Mit jelent ez?

 

Ennek a jelölőnégyzetnek a bejelölésével Ön elfogadja, hogy a Philips csoport szervezeti egységei kapcsolatba léphetnek Önnek e-mailben vagy telefonon keresztül (az Ön által a jelen űrlapon megadott kapcsolattartási adatok körének megfelelően), hogy tájékoztassák Önt a Philips termékeiről, szolgáltatásairól, eseményeiről és promócióiról, amelyek a tevékenységei és preferenciái alapján az érdeklődésére tarthatnak számot, ideértve a jelen űrlapon Ön által feltüntetett Elvárásokat is.

A marketingcélú és/vagy promóciós információk egyéb digitális vagy hagyományos csatornán – például mobilalkalmazásokon vagy közösségi oldalakon – keresztül nem nyújthatók, kivéve, ha Ön különálló hozzájárulást adott ezen kommunikációs csatornák mindegyikére vonatkozóan.

Annak érdekében, hogy a kommunikációs tevékenységünket az Önnek az űrlapon megadott Elvárásainak, a preferenciáinak és tevékenységeinek megfelelően alakítsuk, valamint relevánsabb és személyre szabottabb élményt nyújtsunk, elemezhetjük vagy kombinálhatjuk az Ön személyes adatait.

 

Ezen adatok közé tartozhatnak az alábbiak:

 

Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott adatok

 

Azok az adatok, amelyeket meg kíván osztani velünk, például az Ön neve, e-mail-címe, vállalatának címe, betöltött pozíció, szervezet, az Ön vásárlási érdeklődése, az ország, a telefonszám és/vagy profil valamely közösségi oldalon.

 

Az Ön által a Philips vállalattal folytatott interakciók során tudomásunkra jutott adatok

 

Adatok az interakcióira vonatkozóan, mint például eseményeken való részvétel és a Philips digitális csatornáinak – ideértve a webhelyeket, e-maileket, közösségi oldalakat és alkalmazásokat – használata. Ezen adatok magukba foglalhatják az Ön IP-címét, cookie-k segítségével gyűjtött információkat, az Ön termékek iránti érdeklődésére, az Ön által választott kommunikációs csatornákra vonatkozó információkat, a helyekre, helyszínekre és eseményekre vonatkozó információkat, ahol volt/amelyeken részt vett, és/vagy az Ön tevékenységi intenzitása.


A hozzájárulását bármikor visszavonhatja és leiratkozhat az ilyen kommunikációkról bármely marketingkommunikációs anyagban megtalálható „leiratkozás” hivatkozás segítségével vagy kapcsolatban lépve velünk a Philips adatvédelmi tájékoztatási oldalán (https://www.philips.hu/a-w/adatvedelmi-nyilatkozat.html) keresztül.

További információkért lásd: Philips információk az adatvédelemről Philips, A cookie-fájlokra vonatkozó Philips szabályzat és Használati feltételek.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.