb, természetes hangzást nyújtják. 50 mm-es, nagy teljesítményű neodímium mágnest használnak a zene teljes dinamikájának visszaadásához, amelyek jól kiegyensúlyozott, erőteljes mélytartományt, transzparens középtartományt és kristálytiszta magas frekvenciákat biztosítanak.

 • Akusztikus, hátul nyitott a tökéletes hanghűséghez

  Akusztikus, hátul nyitott a tökéletes hanghűséghez

  Az akusztikus, hátul nyitott kialakítás megszünteti a légnyomás keletkezését a meghajtó mögött, így a membránnak kellő szabad tere van a mozgáshoz, ezáltal jelentősen tisztább lesz a hangzás, és lágyabbak lesznek a kiterjesztett magas frekvenciák.

 • A légáteresztő velúr párnák segítenek a nyomás és a hő eloszlatásában

  A légáteresztő velúr párnák segítenek a nyomás és a hő eloszlatásában

  A Philips Fidelio X2 gyártása az egyes anyagok aprólékos gondossággal való kiválasztásával kezdődik, az ergonómiai kényelmet szem előtt tartva. A luxusminőségű memóriahabos fülpárnákat optimális sűrűségű, nagy légáteresztésű velúranyaggal párosítják a nyomás és a hő eloszlatása érdekében, hogy a hosszabb ideig tartó viselés is kényelmes legyen.

 • A rétegzett mozgásszabályzó membrán pontos hangzást biztosít

  A rétegzett mozgásszabályzó membrán pontos hangzást biztosít

  A Layered Motion Control (LMC, rétegzett mozgásszabályzó) meghajtók többrétegű polimer membránnal rendelkeznek, amely csillapító gélréteget zár magába. Ezek a rétegek a géllel együtt rugalmas határt képeznek, amely elnyeli és tompítja a túl nagy frekvenciákat, ami simább és egyenletesebb frekvenciamenetet eredményez. Ennek eredményeként kiegyensúlyozottabb, természetes és kifinomult hangzás érhető el a magas hangfrekvenciás tartományban.

 • Luxusminőségű memóriahabos fülpárnák a hosszan tartó, kényelmes viseléshez

  Luxusminőségű memóriahabos fülpárnák a hosszan tartó, kényelmes viseléshez

  A Fidelio X2 típushoz felhasznált anyagokat gondosan választották ki, hogy hosszú távon kényelmes viseletet és jobb hangteljesítményt biztosítsanak. A Deluxe légáteresztő, memóriahabos fülpárnákat az optimális, ergonomikus illeszkedéshez terveztük. A hab nem csupán tökéletesen képes felvenni a fül alakját, de szigeteli a mélyhangokat, és kiküszöböli a környezetből származó zajokat.

 • Az előredöntött meghajtók jól illeszkednek a fülhöz, így minimális a hangvisszaverődés.

  Az előredöntött meghajtók jól illeszkednek a fülhöz, így minimális a hangvisszaverődés.

  A kagylók 15 fokban döntöttek, hogy illeszkedjenek a fül természetes geometriájához és igazán precíz és zavartalan hangteljesítményt biztosítsanak. A hangjelek közvetlenül a fülébe jutnak, dinamikus és valódi zenehallgatási élményt kínálva.

 • Önbeálló, jól szellőző tartóháló 3D hálószövettel a tökéletes illeszkedés érdekében

  Önbeálló, jól szellőző tartóháló 3D hálószövettel a tökéletes illeszkedés érdekében

  Az önbeálló, könnyű tartóháló 3D hálószövettel van ellátva, amely nem csupán jól szellőzik, de elég rugalmas is ahhoz, hogy mindig tökéletes illeszkedést biztosítson.

 • Külön kábelrendező csipesz a gubancmentes használat érdekében

  Külön kábelrendező csipesz a gubancmentes használat érdekében
 • Kétrétegű kagylók a precíz hangzáshoz

  A Philips Fidelio X2 kétrétegű kagylói csökkentik a rezonanciát és a berezgéseket, hibátlan hangot, valódi pontosságot és fantasztikusan részletes hangzást biztosítva ezzel. Az erős, réteges felépítés tartósságot biztosít, ezáltal az X2 hosszú időre ideális zenei társ otthonában.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: