1
Fejhallgató

Philips fejhallgatók

Kedvenc zenéi mindig kéznél

Kedvenc fejhallgatóink

Philips wireless headphones

Vezeték nélküli fejhallgatók


Mozogjon szabadon
 

Tapasztalja meg a szabadságot Bluetooth vezeték nélküli és valódi vezeték nélküli fejhallgatóink választékával. A vezeték nélküli fejhallgatókat fejpánt vagy nyakpánt köti össze. A valódi vezeték nélküli fülbe helyezhető hallgatók biztosan illeszkednek fülébe, és nincs vezetékük. Tökéletes megoldás az edzőteremtől kezdve az utcai használatig.

High resolution over ear wired headphones

Vezetékes fejhallgatók


Egyszerű és lenyűgöző.
 

Akár otthon, akár útközben használja, vezetékes fejhallgatóink választéka számos lehetőséget kínál. Az egyszerű, fülbe helyezhető fülhallgatóktól és a hangerő-korlátozással rendelkező, gyermekeknek tervezett típusoktól kezdve az audiofilok személyiségére hangolt stílusos, fülre illeszkedő és fül körüli fejhallgatókig terjedően. Úgy hangzik, ahogyan szeretné.

Philips noise cancelling headphones

Fejhallgatók zajszűrővel


Zene. Vagy csend.
 

Némítsa el a külvilágot. Fülbe helyezhető és fülre simuló, aktív zajszűréssel ellátott fejhallgatóink segítségével arra összpontosíthat, amit valóban hallani szeretne. Élvezze kedvenc zenéit és podcastjait a legteljesebb mértékben, vagy merüljön el a kellemes csendben a zajkioltás aktiválásával, amikor nincs zene.

Fejhallgatók, amelyeket imádni fog

Bővebben a a Philips hangtermékekről  

Otthoni audió
Az Ön otthona. Az Ön hangzásvilága.
Soundbar
Minden izgalmas pillanathoz

Hordozható audio

Zene és rádió útközben