Mit jelent ez?

 

Ennek a jelölőnégyzetnek a bejelölésével Ön elfogadja, hogy a Philips csoport szervezeti egységei kapcsolatba léphetnek Önnek e-mailben vagy telefonon keresztül (az Ön által a jelen űrlapon megadott kapcsolattartási adatok körének megfelelően), hogy tájékoztassák Önt a Philips termékeiről, szolgáltatásairól, eseményeiről és promócióiról, amelyek a tevékenységei és preferenciái alapján az érdeklődésére tarthatnak számot, ideértve a jelen űrlapon Ön által feltüntetett Elvárásokat is.

A marketingcélú és/vagy promóciós információk egyéb digitális vagy hagyományos csatornán – például mobilalkalmazásokon vagy közösségi oldalakon – keresztül nem nyújthatók, kivéve, ha Ön különálló hozzájárulást adott ezen kommunikációs csatornák mindegyikére vonatkozóan.

Annak érdekében, hogy a kommunikációs tevékenységünket az Önnek az űrlapon megadott Elvárásainak, a preferenciáinak és tevékenységeinek megfelelően alakítsuk, valamint relevánsabb és személyre szabottabb élményt nyújtsunk, elemezhetjük vagy kombinálhatjuk az Ön személyes adatait.

 

Ezen adatok közé tartozhatnak az alábbiak:

 

Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott adatok

 

Azok az adatok, amelyeket meg kíván osztani velünk, például az Ön neve, e-mail-címe, vállalatának címe, betöltött pozíció, szervezet, az Ön vásárlási érdeklődése, az ország, a telefonszám és/vagy profil valamely közösségi oldalon.

 

Az Ön által a Philips vállalattal folytatott interakciók során tudomásunkra jutott adatok

 

Adatok az interakcióira vonatkozóan, mint például eseményeken való részvétel és a Philips digitális csatornáinak – ideértve a webhelyeket, e-maileket, közösségi oldalakat és alkalmazásokat – használata. Ezen adatok magukba foglalhatják az Ön IP-címét, cookie-k segítségével gyűjtött információkat, az Ön termékek iránti érdeklődésére, az Ön által választott kommunikációs csatornákra vonatkozó információkat, a helyekre, helyszínekre és eseményekre vonatkozó információkat, ahol volt/amelyeken részt vett, és/vagy az Ön tevékenységi intenzitása.


A hozzájárulását bármikor visszavonhatja és leiratkozhat az ilyen kommunikációkról bármely marketingkommunikációs anyagban megtalálható „leiratkozás” hivatkozás segítségével vagy kapcsolatban lépve velünk a Philips adatvédelmi tájékoztatási oldalán (https://www.philips.hu/a-w/adatvedelmi-nyilatkozat.html) keresztül.

További információkért lásd: Philips információk az adatvédelemről Philips, A cookie-fájlokra vonatkozó Philips szabályzat és Használati feltételek.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.

Ön belépni kíván a magyar Philips Healthcare weboldalára.
Please select the checkbox

Ez a weboldal kizárólag olyan személyek számára készült, akik mint szakemberek használják az orvostechnikai eszközöket, ideértve az orvosi szakmát gyakorló személyeket, az egészségügyi intézmények képviseletében eljáró magánszemélyeket vagy az orvostechnikai eszközöket szakmai célból vásárlókat.

Ön olyan személy, aki megfelel a fenti kritériumoknak?