1
Szállodai TV

professzionális LED TV

  professzionális LED TV

  47HFL7108D/12 Hasonló termékek

  Merjen különleges lenni!

  Akár egy festmény a falon. Ismerje meg a legújabb, ultravékony LED TV-t, és az Ambilight funkció nyújtotta kivételes élményt. Ez a prémium szállodai szolgáltatások széles választékát és a Philips OXIGEN funkciót nyújtó TV a legmagasabb igényeknek is megfelel. Összes előny megtekintése

  47HFL7108D/12 Hasonló termékek

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

professzionális LED TV

47”-es Signature, LED, DVB-T2/T/C, MPEG 2/4 47HFL7108D/12 Hasonló termékek

Merjen különleges lenni!

OXIGEN és Ambilight funkcióval

 • Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ebben a Full HD LED TV-ben a legfejlettebb világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, fantasztikus képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt, éles kép, valamint élénk színek.

 • Easy 3D az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Easy 3D az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Az Easy 3D-vel hosszú órákon át, villódzás- és szellemképmentesen, kényelmesen nézhet 3D műsort. A kompatibilis 3D szemüveg könnyű, és nem kell bele elem. Élvezze már ma otthonában a 3D-t!

 • A 2-oldalas Ambilight Spectra fokozza a vizuális élményt

  A 2-oldalas Ambilight Spectra fokozza a vizuális élményt

  Az Ambilight Spectra 2 új dimenziót nyit vizuális élményei terén. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljának 2 oldaláról fényt vetít a környező falra. Az Ambilight automatikusan beállítja a TV-készüléket körülvevő fény színét és fényerejét, hogy az illeszkedjék a TV-képhez. A fal-adaptív funkció biztosítja, hogy a fény színe mindig tökéletes legyen, a fal színétől függetlenül.

 • Smart TV alkalmazások széles köre szállodaipari szolgáltatásokkal

  A Philips Smart TV alkalmazások folyamatosan bővülő körében megtalálható a YouTube, a közösségi hálózati alkalmazások és még sok minden más. A speciális változat kifejezetten a szállodaipar céljaira lett kialakítva, és számos további előnnyel jár, például lehetővé teszi a vendég által feltöltött információk használatot követő biztonságos törlését, és gondoskodik róla, hogy az esetleges illegális tartalmak ne okozzanak kárt az üzletmenetben. A vendégek saját országuk alkalmazásait és catch-up TV-it is használhatják, így a Smart TV alkalmazások élen járnak a szórakoztatásban.

 • Integrált Wi-Fi a Smart TV vezeték nélküli használatához

  Az integrált Wi-Fit tartalmazó Philips Smart TV segítségével vezeték nélkül hozzáférhet a tartalmak világához.

 • Az AppControl lehetővé teszi az alkalmazások egyszerű hozzáadását, rendezését és törlését

  Az AppControl segítségével vendégei számára álmaik TV-alkalmazásait biztosíthatja. Igényeinek megfelelően adhat hozzá, törölhet és rendezhet minden alkalmazást. És ami még ennél is jobb, ezeket a beállításokat akár klónozhatja is bármely más TV-készülékre a többi TV beállítása nélkül. Különböző profilokat is létrehozhat, amelyeket menet közben is módosíthat. A lakosztályok számára nagy sávszélességű videoalkalmazásokat szeretne biztosítani, a többi szobában pedig kis sávszélességű alkalmazásokat kínálna? Semmi gond! Az AppControl gondoskodik a folyamatos élményekről az Ön és vendégei számára.

 • Integrált IPTV rendszer az optimálisan személyre szabható interaktivitáshoz

  Csökkentse a költségeket és a kábelrengeteget. Új Smart TV-inkkel közvetlenül a TV-készüléken építheti fel szállodai rendszerét. Interaktív csatornák, igény szerinti videolejátszás, interaktív szállodai menük és információk, valamint online rendelési rendszer is beállítható anélkül, hogy külső egységet kellene a TV-hez csatlakoztatnia. A koaxiális TV-kábelen érkező tartalmak mellett internethálózatán keresztül is biztosíthat TV-csatornákat és igény szerinti videókat (VOD) közvetlenül a TV-készüléken. Partnerhálózatunknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy pontosan azt a személyre szabott portált kapja, amelyre szüksége van.

