LCD monitor

  LCD monitor

  Nyűgözze le, és vonja be közönségét az előadásba

  Üzenetei biztosan célba érnek, ha stílusos, egybefüggő videofalon teszi közzé őket. Akár 5 x 5-ös négyzetes mátrixon, akár 1 x 3-as álló formátumban jelennek meg, a közönség le lesz nyűgözve. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD monitor

117 cm-es (46"-es), multimédiás, , HD Ready BDL4681XU/00 Hasonló termékek

Nyűgözze le, és vonja be közönségét az előadásba

ultravékony keretű kijelzővel

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 • WXGA, széles formátum, 1366x768 felbontás élesebb képekhez

  A széles formátumú WXGA felbontású LCD panel 1366 x 768 pixelt képes megjeleníteni; ez lehetővé teszi, hogy a nem váltott soros monitorok is jobb teljesítményt és pontosabb színeket nyújtsanak.

 • Keskeny keret a stílusos megjelenésért

  A keskeny keretes kialakítás stílusos megjelenést biztosít a nyilvános kijelzőnek, amely így szépen olvad bele bármilyen környezetbe. Ez a kialakítás ezen felül ideális a mátrixkijelzős videofalakhoz is.

 • Továbbfejlesztett gyári színkalibráció

  Mindegy, hogy 3x3-as, 2x4-es vagy 5x5-ös videofalat telepít, az egyes képernyők képeinek színekben konzisztensnek kell lenniük. Ezért a képernyők speciális kalibrálását gyárilag elvégzik, így megfelelnek a korszerű videofalakkal szemben támasztott legszigorúbb elvárásoknak.

 • Smart insert rekesz a hátsó burkolatban egy kis számítógép elhelyezéséhez

  A professzionális számítógépek a legtöbb nyilvános signage installáció szerves részei. Méretük gyakran hozzáadódik a kijelző mélységéhez, és használatuk sokszor kábelrengeteggel jár. Ezért megalkottuk ezt a kijelzőt, amelynek a hátsó burkolatában található egy Smart insert rekesz, amelybe egy professzionális kis méretű számítógép ideálisan behelyezhető. Ezen felül a kábelkezelési rendszer nagyszerű megoldást kínál a kábelek rendben tartására és professzionális elrendezésére.

 • A fényerő automatikusan a fényviszonyokhoz igazodik

  A kijelzőbeállítások a felhasználó beavatkozása nélkül követik a környezet fényviszonyait.

 • Hőmérséklet-érzékelő méri a biztonsági állapotot

  Ez a nyilvános kijelző tartalmaz egy hőmérséklet-érzékelőt, amely figyelemmel kíséri a belső biztonsági állapotot. Abban az esetben, ha egy belső hőmérséklet meghaladja az előzetesen beállított küszöbértéket, két belső ventilátor automatikusan működésbe lép, hogy visszaállítsa a kijelző normális működési feltételeit.

 • Fejlett beégésvédelmi funkció

  Az LCD monitorok képernyőjén hosszabb ideig látható állóképek ún. szellemképet, vagy „beégést” hozhatnak létre. Bár az LCD monitorok esetében a képbeégés nem állandósul, mégis érdemes védeni ellene a kijelzőt, különösen olyan alkalmazási területeken, ahol a hét minden napján 24 órában használják.

 • Nagy fényerő a tisztább képekért

  A 700 nites kijelzőnek köszönhetően a kép erősebb fényben is jól látható lesz. Ez a készülék olyan helyekhez ideális, amelyeket nem ér közvetlen napsütés, viszont világosabbak az átlagnál.

 • A megnövelt zoom szolgáltatás támogatja a mozaikos mátrix alkalmazásokat

  A belső zoom funkció külső, drága felszerelés nélkül a videofal mátrix egyszerű megvalósítását teszi lehetővé. Számos különböző konfigurációra alkalmas, így egy lenyűgöző videofal létrehozásánál ma már mi sem egyszerűbb.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: