1
Signage megoldások

Interaktív tábla

  Interaktív tábla

  75BDL3151T/00 Hasonló termékek

  Magasabb szintű interakció biztosítása

  Kerüljön minden eddiginél közelebb a célcsoportjához. Gyors, precíz és rendkívül ellenálló. A 75"-es interaktív tábla nagy teljesítménye kiváló megbízhatósággal és funkcionalitással párosul. Összes előny megtekintése

  75BDL3151T/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Magasabb szintű interakció biztosítása

Kerüljön minden eddiginél közelebb a célcsoportjához. Gyors, precíz és rendkívül ellenálló. A 75"-es interaktív tábla nagy teljesítménye kiváló megbízhatósággal és funkcionalitással párosul. Összes előny megtekintése

75BDL3151T/00 Hasonló termékek
ÚJ

Signage Solutions Interaktív tábla

75", Android rendszerrel, Multi-touch 75BDL3151T/00 Hasonló termékek

Magasabb szintű interakció biztosítása

igazi multi touch funkcióval, 4K UHD felbontásban

 • Tapasztalja meg a valódi Multi-Touch nyújtotta különleges interaktivitás élményét

  Tapasztalja meg a valódi Multi-Touch nyújtotta különleges interaktivitás élményét

  Az integrált optikai érintőtechnológia most elérhetővé teszi az új szintre emelt interaktivitást. A nagyobb rugalmassághoz és az optimális egyidejű érintési jellemzőkhöz kiváló működtetési lehetőségek társulnak, hogy tökéletes legyen az interaktivitás. A Multi-Touch kijelzők automatikus érintésfelismeréssel rendelkeznek. A HID-kompatibilis USB csatlakozó igazi plug-and-play működést biztosít.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 • Tartalom mentése és lejátszása a belső memóriának köszönhetően

  Tartalom mentése és lejátszása a belső memóriának köszönhetően

  Mentsen és játsszon le tartalmakat a belső memória segítségével. Töltse fel médiafájljait a kijelzőre, és játssza le azonnal a tartalmakat. A belső böngészővel együtt memória-gyorsítótárként is szolgál online tartalom átvitelekor. Ha a hálózati kapcsolat bármikor megszakadna, a belső memória továbbra is futtatja a tartalmat annak gyorsítótáras verziójának lejátszása révén, ezzel biztosítva a folyamatos adatátvitelt még akkor is, ha nincs hálózati kapcsolat.

 • CMND: Vezérelje a kijelzőit

  CMND: Vezérelje a kijelzőit

  A masszív kijelző irányítási platform, a CMND visszaadja a kezébe az irányítást. Frissítse és kezelje a tartalmat a CMND & Create segítségével, vagy vezérelje a beállításait a CMND & Control lehetőséggel. Mindezt lehetővé teszi a CMND.

 • Beépített interaktív tábla

  A beépített táblával rendelkező 75 hüvelykes Multi-Touch kijelzőnkkel hatékonyabbá teheti az iskolai oktatást, a közös munkát és növelheti az aktív részvételt. Gördülékenyen válthat az írás, rajzolás, a videók, prezentációk és az internet között.

 • Android: Futassa a saját alkalmazását, vagy válassza ki a futtatni kívánt kedvenc alkalmazását

  Az érintőképernyőbe beépített Android rendszernek köszönhetően a világ legfejlettebb operációs rendszerével dolgozhat, továbbá közvetlenül a kijelzőre mentheti a saját alkalmazását. Ez azt is jelenti, hogy a beépített alkalmazások – például a böngésző – az eszköz kicsomagolását követően azonnal készek az érintő funkció használatára. Csak tápellátásra kell csatlakoztatni, és máris él az interaktív funkció. A beépített ütemezővel az alkalmazásokon és tartalmakon idősávokat is alkalmazhat a napszak szerint. Az automatikus tájolási funkcióval pedig rendkívül egyszerű a tartalmak átváltása álló és fekvő megjelenítés között, csupán a kijelzőt kell megfordítania.

 • Csillogásvédelemmel ellátott üveg alacsony optikai parallaxissal

  A beépített érintőképernyőnek köszönhetően az alacsony optikai parallaxissal rendelkező, csillogásvédelemmel ellátott üveg magával ragadó érintési élményt tesz lehetővé. A csak kis mértékben vagy teljesen csillogásmentes, illetve kis mértékben tükröződő kijelzővel a képek kristálytisztán jelennek meg, tiszta színekkel és kiváló tisztasággal.

 • 4K Ultra HD: még soha nem látott felbontás

  Élvezze a Signage megoldásokat úgy, ahogy eddig még soha, a hagyományos Full HD kijelzőhöz viszonyítva négyszeres felbontás mellett. A 3840×2160 pixeles, tiszta és valósághű kép ablakot nyit egy új világra.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: