professzionális LED TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/19hfl4010w_12/19hfl4010w_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  professzionális LED TV

  19HFL4010W/12 Hasonló termékek

  Egyedülálló TV az éjjeliszekrényre

  Ez az egyedülálló Hospitality TV tökéletes megoldás a páciensek ágya melletti használatra. Az egészségügyi környezetben való használatra tervezett készülék a többi pácienst nem zavarja, és maximális kényelmet nyújt az egyéni vizuális élmény létrehozásával. Összes előny megtekintése

  19HFL4010W/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

professzionális LED TV

19"-es HeartLine, LED, DVB-T2/T/C és IPTV 19HFL4010W/12 Hasonló termékek

Egyedülálló TV az éjjeliszekrényre

Sokoldalú funkciók a páciensek számára

 • LED TV a hihetetlen kontrasztú képekért

  LED TV a hihetetlen kontrasztú képekért

  A LED háttérvilágítással élvezheti az alacsony fogyasztást, és a nagy fényerejű, hihetetlen kontrasztú és élénk színű, gyönyörű kontúrokat.

 • SmartInstall az egyszerű távoli üzembe helyezéshez és karbantartáshoz

  SmartInstall az egyszerű távoli üzembe helyezéshez és karbantartáshoz

  A SmartInstall révén könnyedén üzembe helyezheti és karbantarthatja TV-készülékeit. Egy egyszerűen használható webes eszköz segítségével távolról konfigurálhatja és helyezheti üzembe TV-készülékeit, anélkül, hogy bármelyik szobába be kellene mennie! Ezzel időt takarít meg, és biztosítja vendégei zavartalan pihenését. Legyen szó a szálloda információs oldalainak frissítéséről vagy új csatornák beüzemeléséről, a SmartInstall mindenre alkalmas.

 • SmartInfo a márkajelzésekkel megjelenő, interaktív egészségügyi információs oldalakhoz

  SmartInfo a márkajelzésekkel megjelenő, interaktív egészségügyi információs oldalakhoz

  A SmartInfo segítségével a kórházzal vagy az egészségügyi témákkal kapcsolatos információkat kínálhat a pácienseinek. A páciensek akkor is hozzáférhetnek ehhez az interaktív kórházi weboldalhoz, ha a TV nem csatlakozik a belső hálózathoz vagy az Internethez. Az információkat rendszeresen és könnyedén frissítheti, így a páciensei számára egyszerűen szolgálhat naprakész információkkal.

 • MyChoice kompatibilitás a megtérülő költségek érdekében

  MyChoice kompatibilitás a megtérülő költségek érdekében

  A MyChoice segítségével egyszerűen és alacsony költségek mellett kínálhat vendégeinek plusz prémium TV-csatornákat, ráadásul további bevételhez juthat, így a TV-kre fordított eredeti befektetése megtérül.

 • Esztétikus fehér kivitel az egészségügyi környezetben való használatra

  Fehér kivitel lekerekített sarkokkal a barátságosabb megjelenésért az egészségügyi környezetben.

 • Megvilágított elülső érintőgombok közelségérzékeléssel

  Az éjjeliszekrényre való, innovatív TV alján a személyre szabott felhasználói élményt szem előtt tartva intelligens, érintésvezérléses kezelőpanel található. A megvilágított kezelőpanellel sötétben is könnyű a navigáció. A sima, tisztítható felület és a billentyűzár egyszerűvé teszi a tisztítást.

 • A gyógyászati besorolású tápegység alacsony kibocsátási szinttel garantálja a biztonságot

  Az alapvető biztonság, a teljesítmény és a megbízhatóság meghatározó követelmények a professzionális klinikai környezetben. A normál TV-ktől eltérően a Philips HeartLine speciális, gyógyászati besorolású tápegységgel rendelkezik, hogy megfeleljen e követelményeknek. A készülék megfelel az EN/IEC 60601-1 szabványnak, garantálva az alapvető biztonságot és teljesítményt. Megfelel továbbá az EN/IEC 60601-1-2 kiegészítő szabványnak is, amely a gyógyászati besorolású elektromágneses tesztekre és kompatibilitásra vonatkozik. Számos országban a kórházak és klinikák követelményként előírják az e szabványoknak való megfelelést.

 • Galvanikusan szigetelt fejhallgató-csatlakozó

  A fejhallgató-csatlakozó galvanikusan szigetelt, hogy a lehető legbiztonságosabb csatlakozást biztosítsa a páciens fejhallgatója és a Philips HeartLine TV között. A galvanikus szigetelésre azért van szükség, hogy a fejhallgató-csatlakozó meghibásodás-biztos leválasztását biztosítsa a páciens ágya melletti elektromos környezettől.

 • Az antimikrobiális készülékház aktívan akadályozza a baktériumok terjedését

  A kórokozók világszerte egyre nagyobb problémát jelentenek a kórházakban és klinikai környezetekben, mivel életveszélyes fertőzéseket okoznak. A Philips HeartLine TV-k kezelik ezt a kihívást, mivel a kijelző készülékházának szerves része a JIS Z2801 kompatibilis antimikrobiális adalékanyag. Az Ön és a páciensei jóllétét mostantól egy védőréteg biztosítja, amely akadályozza a leggyakoribb mikroorganizmusok, például „Staphylococcus aureus (Gastroenteritis)”, „Escherichia coli (E Coli)” és „Klebsiella (Pneumonia)” növekedését.

 • Smart TV alkalmazások széles köre szállodaipari szolgáltatásokkal

  A Philips Smart TV alkalmazások szakadatlanul bővülő választékában megtalálható a YouTube, a közösségi hálózati alkalmazások, és még sok minden más. A speciális változat kifejezetten a szállodaipar céljaira lett kialakítva, és számos további előnnyel jár, például lehetővé teszi a vendég által feltöltött információk biztonságos törlését a használatot követően, és gondoskodik róla, hogy az esetleges illegális tartalmak ne okozzanak kárt az üzletmenetben.

 • Soros Xpress protokoll interaktív rendszerekhez

  A TV a soros Xpress protokoll (SXP) használatával külső dekóderekhez és minden nagyobb interaktív szolgáltató beltéri egységeihez csatlakoztatható.

 • Óra kijelzése a képernyőn a vendégek maximális kényelme érdekében

  Az új, képernyőn történő órakijelzés funkcióval a vendégek egyszerűen leolvashatják a pontos időt. Az óra egy gombnyomásra megjelenik a TV-képernyőn, ötvözve a jobb láthatóságot és a kisebb energiafogyasztást.

 • Alacsony fogyasztás

  A Philips TV-ket úgy tervezték, hogy fogyasztásuk minimális legyen. Ez nem csak a környezetre gyakorolt káros hatás mértékét csökkenti, de az üzemeltetési költséget is.

Összes specifikációt mutat
 • A távvezérlő nem tartozék. A TV beüzemeléséhez opcionális távvezérlő szükséges. Egyes funkciókat nem lehet használni az opcionális távvezérlő nélkül.
 • A funkciók elérhetősége az integrátor által választott kivitelezéstől függ.
 • Az IEC62087 Ed 2-nek megfelelő tipikus energiafogyasztás bekapcsolt állapotban. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz technológiai alternatívákat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: