• Ingyenes kiszállítás

 • 14 napos visszaküldési garancia

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Vegyen igénybe pontosan olyan támogatást, amire szüksége van
  Speciális megoldást keres a termékéhez?

  A központi egység nem helyezhető be a Philips/Saeco eszpresszógépbe

  Ha nem tudja behelyezni a központi egységet a Philips/Saeco eszpresszógépbe, állítsa a központi egységet alaphelyzetbe, és próbálja meg úgy visszahelyezni

  Play Pause

  A központi egység nincs alaphelyzetben

  A központi egység behelyezése előtt ellenőrizze, hogy az alaphelyzetbe van-e állítva. A központi egység akkor van alaphelyzetben, ha a központi egység oldalán található sárga hengeren lévő nyíl egy vonalban van a fekete nyíllal és az „N.” felirattal. Emellett az oldalán található sárga kampónak felfelé kell néznie (hivatkozásként lásd a képet).

  A központi egység alaphelyzetbe állításához és a gépbe történő visszahelyezéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. A központi egység behelyezése nélkül zárja le a szervizfedelet. Helyezze az összes többi alkatrészt a gépbe (cseppfelfogó tálca, kávéőrlemény-tartó, víztartály).
  2. Az ON/OFF gombot használva kapcsolja KI a gépet. Várjon, amíg már nem hall több hangot (ez kb. 15-20 másodpercet vehet igénybe).
  3. Az ON/OFF gomb használatával kapcsolja BE a gépet. Ne hajtson végre olyan műveleteket, mint a szervizfedél kinyitása, a cseppfelfogó tálca/víztartály eltávolítása, amíg a gép üzemkész állapotban nincs.
  4. Visszahelyezése előtt állítsa a központi egységet alaphelyzetbe. A központi egység alaphelyzetbe állításához először nyomja le a kart, amíg az nem érintkezik a központi egység alsó részével (lásd az 1. képet), majd ellenőrizze, hogy a sárga kampó a legfelső állásban van-e. Amennyiben nincs, nyomja felfelé (lásd a 2. képet)
  5. Nyissa ki a szervizfedelet, és csúsztassa be a központi egységet a gépbe a vezetősínek mentén, amíg a helyére nem rögzül.
  6. Zárja be a szervizfedelet, majd először kapcsolja KI a gépet, utána pedig BE.

  Megjegyzés: Az utasítások eltérhetnek az adott eszpresszógép típusától függően. A pontosabb lépésenkénti utasítások érdekében tekintse meg a felhasználói kézikönyvet.

  Philips eszpresszógép központi egysége

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.