vissza
×

KAPCSOLÓDJON BE A KÜLDETÉSBE

Szeretne részt venni egy sosem látott űrkalandban?

Szeretne Ön is a Philips űrkutató csapatának része lenni? Támogassa földönkívüli kalandunkat innen a földről! Tekintse meg interjúinkat, videóinkat, a próbarepülések élő közvetítését és még sok mást. Kövesse a híreket, s osztozzon velünk az izgalmakban – ne feledje, a kilövés napja egyre közeleg!

Nézze meg, mi történik a küldetés háza táján, s kapcsolódjon be Ön is a projektbe Facebook oldalunkon.

 

Sosem látott űrkalandok

Az elkövetkezendő néhány hónapban mindent megtudhat az XCOR Lynx űrhajójáról, s bepillantást nyerhet abba is, miként készül. Jelen lehet a lenyűgöző űrjármű összeállításának valamennyi fontos lépésénél. Nézze meg, hogyan teszteljük az egyedülálló rakétameghajtású űrhajó lökhajtásos rendszerét. Tudja meg, milyen kihívásokkal jár egy olyan újrahasznosítható űrjármű elkészítése, melyet rakéták repítenek az űrbe, majd a célja elérése után biztonságosan visszatér a kilövési pontra. Jövő ilyenkor már a visszaszámlálást nézheti a rakéta kilövésekor. Csatlakozzon küldetésszervezőinkhez, és legyen egy olyan csapat tagja, amely űrtörténelmet ír! Nemsokára maga is láthatja, mint emelkedik fel a Philips űrhajója Curaçao szigetéről vagy a Mojave-sivatagból.

 

 

A fő támogató: a Philips

A Philips azért támogatja ezt a sosem látott űrkalandot, mert ez az innovatív gondolkodás lenyűgöző példája. Szilárdan hiszünk az innováció fontosságában, amely része a mindennapjainknak, s amelynek köszönhetően számos olyan terméket hoztunk létre, amely könnyebbé teszi mindennapjait. Legújabb forradalmi termékünk a Philips Shaver 9000, amelynek kiugró teljesítményét – a sokféle új funkció mellett – a zéró gravitációs tesztelés garantálja. Csatlakozzon küldetésszervező csapatunkhoz, így még többet tudhat meg a galaxissal kapcsolatos terveinkről.

 

Legyen Ön is része a jövő űrtechnológiájának

A Philips és az XCOR közös erőfeszítéseinek köszönhetően új korszak köszönt az űrrepülésbe. Kapcsolódjon be a küldetésbe a Facebookon.