1
Televíziók

Ismerje meg az új, 2018-as termékválasztékot

A klip megtekintése

Találja meg az Ön számára tökéletes TV-t


Válasszon funkciók alapján

Ambilight televíziók

 

A TV hátulján lévő kicsi LED-ek segítségével minden kivetítésre kerül a képernyőjéről a TV mögötti falra. A Philips Ambilight valós időben reprodukálja a képernyőn látható színeket – a kép pedig a képernyőhöz képest nagyobbnak tűnik.

OLED TV

 

Ismerje meg a világ egyetlen 4K OLED TV-jét, amely Ambilight és Android TV rendszerrel rendelkezik. Fedezze fel az egyedülálló Philips képfeldolgozással életre keltett tökéletes feketéket és lenyűgöző színeket.

Android TV™

 

Alkalmazások, játékok, streamelés és mobilcsatlakozás. Az intelligens Philips Android TV-nek köszönhetően többek között a Google Play által nyújtott szórakozásban lehet része a nagy képernyőn.     

4K Ultra HD televíziók

 

Élvezze a filmeket, műsorokat, játékokat stb. azok teljes pompájában. A Philips 4K Ultra HD TV-nek köszönhetően az eddigi legtisztább képminőségünkben lehet része, a normál HD-hez képest négyszeres felbontásban.   

Méret alapján

< 81 cm (32 coll)
 
102 cm (40 coll) -
109 cm
(43 coll)
124 cm (49 coll) -
140 cm
(55 coll)
> 165 cm (65 coll)
 

A Philips TV sorozat legkeresettebbjei

threesided Philips Ambilight
Philips Ultra HD
PixelPlus Ultra HD
Android TV
threesided Philips Ambilight
Philips Ultra HD
Perfect Picture Engine
Android TV
threesided Philips Ambilight
Philips Ultra HD
PixelPrecise Ultra HD
Android TV
threesided Philips Ambilight
Philips Ultra HD
Perfect Picture Engine
Android TV
* A feltüntetett műszaki adatok nem minden termékcsalád összes termékére érvényesek.

Súgó, támogatás és frissítések

A TV-készülék regisztrációja

 

Hozzon létre saját ingyenes „My Philips” fiókot, és regisztrálja az új TV-jét. A regisztráció után értesítjük Önt, ha új frissítések érhetők el.

Szoftver- és illesztőprogram-frissítések

 

Gondoskodjon róla, hogy a Philips TV a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Ha új szoftverfrissítés érhető el, itt megtalálja. Ha pedig elvesztette az illesztőprogramjait, itt azokat is ingyen letöltheti.

TV-vel kapcsolatos hibaelhárítás

 

A technikai és a beállításokkal kapcsolatos problémák megoldásának leggyorsabb módja a Philips TV hibaelhárítási útmutatójának megtekintése. Használja ezeket a hasznos tippeket és trükköket a TV-jének pillanatok alatt történő helyes beállításához.

Kapcsolatfelvétel

 

Azért vagyunk, hogy segítsünk. Ha Philips TV vásárlására, vagy annak üzembe helyezésére vonatkozóan van kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy online chaten keresztül.