1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Nem tudok csatlakozni a Philips Avent csatlakoztatott babaőrzőhöz

  Közzétéve 2022. november 21.
  Ha nem tud csatlakozni az Avent csatlakoztatott babaőrzőhöz, a problémák megoldásához kövesse az alábbi hibaelhárítási lépéseket. 

  1. Ellenőrizze, hogy 2,4 GHz-es Wi-Fi-útválasztót használ-e, mivel jelenleg ez az egyetlen támogatott spektrum.
   2. Ügyeljen arra, hogy az okoskészüléke ugyanazt a WIFI-hálózatot használja, amelyhez a babaőrzőt csatlakoztatni kívánja. Az alkalmazás zökkenőmentes párosításához vigye közel a bébiegységet a Wi-Fi-útválasztóhoz.
   3. Ellenőrizze a bébiegység állapotjelző fényét. Ha pirosan villog, a megadott SSID vagy Wi-Fi-jelszó hibás volt. Kezdje elölről a beállítási folyamatot, és győződjön meg arról, hogy helyesen adta meg az SSID-t és a Wi-Fi-jelszót, vagyis megfelelően használta a szimbólumokat és a karaktereket.
   4. Ha az állapotjelző fény folyamatosan piros színnel világít, miközben megpróbál csatlakozni, a babaőrző sikeresen csatlakozott az útválasztóhoz, de nem csatlakozik az internethez. Ellenőrizze, hogy rendelkezik-e hozzáféréssel a 2,4 GHz-es Wi-Fi-hálózathoz; ehhez próbálja meg más alkalmazások, például a YouTube, a Facebook stb. elérését. Ha más alkalmazások nem reagálnak, ellenőrizze, hogy rendelkezik-e internet-hozzáféréssel. Ha rendelkezik internet-hozzáféréssel, lehetséges, hogy a szerver átmenetileg nem elérhető. Várjon 30 percet, és próbálja meg ismét beállítani.
   5. Ha nem tudja beállítani a babaőrzőt a QR-kód segítségével, ellenőrizze a kijelző fényerejét. A kijelző megzavarhatja a kapcsolatot, ha túl sötét vagy túl világos. Ellenőrizze, hogy a telefon képernyője elég világos-e, és szükség esetén kapcsolja ki az éjszakai üzemmódot, állítsa be a telefon kijelzőjének fényerejét, majd próbálja újra. Olvassa be a QR-kódot 5 és 15 cm közötti távolságról. Ha ez nem sikerül, próbálkozzon egy másik távolsággal 5 és 15 cm között.

  Ha gyakran megszakad a kapcsolat az alkalmazással, a probléma megoldásához ellenőrizze az állapotjelző fényeket és a Wi-Fi jelet. Az alábbi tippek segítséget nyújtanak az eszközhöz való csatlakozáshoz. 

  • Ellenőrizze, hogy a LED-lámpa zöldre vált-e. A zöld LED-lámpa jelzi, hogy készen áll a szülői egységhez való csatlakoztatásra.
  • A fehér LED-lámpa azt jelzi, hogy a bébiegység csatlakozik a WIFI-útválasztóhoz, és készen áll az alkalmazáshoz való csatlakoztatásra. A lila LED-lámpa azt jelzi, hogy a videostreamelés folyamatban van.
  • Ellenőrizze, hogy elég erős és stabil-e a WIFI-jel abban a helyiségben, amelyben a bébiegység van. Ha a jel gyenge, fontolja meg a bébiegység áthelyezését egy másik helyre, vagy használjon Wi-Fi-jelismétlőt az erős és stabil jel érdekében. Ha WIFI-jelismétlőt használ, ügyeljen arra, hogy az útválasztójának és a WIFI-jelismétlőjének azonos legyen az SSID-azonosítója, illetve hogy ugyanazt a jelszót használja hozzájuk.
  • Előfordulhat, hogy a privát mód be van kapcsolva. A privát mód automatikusan megszakítja az alkalmazás csatlakozását, és a zöld LED-lámpa zöldre vált. Kapcsolja ki a privát módot, és próbálja újra.
  Ha a készülékkel való kapcsolat tartósan megszakadt, kövesse az alábbi tippeket a probléma megoldásához:
  • Ha módosította a Wi-Fi-útválasztót, párosítsa a babaőrzőt az új Wi-Fi-útválasztóhoz.
  • Ha a bébiegységet egy másik mobiltelefonnal próbálja párosítani, ne feledje, hogy csak egy rendszergazdai felhasználó fiókja engedélyezett. Ha a bébiegységet másik mobileszközhöz szeretné csatlakoztatni, a rendszergazdai felhasználónak meg kell osztania a fiókadatokat a bejelentkezéshez, vagy meg kell hívnia a másik felhasználót vendégként. 
  • Előfordulhat, hogy a be-/kikapcsoló gomb véletlen hosszú megnyomásával alaphelyzetbe állította a bébiegységet. Ha 10 másodpercig nyomva tartja a be-/kikapcsoló gombot, a készülék visszaáll alaphelyzetbe, és újra párosítania kell az alkalmazást.
  Ha továbbra is megszakad a kapcsolat a szülői egységgel, előfordulhat, hogy más eszközök zavarják a Philips Avent csatlakoztatott babaőrzőt. Az olyan eszközök, mint a mikrohullámú sütők, IP-kamerák és Wi-Fi-útválasztók megszakíthatják a jelátadást. Ügyeljen arra, hogy ezek az eszközök ne legyenek a bébiőr közelében.
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.