Mit jelent ez?

 

A Philips termékek és eszközök értékesítési modellje a Philips és a forgalmazói közötti szoros együttműködésre épül.

 

Ennélfogva az Ön által a jelen űrlapon megadott Elvárásoknak való megfelelés érdekében előfordulhat, hogy a forgalmazónknak közvetlenül kapcsolatba kell lépnie Önnel, és a forgalmazónk rendelkezik az Ön Elvárásainak kompetens, tényszerű és kimerítő módon történő teljesítéséhez szükséges összes információval. Ennek a jelölőnégyzetnek a bejelölésével Ön elfogadja, hogy a Philips továbbíthatja az Ön által a jelen űrlapon megadott személyes adatokat a Philips termékek és eszközök kapcsolt vállalkozás forgalmazóinak. Az Ön adatait kizárólag azzal a céllal továbbítjuk, hogy a forgalmazó közvetlenül részt vehessen az Ön által a jelen űrlapon megadott Elvárások teljesítésében az értékesítési osztállyal való kapcsolattartása, az árajánlatok/demók vagy szakirodalmi anyagok tekintetében. Ez azt jelenti, hogy a forgalmazó e témakörben közvetlenül is kapcsolatba tud lépni Önnel. A hozzájárulását visszavonhatja, ha kapcsolatba lép velünk a Philips adatvédelmi tájékoztatási oldalán (https://www.philips.hu/a-w/adatvedelmi-nyilatkozat.html) keresztül.

 

A Philips termékek és eszközök forgalmazói számára történő rendelkezésre bocsátás érdekében Önre vonatkozóan kezelt személyes adatok adatkezelője a(z) PHILIPS Hungary Limited Liability Company vállalat, amelynek székhelye a következő: Alíz u. 1, H-1117, Budapest, Magyarország.

 

Az Ön személyes adatai kezelésének jogalapja az Ön által a jelen jelölőnégyzet bejelölésével adott hozzájárulás (a GDPR-rendelet 6. cikkének (1) a) szakasza).

A Philips termékek és eszközök forgalmazója, aki/amely megkapja az Ön személyes adatait tőlünk, lesz ezen adatok független adatkezelője.

 

Az Ön személyes adatainak a Philips általi kezelésére vonatkozó további információkért olvassa el a Philips Adatvédelmi szabályzatát.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.

Ön belépni kíván a magyar Philips Healthcare weboldalára.
Please select the checkbox

Ez a weboldal kizárólag olyan személyek számára készült, akik mint szakemberek használják az orvostechnikai eszközöket, ideértve az orvosi szakmát gyakorló személyeket, az egészségügyi intézmények képviseletében eljáró magánszemélyeket vagy az orvostechnikai eszközöket szakmai célból vásárlókat.

Ön olyan személy, aki megfelel a fenti kritériumoknak?