1
Signage megoldások

Multi-Touch kijelző

  Multi-Touch kijelző

  55BDL4051T/00 Hasonló termékek

  Új szintre emelt interakciót biztosító

  Kerüljön minden eddiginél közelebb a célcsoportjához. Gyors, precíz és rendkívül ellenálló. A nagy teljesítmény kiváló megbízhatósággal és funkcionalitással párosul. Összes előny megtekintése

  55BDL4051T/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Új szintre emelt interakciót biztosító

Kerüljön minden eddiginél közelebb a célcsoportjához. Gyors, precíz és rendkívül ellenálló. A nagy teljesítmény kiváló megbízhatósággal és funkcionalitással párosul. Összes előny megtekintése

55BDL4051T/00 Hasonló termékek

Signage Solutions Multi-Touch kijelző

55"-es, Android rendszerrel, Multi-touch 55BDL4051T/00 Hasonló termékek

Új szintre emelt interakciót biztosító

az Android erejének segítségével

 • Tapasztalja meg a valódi Multi-Touch nyújtotta különleges interaktivitás élményét

  Tapasztalja meg a valódi Multi-Touch nyújtotta különleges interaktivitás élményét

  Az integrált optikai érintőtechnológia most elérhetővé teszi az új szintre emelt interaktivitást. A nagyobb rugalmassághoz és az optimális egyidejű érintési jellemzőkhöz kiváló működtetési lehetőségek társulnak, hogy tökéletes legyen az interaktivitás. A Multi-Touch kijelzők automatikus érintésfelismeréssel rendelkeznek. A HID-kompatibilis USB csatlakozó igazi plug-and-play működést biztosít.

 • A tartalom megtartása és kezelése a FailOver segítségével

  A tartalom megtartása és kezelése a FailOver segítségével

  A tartalom megóvása és kezelése az igényes kereskedelmi alkalmazások esetében igazi kihívást jelenthet. Nem valószínű, hogy a tartalom összeomlik, ám a FailOver védelmet nyújt egy forradalmi technológia révén, amely gondoskodik a biztonsági másolat lejátszásáról és képernyőn való megjelenítéséről a médialejátszó hibája esetén. Elsődleges bemeneti hiba esetén a FailOver automatikusan működésbe lép. Egyszerűen válasszon ki egy elsődleges bemeneti csatlakozást és egy FailOver-csatlakozást, és máris készen áll az azonnali védelem.

 • Tartalom mentése és lejátszása a belső memóriának köszönhetően

  Tartalom mentése és lejátszása a belső memóriának köszönhetően

  Mentsen és játsszon le tartalmakat a belső memória segítségével. Töltse fel médiafájljait a kijelzőre, és játssza le azonnal a tartalmakat. A belső böngészővel együtt memória-gyorsítótárként is szolgál online tartalom átvitelekor. Ha a hálózati kapcsolat bármikor megszakadna, a belső memória továbbra is futtatja a tartalmat annak gyorsítótáras verziójának lejátszása révén, ezzel biztosítva a folyamatos adatátvitelt még akkor is, ha nincs hálózati kapcsolat.

 • CMND: Vezérelje a kijelzőit

  CMND: Vezérelje a kijelzőit

  A masszív kijelző irányítási platform, a CMND visszaadja a kezébe az irányítást. Frissítse és kezelje a tartalmat a CMND & Create segítségével, vagy vezérelje a beállításait a CMND & Control lehetőséggel. Mindezt lehetővé teszi a CMND.

 • Csillogásvédelemmel ellátott üveg alacsony optikai parallaxissal

  A beépített érintőképernyőnek köszönhetően az alacsony optikai parallaxissal rendelkező, csillogásvédelemmel ellátott üveg magával ragadó érintési élményt tesz lehetővé. A csak kis mértékben vagy teljesen csillogásmentes, illetve kis mértékben tükröződő kijelzővel a képek kristálytisztán jelennek meg, tiszta színekkel és kiváló tisztasággal.

 • Android: Futassa a saját alkalmazását, vagy válassza ki a futtatni kívánt kedvenc alkalmazását

  A kijelzőbe integrált Android OS operációs rendszernek köszönhetően a világ legfejlettebb operációs rendszerével dolgozhat, továbbá közvetlenül a kijelzőre mentheti a saját alkalmazását. Vagy válasszon az Android alkalmazásokból álló hatalmas könyvtárból, és játsszon le tartalmat onnan. A beépített ütemezővel a sávos műsorszerkesztés módszerét alkalmazhatja az alkalmazásain és tartalmain az ügyfeleinek és a napszaknak megfelelően, továbbá az automatikus tájolási funkcióval a tartalmak álló vagy fekvő megjelenítése épp olyan könnyű, mint a kijelző bekapcsolása.

 • Javítsa a csatlakoztathatóságot a beépített PCI foglalattal.

  A beépített PCI foglalat segítségével Wi-Fi/Bluetooth vagy 4G LTE modul csatlakoztatható, ezáltal még jobb kommunikáció érhető el a kijelzővel. A gépek közötti kommunikáció is javult a felhasználók számára elérhető számos konfigurációnak köszönhetően (pl. a termék funkcióinak bővítése vagy jelkezelő képesség).

 • Ellenőrizze, hogy a tartalma automatikus képernyőképekkel működik-e

  A tartalom mérvadó: az automatikus képernyőkép funkció segítségével ellenőrizheti, hogy a tartalma kész-e és folyamatosan működik-e. A nap folyamán képernyőképek készülnek, amelyeket a rendszer az FTP-kiszolgálón tárol. A képernyőképek bármikor megtekinthetők onnan, attól függetlenül, hogy mikor szeretné azokat megnézni, vagy hol tartózkodik.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: