1
Szállodai TV

professzionális LED TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/28hfl2819d_12/28hfl2819d_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  professzionális LED TV

  28HFL2819D/12 Hasonló termékek

  Nagyszerű érték modern kialakításban

  Ezzel az energiahatékony Hospitality LED TV-vel hatékony a telepítés az USB-s másolás révén, és külön hospitality funkciókat is élvezhet, mint pl. a menü és a kezelőszervek zárolása. Összes előny megtekintése

  28HFL2819D/12 Hasonló termékek

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

professzionális LED TV

28"-es Studio, LED, DVB-T/C, MPEG 2/4 28HFL2819D/12 Hasonló termékek

Nagyszerű érték modern kialakításban

energiatakarékos LED-technológiával

 • Az összes beállítás USB klónozása a gyors telepítés érdekében

  Az összes beállítás USB klónozása a gyors telepítés érdekében

  Egyszerű lehetőséget nyújt minden programozás és csatornaprogramozási beállítás egyik TV-ről másik TV-készülékre való másolására. A funkció gondoskodik a TV-készülékek beállításainak egységességéről és egyúttal jelentősen csökkenti a telepítési időt és költségeket is.

 • Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással

  Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással

  Ebben a TV-ben a legfejlettebb LED világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, pompás képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt és élesség, valamint élénk színek.

 • USB a multimédia-lejátszáshoz

  USB a multimédia-lejátszáshoz

  Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV oldalán található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.

 • Üdvözlő oldal a képernyőn

  Üdvözlő oldal a képernyőn

  A TV-készülék bekapcsolásakor a képernyőn üdvözlő üzenet jelenik meg.

 • Hangerő-korlátozás

  Ez a funkció előre meghatározza azt a hangerőtartományt, amelyben a TV működhet, azaz nem lehet túlságosan felhangosítani, így nem zavarja a szomszédokat.

 • Csatornabeállító menü zárolása

  Megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a csatorna- és konfigurációs beállításokhoz, ezzel a legnagyobb kényelmet biztosítja a vendégeknek, és kiküszöböli az újraprogramozási költségeket.

 • Alacsony fogyasztás

  A Philips TV-ket úgy tervezték, hogy fogyasztásuk minimális legyen. Ez nem csak a környezetre gyakorolt káros hatás mértékét csökkenti, de az üzemeltetési költséget is.

 • Integrált csatlakoztató panel

  Az integrált csatlakoztató panelen keresztül vendégei akadálytalanul, bármilyen más külső csatlakoztató panel használata nélkül csatlakoztathatják saját eszközeiket a TV-hez.

 • Oldalsó kezelőszervek lezárása

  A beállító menüben kiválasztott opcióval zárolhatók vagy feloldhatók a TV oldalsó kezelőszervei, elkerülhető a TV menühöz való jogosulatlan hozzáférés, így a hotel személyzetének nem kell bajlódnia az időigényes újrainstallálással.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: