Mit jelent ez?

 

A Philips termékek és eszközök értékesítési modellje a Philips és a forgalmazói közötti szoros együttműködésre épül.

 

Ennélfogva az Ön által a jelen űrlapon megadott Elvárásoknak való megfelelés érdekében előfordulhat, hogy a forgalmazónknak közvetlenül kapcsolatba kell lépnie Önnel, és a forgalmazónk rendelkezik az Ön Elvárásainak kompetens, tényszerű és kimerítő módon történő teljesítéséhez szükséges összes információval. Ennek a jelölőnégyzetnek a bejelölésével Ön elfogadja, hogy a Philips továbbíthatja az Ön által a jelen űrlapon megadott személyes adatokat a Philips termékek és eszközök kapcsolt vállalkozás forgalmazóinak. Az Ön adatait kizárólag azzal a céllal továbbítjuk, hogy a forgalmazó közvetlenül részt vehessen az Ön által a jelen űrlapon megadott Elvárások teljesítésében az értékesítési osztállyal való kapcsolattartása, az árajánlatok/demók vagy szakirodalmi anyagok tekintetében. Ez azt jelenti, hogy a forgalmazó e témakörben közvetlenül is kapcsolatba tud lépni Önnel. A hozzájárulását visszavonhatja, ha kapcsolatba lép velünk a Philips adatvédelmi tájékoztatási oldalán (https://www.philips.hu/a-w/adatvedelmi-nyilatkozat.html) keresztül.

 

A Philips termékek és eszközök forgalmazói számára történő rendelkezésre bocsátás érdekében Önre vonatkozóan kezelt személyes adatok adatkezelője a(z) PHILIPS Hungary Limited Liability Company vállalat, amelynek székhelye a következő: Alíz u. 1, H-1117, Budapest, Magyarország.

 

Az Ön személyes adatai kezelésének jogalapja az Ön által a jelen jelölőnégyzet bejelölésével adott hozzájárulás (a GDPR-rendelet 6. cikkének (1) a) szakasza).

A Philips termékek és eszközök forgalmazója, aki/amely megkapja az Ön személyes adatait tőlünk, lesz ezen adatok független adatkezelője.

 

Az Ön személyes adatainak a Philips általi kezelésére vonatkozó további információkért olvassa el a Philips Adatvédelmi szabályzatát.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.