Professzionális LED LCD TV

  Professzionális LED LCD TV

  55HFL5573D/10 Hasonló termékek

  Egyszerű csatlakoztatás

  Ezen a professzionális ultravékony szállodai LED LCD TV-n szabadon barangolhat az Interneten, és a Net TV segítségével online alkalmazások sokaságához nyer hozzáférést. Összes előny megtekintése

  55HFL5573D/10 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Professzionális LED LCD TV

55"-es MediaSuite, LED, DVB-T2/T/C, MPEG 2/4 55HFL5573D/10 Hasonló termékek

Egyszerű csatlakoztatás

Hotel LED TV NetTV-vel és IP-rendszer integrációval

 • Philips Net TV a népszerű online szolgáltatások eléréséhez a Hotel TV-n

  Philips Net TV a népszerű online szolgáltatások eléréséhez a Hotel TV-n

  Tudta Ön, hogy világszerte a vendégek fele nyilatkozott úgy, hogy azt a hotelt részesítené előnyben, amely Net TV szolgáltatást biztosít? A Net TV-vel online alkalmazások sokasága érhető el. Fedezze fel a MediaSuite által biztosított online szolgáltatások garmadáját a Philips Net TV használatával. A Catch-up TV, a YouTube, a képek, az internetes tájékoztató és szórakoztató rendszerek, az időjárás-előrejelzés és más internetes alkalmazások mind bármikor elérhetők közvetlenül a TV-készüléken. Partnerhálózatunkon keresztül választhat STB nélküli IPTV-rendszerintegrációt is, amellyel testre szabott portálok használata is lehetővé válik.

 • Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ebben a Full HD LED TV-ben a legfejlettebb világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, fantasztikus képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt, éles kép, valamint élénk színek.

 • 400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  A 400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) révén a mozgás megjelenítése hihetetlenül éles, így a kép a gyors akciókból álló filmekben is mindig tiszta és ragyogó. Az új Philips standard PMR-rel előállított képhatás a leggyorsabb képernyőfrissítés, a HD Natural Motion technológia és egy egyedi feldolgozási mód együttes eredménye, amely minden eddiginél élesebb mozgásmegjelenítést nyújt.

 • Teljes hotel, kórház és fegyintézeti mód

  Minden szükséges szolgáltatás azokra az esetekre, amikor a TV-től többet várnak el, mint a nappaliban. A készülékek a hangerő és a menü zárolásától a magasabb minőségű anyagok felhasználásán és az energiatakarékosságon át a lopásvédelemmel ellátott távvezérlőkig, valamint a kórházi és fegyintézeti felhasználáshoz szükséges speciális funkcióikig minden szolgáltatást biztosítanak a különleges piaci igények kielégítéséhez.

 • Hotel Scenea a személyre szabott információhoz és kezdőcsatornához

  A Hotel Scenea segítségével a TV bekapcsolásakor képet lehet választani és tárolni a TV-készüléken, amely kezdőcsatornaként vagy információs csatornaként jelenik meg.

 • Instant Initial Cloning - azonnali másolás kezdéskor a gyors telepítéshez

  A TV-k első üzembe helyezésekor az Instant Initial Cloning funkció használatával készülékenként 3-5 percet takaríthat meg, mivel az USB tárolón található fájlokat a készülékek automatikusan beolvassák és másolatot készítenek azokról. A TV menüjének használatára ekkor nincs szükség. Az Instant Initial Cloning funkció segítségével jelentősen csökkenthető a telepítési idő és költség.

 • VSecure IP-n és RF-en a tartalomvédelemhez

  Ha prémium HD tartalmat szeretne biztosítani a vendégek számára, meg kell felelni a tartalomszolgáltatók szigorú tartalomvédelmi előírásainak. A Hotel TV-n a Philips által kifejlesztett, RF-en és IP-n működő VSecure (Marlin és Windows DRM) tartalomvédelmi rendszer található.

 • Soros Xpress protokoll interaktív rendszerekhez

  A TV a soros Xpress protokoll (SXP) használatával külső dekóderekhez és minden nagyobb interaktív szolgáltató beltéri egységeihez csatlakoztatható.

 • A Zöld gomb segítségével a vendégek még több energiát takaríthatnak meg

  A Zöld gomb segítségével a vendégek még több energiát takaríthatnak meg a TV használatakor. Ezzel a gombbal választhatnak nagyobb mértékű háttérvilágítás-elsötétítést, illetve teljesen ki is kapcsolhatják a képernyőt rádióhallgatás közben. A Zöld gomb a vendégek közvetlen bevonásával teremt újabb lehetőséget a hotel működési költségeinek csökkentésére.

 • Alacsony áramfogyasztás

  A Philips TV-ket úgy tervezték, hogy fogyasztásuk minimális legyen. Ez nem csak a környezetre gyakorolt káros hatás mértékét csökkenti, de az üzemeltetési költséget is.

 • Környezetbarát kialakítás és lángálló ház

  A fenntarthatóság a Philips üzletvitelének központi eleme. A Philips TV-készülékek tervezése az EcoDesign elvek mentén történik: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás eszközével, a felhasznált káros anyagok mértékének csökkentése, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrafelhasználhatóság. A Philips TV-k háza lángálló anyagból készül. Független tűzvédelmi cégek vizsgálatai azt mutatják, hogy míg a TV-készülékek lángokkal érintkezve általában növelik a háztartásban kialakuló tűz intenzitását, a Philips TV-készülékek nem növelik azt.

 • Integrált csatlakoztató panel

  Az integrált csatlakoztató panelen keresztül vendégei akadálytalanul, bármilyen más külső csatlakoztató panel használata nélkül csatlakoztathatják saját eszközeiket a TV-hez.

 • Kombinált csatornalista az analóg és a digitális csatornákhoz

  Integrált csatornalista a digitális és az analóg csatornákhoz, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy ide-oda kapcsolgassanak az analóg és a digitális csatornák között.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: