0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips Sonicare: Alapos tisztítás, ragyogó mosoly


  Széles választékunknak köszönhetően minden páciense számára megtalálhatja a neki megfelelő elektromos fogkefét és fogkefefejet.

  Biztosítson számukra kedvezményes vásárlási lehetőséget!

  Mindig van mód a hatékonyabb tisztításra


  A Philips Sonicare 25 éves technológiai múltra tekint vissza. Több mint 100 éves tudományos fejlesztési tapasztalatával és fejlett segédeszközökkel segít Önnek és betegeinek a szájápolást a modern idők és az életmód igényeihez igazítani.


  Célunk, hogy fogászati szakemberek és a prevenció segítségével méginkább felhívjuk a páciensek figyelmét a megfelelő szájhigiénia fontosságára.

  Innovatív Philips Sonicare szónikus technológia


  A Philips Sonicare egyedülálló szónikus technológiának és a dinamikus folyadékáramlásnak köszönhetően kíméletesen és hatékonyan tisztít, ezért ajánlják világszerte a fogászati szakemberek pácienseiknek.

  Tudjon meg többet a Philips Sonicare termékportfólióról szakmai előadásaink segítségével!

  Előadásaink elkészítésében Dr. Simon Botond szakfogorvos és Philips Sonicare márkanagykövetünk volt segítségünkre

  kids

  Kisgyermekek szájápolási rutinja

  kids

  A szónikus technológia

  kids

  Fogkefefejek és lepedékeltávolítás

  Klinikai vizsgálatok    

  A legfrissebb klinikai tanulmányok, amelyeket a The journal of clinical dentistry kiadásában publikáltak 

  Moderní pomůcky pro dentální hygienistky

  Mindennapi társ a helyes szájápolásban


  A Philips elkötelezett a fogyasztók egészségének megőrzésében, ezért  lényeges számunkra, hogy külön felhívjuk a figyelmet a megfelelő szájhigiénia fontosságára és az általános egészségi állapot kapcsolatára.

  A szájhigiénia és általános egészség


  Számos tanulmány kimutatta a kapcsolatot az ínybetegségek és szervi betegségek között, mint a cukorbetegség, szívbetegség és stroke. A hatékony mindennapi szájápolási rutin segít megőrizni a száj egészségét és ez hozzájárulhat a jobb általános egészségi állapothoz.

  Moderní pomůcky pro dentální hygienistky

  Segítse páncienseit a helyes szájápolásban!

   

  Töltse le páciensei számára az alábbi tájékoztatóinkat, mely rámutat a nem megfelelő szájápolás egészségkárosító hatásaira!

  Szájhigiénia és cukorbetegség

  Szájhigiénia és várandósság

  Szájhigiénia és a szív egészsége

  Partnereink a szájápolási prevencióban

  botond

  Dr. Simon Botond


  Dr. Simon Botond a Philips Szájápolási Termékek Márkanagyköveteként erősíti szakmai csapatunkat. Hisz benne, hogy a jó szájhigiénia fenntartásához megfelelő eszközök is kellenek, amelyeknek helyes használatára meg kell tanítani a pácienseket a fogorvosoknak és dental higiénikusoknak egyaránt.

  Dr. Simon Botond megszállottja az innovációnak, az új technológiáknak és ezért is folytat olyan kutatásokat, amelyekkel egészségtudatosságra nevelheti a pácienseket, így örömmel fogadta el felkérésünket, hogy csatlakozzon szakmai csapatunkhoz.

  A végzős fogorvostanhallgatók, frissen végzett fogorvosok előadásain megismerkedhettek a Philips Sonicare szájápolási termékeivel, hatékony és helyes használatukkal, hogy leendő pácienseiknek a lehető legjobb tudással adhassák át a technológiában rejlő lehetőségeket az egészséges íny és fogak megőrzése érdekében.