 • Óra kijelzése a képernyőn a vendégek maximális kényelme érdekében

  Az új, képernyőn történő órakijelzés funkcióval a vendégek egyszerűen leolvashatják a pontos időt. Az óra egy gombnyomásra megjelenik a TV-képernyőn, ötvözve a jobb láthatóságot és a kisebb energiafogyasztást.

 • Philips OXIGEN a legmodernebb csatlakoztathatóság és a lehető legalacsonyabb költségek érdekében

  A Philips OXIGEN egy teljes körű megoldás, amely eleget tesz Hospitality TV-készülékekkel szemben támasztott minden elvárásának. Az innovatív funkciókat úgy tervezték, hogy a vendégek és a szakemberek számára egyaránt a maximumot nyújtsa a csatlakoztathatóság, ugyanakkor a minimumot a fenntartási költségek terén. Az OXIGEN csatlakoztatási lehetőséggel hozzáférhet a felhőalapú online alkalmazásokhoz, ráadásul a segítségével a mobil eszközök kommunikálhatnak a TV-készülékkel, miközben a távmenedzselő eszközök és a további bevételgeneráló lehetőségek segítenek optimalizálni a jövedelmeit a termék teljes életciklusa során.

 • MyChoice kompatibilitás a megtérülő költségek érdekében

  A MyChoice segítségével egyszerűen és alacsony költségek mellett kínálhat vendégeinek plusz prémium TV-csatornákat, ráadásul további bevételhez juthat, így a TV-kre fordított eredeti befektetése megtérül.

 • A Secure SimplyShare-rel filmeket és zenét továbbíthat a TV-hez

  A Secure SimplyShare lehetővé teszi vendégei számára, hogy szabadon élvezhessék saját tartalmaikat a nagy képernyőn, vezetékek és problémák nélkül. A nyitott rendszerű megközelítésnek köszönhetően iOS és Android operációs rendszerű készülékeket is ki tudunk szolgálni, a kompatibilitást pedig folyamatosan fejlesztjük. A biztonságos megosztás miatt a DLNA-alapú rendszer védett, így vendégeit nem fogják mások megzavarni. Képek, filmek, zene – a SimplyShare-rel mindez megosztható és átélhető a TV-készüléken!

 • SmartInfo a márkajelzésekkel megjelenő, interaktív szállodai információs oldalakhoz

  A SmartInfo segítségével a szállodával vagy a várossal kapcsolatos információkat kínálhat a vendégeinek a SmartUI felhasználói felületen keresztül. A vendégei akkor is hozzáférhetnek ehhez az interaktív szállodai weboldalhoz, ha a TV nem csatlakozik a belső hálózathoz vagy az Internethez. Az információkat rendszeresen és könnyedén frissítheti, így a vendégei számára egyszerűen szolgálhat naprakész információkkal a szállodával kapcsolatban.

 • SmartInstall az egyszerű távoli üzembe helyezéshez és karbantartáshoz

  A SmartInstall révén könnyedén üzembehelyezheti és karbantarthatja TV-készülékeit. Egy egyszerűen használható webes eszköz segítségével távolról, anélkül konfigurálhatja és helyezheti üzembe TV-készülékeit, hogy bármelyik szobába be kellene mennie! Ezzel időt takarít meg és biztosítja vendégei zavartalan pihenését. Legyen szó a szálloda információs oldalainak frissítéséről vagy új csatornák beüzemeléséről, a SmartInstall mindenre alkalmas.

 • Soros Xpress protokoll interaktív rendszerekhez

  A TV a soros Xpress protokoll (SXP) használatával külső dekóderekhez és minden nagyobb interaktív szolgáltató beltéri egységeihez csatlakoztatható.

Összes specifikációt mutat
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz technológiai alternatívákat.
 • Az IEC62087 Ed 2 szabványnak megfelelő tipikus energiafogyasztás bekapcsolt állapotban.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: