0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips fej és fülhallgatók

  Kedvenc zenéd mindig legyen veled


  Mindegy, hogy mit szeretsz hallgatni, biztosan lenyűgöz a fülhallgatóink által nyújtott, kiváló hangzás és kényelem. Fedezd fel az aktív életstílushoz megfelelő, sportos típusokat. Az elegáns valódi vezeték nélküli fülhallgatókat. Vagy a zenerajongók ízléséhez hangolt prémium minőségű, vezeték nélküli és vezetékes Fidelio fejhallgatókat.

  Egy nő valódi vezeték nélküli fejhallgatót visel a tengerparton

  Mindig megtalálod a hozzád legjobban illőt

  Otthonról az irodába. Az edzőteremből az utcára. Mindegy, hogy a zenehallgatás célja a motiváció, a lazítás vagy az összpontosítás.

  Philips A6606 fül köré illeszkedő vezeték nélküli sportfejhallgató


  Csontvezetéses technológiával

  Tedd szabaddá a füled! Hallj meg mindent!

  Philips Fidelio L3

  Fület körülölelő, vezeték nélküli fejhallgató

  Philips A7306

  Valódi vezeték nélküli Bluetooth-os sportfülhallgató

  Philips K4607

  Open-ear vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek

  A díjak, amelyeket fejhallgatóink elnyertek

  EISA Fidelio L3 díj
  Stuff Fidelio L3 díj
  Reddot díj
  IF díjak
  A tökéletes Philips hangzás

  A Philips hangja 


  A Philips fejhallgatókkal mindig a legszebb hangzásvilágot élvezheted. A csúcskategóriás Fidelio-modellek tökéletesen adják át a meleg és természetes hangzást, csakúgy, mint a legelérhetőbb árú fejhallgatóink.

  Egy nő a kényelmes Philips Fidelio fejhallgatót viseli a szabadban

  Mindig kényelmes


  A Philips fül- és fejhallgatói a páratlanul kényelmes Fideliótól a szuper biztonságos, vízálló kialakítású sportmodellekig úgy készültek, hogy mindig nagyszerűen érezd magad. Dőlj hátra, és csak hallgasd a zenét, sétálj, vagy fuss órákon át. Szinte észre sem fogod venni, hogy rajtad van.

  A Philips zajkioltó funkciói

  Zajkioltó hatás


  Csak a zene érdekel, és nem szeretnéd, hogy bármi a hang útjába álljon? Vagy egyszerűen ki szeretnéd zárni a külvilágot? Zajkioltó fejhallgatóink széles választékának köszönhetően rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre, amikor elmerülnél a zenében, vagy csak élvezni szeretnéd a csendet.

  Egy nő a Philips csontvezetéses fejhallgató kristálytiszta hívás funkcióját élvezi

  Kristálytiszta hívások


  Mindig legyél biztos benne, hogy jól hall téged, akit hívsz! Az AI-mikrofont és a csontvezetéses mikrofont kombináló Philips fejhallgatók még szeles időben is tisztán adják át a hangodat. Menet közben is telefonálhatsz.

  A Philips open-ear fejhallgató funkciói

  Open-ear kialakítás 


  Szeretsz jógázni, futni, zenét hallgatni, vagy podcastokat nézni? Imádsz zenét hallgatni, de gyűlölöd az érzést, hogy van valami a füledben? A Philips open-ear vezeték nélküli fejhallgatóinak köszönhetően mindent hallhatsz anélkül, hogy bármit is a füledre vagy a füledbe kellene tenned.

  Fejhallgató minden fülhöz

  Philips Fidelio

  Philips Fidelio

  Zenehallgatásra tervezve

  Philips Headphones alkalmazás

  Philips Headphones alkalmazás

  iOS és Android eszközökhöz

  GYIK ikon

  Ahol kérdéseire választ kaphat

  Hogyan tudom csatlakoztatni a Philips Bluetooth/valódi vezeték nélküli fejhallgatómat?

  Olvasd el az útmutató Philips fejhallgatókra vonatkozó részét. Ha már nincs kéznél az útmutató, töltsd le a Philips Headphones alkalmazást, és keresd meg.

  Mi az a zajkioltás? Hogy működik a zajkioltás?

  Zajkioltó fejhallgatóinkban apró mikrofonok vannak, amelyek kiszűrik a környező külső zajokat. A beépített elektronika pedig a külső zajokkal tökéletesen ellentétes zajkioltó hullámokat hoz létre. Ez a hullám a nem kívánt hangok kioltásával úgy szünteti meg a zajt, hogy nem romlik érzékelhetően a hallgatott zene minősége. 

  Hogy működik a csontvezetéses fülhallgató?

  A normál fejhallgató a dobhártyához vezeti a hangot, amely a hallott hangnak megfelelően rezeg. A csontvezetéses fülhallgató az arccsontot és a belső fülben található csontot, a csigát rezegteti, és teljesen megkerüli a dobhártyát.

   

  Ennek köszönhetően akkor is jól hallasz, ha a fejhallgató nincs a füledben vagy a füleden. A csontvezetéses fülhallgató kiválóan alkalmas arra, hogy sportolás vagy séta közben is képes legyél a helyzetfelismerésre. Azoknak a zenehallgatóknak is megoldást kínál, akiknek probléma van a fülkagylójukkal, a középfülükkel vagy a dobhártyájukkal.

  Mi a különbség az on-ear és a fület körülölelő fejhallgató között?

  Az on-ear fejhallgató a fülön fekszik, de nem öleli körbe kívülről a fület. Ideális, ha nem szeretnéd, hogy a hosszú ideig tartó használat közben átmelegedjen a füled, azonban így jobban beszűrődnek a külső zajok. A fület körülölelő fejhallgató teljesen befedi a fület és a fül környékét, és tökéletesen követi a fej formáját, így jobban szigetel a kívülről érkező hangok ellen.

  Mi a különbség a vezeték nélküli és a valódi vezeték nélküli fejhallgató között?

  A vezeték nélküli fejhallgató vezeték nélkül csatlakozik az audioeszközhöz. Fejpántos és fülhallgatós változatban készülnek. A fejhallgató és az eszköz csatlakoztatásához ugyan nincs szükség vezetékre, a fülhallgatókat mindig vezeték köti össze egymással (a kábel elrejthető a fej- vagy nyakpántban).

   

  A valódi vezeték nélküli fejhallgató olyan fülhallgató, amely a fülre vagy a fülbe helyezhető. Semmilyen vezetéke nincs: a fülhallgatók vezeték nélkül, Bluetooth-on keresztül csatlakoznak az eszközhöz.

  Miben tér el a sportfejhallgató a többi Philips fejhallgatótól?

  A sportfejhallgatók az aktív életmódhoz lettek tervezve. A sportfejhallgatóinkon látható IP besorolás az eszköz vízzel, izzadsággal és porral szembeni védettségi szintjét jelzi. Több sportfejhallgatónk edzést segítő funkciókkal, például pulzusszámmérővel, UV-tisztítóval és hűsítő fülpárnákkal is rendelkezik. 

  Miért érdemes letölteni a Philips Headphones alkalmazást?

  Töltsd le a Philips Headphones alkalmazást, hogy kihasználhasd a fejhallgatód összes előnyét. Az alkalmazásban be- és kikapcsolhatod a fejhallgató funkcióit, módosíthatod bizonyos funkciók, például a zajkioltás vagy a hangszínszabályzó beállításait, és ellenőrizheted az akkumulátor állapotát. Az alkalmazás segítségével frissítheted a fejhallgatód a legújabb szoftverrel, és elérheted a felhasználói útmutatót is. 

  Milyen fejhallgatót használhatok a TV-készülékemmel?

  A legjobb TV-nézési élményért használj kifejezetten erre a célra készült Philips TV fejhallgatót! TV-fejhallgatóinkkal drámaian csökken a késés, így a hangeffektusokat és a beszédet a képernyőn történő eseményekkel pontosan azonos időben hallhatod. 

  Philips support is here, contact

  Támogatásra van szüksége régebbi típusú készülékéhez?

  Segítsen megtalálni a számot
  Hol található a termékszám
  Hol találom a termékszámot?
  Meséljen egy kicsit a termékéről, és megmutatjuk, hol találja a termékszámot.
  Ha kéznél van a terméke, válassza ki alább a termékcsoportot és -kategóriát.
  Hol a termékszám helye készülékeinken

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.