  Dr Simon Botond

  szakfogorvos

  A Magyar Fogorvosok Egyesülete

  A Magyar Fogorvosok Egyesülete 2021-ben immár ötödik éve áll kiváló együttműködésben a Philips Magyarországgal. A Philips Sonicare termékek szakmai elbírálás után a Magyar Fogorvosok Egyesületének ajánlását hordozzák. Többéves megbízható partnerséget követően 2019-ben Egyesületünk a Philips Magyarországot  kiemelt pártoló tagjai közé fogadta. Köszönettel tartozunk a cégnek prevenciós és oktató programjaink támogatása céljából küldött anyagokért, eszközökért, és azért is, hogy az egyetemi képzésben résztvevő dentálhigiénikusnak készülő hallgatók is kipróbálhatják a kiváló eszközt tanulmányaik során.

  A Magyar Fogorvosok Egyesülete

  Magyar Fogorvosok Egyesülete

  Együttműködés  a Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesületével 

  A Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete és a Philips Sonicare közötti együttműködés már évek óta fennáll, az első közös projektünk 2017-ben valósult  meg, amikor a végzős fogorvoshallgatók egy előadás keretében megismerhették a Sonicare elektromos fogkefét. Ezzel a lehetőséggel a hallgatók még jobban elmélyíthették tudásukat a szájhigiéniás eszközök területén, és teszik ezt azóta is minden évben. Mivel az egyesületünk és a hallgatók is nagy hangsúlyt fektetnek a prevencióra, így mindig nagy érdeklődés fogadja ezt a programunkat.  Fiatalságunkból eredő lelkesedésünk viszont azt diktálta, hogy további közös projekteket valósítsunk meg, ezért a prevenciós oktatásunkat magasabb szintre fejlesztettük, amiben segítségünkre volt a Philips Sonicare képzőcsapata, illetve szájhigiéniás eszközeik palettája, így még felkeszültebben állhatunk a gimnazista tanulók elé.  Számunkra nagyon szimpatikus, hogy a céljaink megvalósításában partnerek, és ha egy ötlet eszünkbe jut, közös ötletelés után végül  igen izgalmas, értékes eredmény születik belőle. Emiatt a jövőben továbbra is keressük, milyen területeken, eseményeken tudunk majd közös együttműködést kialakítani, hiszen egy jó csapattal dolgozni öröm!

  Somogyi Kata Sára

  MFHE—gazdasági elnök

  Moderní pomůcky pro dentální hygienistky

  MFHE

  Philips Sonicare referencia rendelőink

  Az egészséges szájhigiénia és annak fenntartása közös küldetésünk számos fogászati rendelővel. Megtisztelő, hogy 7 klinika közös együttműködés keretein belül csatlakozott programunkhoz és Philips Sonicare referencia rendelőként tarthatja prevencióját pácienseinek.

  Moderní pomůcky pro dentální hygienistky

  Lépjen velünk kapcsolatba!  Kapcsolatfelvétel orvoslátogatóinkkal

  Szeretne még többet megtudni Sonicare termékeinkről és kedvezményes rendelési lehetőségeinkről? 

  Mire számíthat a látogatás alkalmával?  

  • Részletesebb tájékoztatás a szónikus technológiáról és termékportfólió ismertetése
  • Az ajánlás alapja a tapasztalás, így lehetősége lesz készülékünket kipróbálni (megfelelő higiéniai protokollt követve )
  • Kedvezményes rendelési lehetőségünk ismertetése

   

  Szakmai workshop tartására is van lehetőség nagyobb létszámú csoport esetén az adott rendelőben, termék kipróbálással egybekötve!

  Keresse bizalommal fogorvoslátogatóinkat! 

  Kemenes Andrea

  Terület: Buda és
  Nyugat-Magyarország 

  tel.: +36-70/375-6743  

  e-mail: andrea.kemenes@philips.com

  Varga Dorottya Zsófia

  Terület: Pest és
  Kelet-Magyarország

  mobile  +36-70/375-6722

  Email: dorottya.varga@philips.com

  Ideiglenesen keressék a másik két fogorvoslátogatónkat

  Terület: Pécs és
  Dél-Magyarország

   

  Moderní pomůcky pro dentální hygienistky
  Moderní pomůcky pro dentální hygienistky

  Hol találkozhatott a Sonicare szakmai csapatával? 

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.