Szemüveg nélküli 3D kijelző

  Szemüveg nélküli 3D kijelző

  A 3D jövője Ultra HD-ben

  Az autosztereoszkopikus 50"-es E-LED kijelző Ultra HD felbontást biztosít mind 2D, mind szemüveg nélküli 3D üzemmódban; ezenkívül a legnagyobb mélységet, a legszélesebb látószöget, a legkisebb mértékű áthallást és a legmélyebb feketeszintet nyúltja. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Signage Solutions Szemüveg nélküli 3D kijelző

50"-es, Edge-LED háttérvilágítás, Ultra HD, autosztereoszkopikus 3D BDL5071VS/00 Hasonló termékek

A 3D jövője Ultra HD-ben

Speciális szemüveg használata nélkül

 • autosztereoszkopikus 3D

  autosztereoszkopikus 3D

  Élvezze a lenyűgöző 3D élményt speciális szemüvegek nélkül, az autosztereoszkopikus 3D hatásnak köszönhetően. A lentikuláris technológia kiváló tisztaságot és mélységet biztosít, így 3D élménye élethűbb és élvezetesebb.

 • Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Az üzletben soha nincs szünet, ezért signage kijelzőinket non-stop használatra terveztük. A jobb minőségi szintet biztosító, kiváló alkatrészeknek köszönhetően ezekre a készülékekre bármikor számíthat, ha a folyamatos megbízhatóságot keresi.

 • 4K UHD E-LED kijelző, 3840x2160 képpont

  A nézőközönség számára kristálytiszta, ultra nagyfelbontású képminőség garantálja az eddig ismeretlen szintű valósághűséget és nézői élményt. Nézőinek páratlan videoélményben lesz részük, lenyűgöző színhűséggel, és minden irányban a legélesebb képekkel.

 • 28 lentikuláris nézet a lenyűgözően egyenletes 3D képekért

  28 lentikuláris nézet segítségével „bekukucskálhat” a virtuális tárgyak között a 3D kijelzőn, mely a leglenyűgözőbb 3D vizuális élményt nyújtja.

 • 3D és 2D kettős üzemmódú kijelző

  A kijelző sokféle alkalmazáshoz használható, mivel 2D és 3D üzemmódban is működik. A 4K UHD felbontású panel által 2D és 3D módban is élvezhetjük a kiváló minőségű képeket és a valódi színeket. A beépített renderelő mag segítségével a tartalomkészítők és a végfelhasználók teljes mértékben szabályozhatják a képminőséget és a mélységeffektus jellemzőit.

 • Beállítható kiugró hatások az optimális 3D összhatásért

  A magával ragadó, képernyőből kiugró hatások a 3D összhatás adott alkalmazáshoz való optimalizálása érdekében állíthatóak.

 • Optikai megerősítés az erős kontraszt és a ragyogó színek érdekében

  Az optikai megerősítés egy védő üvegfelületet jelent, amely a kijelző elejére van ragasztva. A megerősített kijelzőnek nagyobb a kontrasztaránya, mivel a felület csökkenti a visszavert környezeti fény mennyiségét. Az optikai megerősítés a kijelző tartósságát is javítja, és növeli az ellenálló-képességét.

 • 3D rendszermegoldás

  A rendszermegoldás a tervezésének köszönhetően maximálisan újrahasznosítja a 2D signage ipar tartalmát/fogalmait. Ennek fő eleme a rugalmas 2D-plus-Depth formátum, amely lehetővé teszi a tartalom létrehozásának és megjelenítésének szétválasztását. Az autosztereoszkopikus 3D kijelzőkbe épített renderelő mag támogatja az egyedülálló Declipse képformátumot, ezáltal valóban 3D hatás érhető el.

 • 3D tartalom megjelenítése

  A kijelzőhöz mellékelt szoftveres eszközökkel 3D tartalmakat játszhat le, valamint szabályozhatja a 3D és a 2D megjelenítés paramétereit. Az aktuális 3D tartalom elkészíthető a népszerű 3D animációs szoftvercsomagokhoz kapható beépülő modulokkal. A meglévő 2D vagy sztereó tartalom átalakítható 2D-plus-Depth formátumba. A 2D-plus-Depth formátum kompatibilis a meglévő tömörítő eszközökkel, mivel kicsi a mélységi dimenzió plusz sávszélessége.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: