vissza
×

Ismerje meg a Shaver series 9000 borotvát

Tudjon meg mindent borotvájáról

V-Track precíziós körkések

Nézze meg jól a forgófejeket. A legtöbb szőrszálat a külső peremen látható V-alakú rések gyűjtik össze, a belső részén pedig speciális fogak ragadják meg, s nyírják rövidre a hosszú vagy az archoz tapadó szőrszálakat. Az eredmény: tükörsima arc minimális munkával, így a bőrét sem viseli meg a borotválkozás.
 

Kontúrkövető technológia

A Philips S9000 minden más típusnál szorosabban simul az arcához. A borotvafej előre, hátra és oldalra egyaránt hajlik. Emellett az elsődleges és másodlagos csuklógyűrűk a borotvafejtől függetlenül is minden irányba  elhajlíthatók.A borotva nyolc különféle irányba hajlítható tehát, így rendkívül közelről képes követni arca kontúrját.

Testreszabott kényelmi beállítások

Érzékeny a bőre? Sietnie kell? Válasszon az Érzékeny, (1800 fordulat/perc), a Normál (2000 fordulat/perc) vagy a Gyors (2200 fordulat/perc) beállítás közül.

Aquatec – nedves és száraz borotválkozáshoz

Az AquaTec tömítésnek köszönhetően borotvája a Philips Shaver series 9000 termékcsalád tagjaként tökéletesen vízálló. Még a zuhany alatt is használhatja. Akár habot használ, akár zselét, akár szárazon borotválkozik, az eredmény mindenképp tökéletes lesz.

Intelligens tisztítórendszer

Különleges kialakításának köszönhetően az új borotva nap mint nap friss borotválkozásélményt nyújt. Tisztítása, szárítása, feltöltése és nedvesítése egyetlen gombnyomással megoldható. A kettős szűrőnek köszönhetően pedig búcsút inthet a borotvafejen éktelenkedő szőrszálaknak és borotvazselé-maradéknak, s maradéktalanul élvezheti a borotva nyújtotta tökéletes teljesítményt.