vissza
×

ISMERJE MEG A FÖLDÖNTÚLI TELJESÍTMÉNYT NYÚJTÓ PHILIPS SHAVER 9000 BOROTVÁT.

Alighanem a bolygó legkorszerűbb borotvája

Egy igazán nagy teljesítményű borotvának 100 km-rel a Föld felszíne felett sem szabad csődöt mondania, nemdebár? Mielőtt azonban begyújtanánk a rakétánkat, előbb azt kell ellenőriznünk, működik-e az eszköz a világűrben uralkodó körülmények földi szimulációja során. Ezt a tesztet a  Philips Shaver 9000 sikerrel teljesítette.

 

Csúcsminőségű borotva

Kényelmes borotválkozásra vágyik – minden egyes alkalommal? Ismerkedjen meg a Philips S9000 borotvával. Ez minden idők legkorszerűbb Philips borotvája, amelyet – egyedülálló módon – extrém körülmények között is teszteltünk. Zéró gravitáció mellett is kipróbáltuk – s pilótánk tükörsima arccal térhetett haza.

 

 

Tudományos kísérletek az űrben

A világűrben a legextrémebb körülmények között végezhetünk teszteket – olyan lehetőség ez, amit vétek lenne elmulasztani. Partnerünk, az XCOR Space Expeditions szintén fontosnak tartja e lehetőségek kihasználását. Hiszen ha valami 100 km-rel a földfelszín fölött is tökéletesen működik, akkor biztos lehet benne, hogy rendkívüli darabról van szó – akárcsak a Philips S9000.

 

V-Track precíziós körkések

Nézze meg jól a forgófejeket. A legtöbb szőrszálat a külső peremen látható V-alakú rések gyűjtik össze, a belső részén pedig speciális fogak ragadják meg, s nyírják rövidre a hosszú vagy az archoz tapadó szőrszálakat. Az eredmény: tükörsima arc minimális munkával, így a bőrét sem viseli meg a borotválkozás.

 

Kontúrkövető technológia

A Philips S9000 minden más típusnál szorosabban simul az arcához. A borotvafej előre, hátra és oldalra egyaránt hajlik. Emellett az elsődleges és másodlagos csuklógyűrűk a borotvafejtől függetlenül is minden irányba elhajthatók. A borotva nyolc különféle irányba hajlítható tehát, így rendkívül közelről képes követni arca kontúrját.

 

Testreszabott kényelmi beállítások

Érzékeny a bőre? Sietnie kell? Válasszon az Érzékeny, (1800 fordulat/perc), a Normál (2000 fordulat/perc) vagy a Gyors (2200 fordulat/perc) beállítás közül.

 

Aquatec – nedves és száraz borotválkozáshoz

Az AquaTec tömítésnek köszönhetően a Philips S9000 tökéletesen vízálló. Még a zuhany alatt is használhatja. Akár habot használ, akár zselét, akár szárazon borotválkozik, az eredmény mindenképp tökéletes lesz.

 

Intelligens tisztítórendszer

Különleges kialakításának köszönhetően az új borotva nap mint nap friss borotválkozásélményt nyújt. A borotva tisztítása, szárítása, feltöltése és olajozása egyetlen gombnyomással megoldható. A kettős szűrőnek köszönhetően pedig búcsút inthet a borotvafejen éktelenkedő szőrszálaknak és borotvazselé-maradéknak, s maradéktalanul élvezheti a borotva nyújtotta tökéletes teljesítményt. 

 

Borotva és űrhajó

Az olyan hasznos kiegészítők mellett, mint a szakállformázó, a trimmelő és a tisztítóecset, a Philips S9000-rel most az XCOR Lynx űrhajót is megismerheti közelebbről. További információkért csatlakozzon küldetésünkhöz.