0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Tiszta, egészséges levegő vállalkozásának

  Tiszta, egészséges levegő vállalkozásának

  Segíti a bizonságos visszatérést a munkahelyre, iskolába, és az életébe

   Szabaduljon meg a szennyezőanyagoktól


   A Philips légtisztítók aktívan felügyelik és tisztítják a beltéri levegőt és eltávolítják a szűrőn áthaladó részecskék 99.97%-át(3). Eltávolítják a szennyezőanyagokat, allergéneket, vírusokat és baktériumokat(3).

   Vírusok

   Vírusok

   Füst

   Füst

   Ultrafinom részecskék

   Ultrafinom részecskék

   TVOC

   TVOC

   Baktériumok

   Baktériumok

   Finom por

   Finom por

   Állatszőr

   Állatszőr

   Poratka

   Poratka

   Gombaspórák

   Gombaspórák

   Pollen

   Pollen

   Por

   Por

   Nedvesség

   Nedvesség

   *A mindössze 0.003 mikron méretű részecskéket a szűrőn áthaladó levegőből. Staphylococcus és influenza A (H1N1) vírusokon tesztelve.

   Tiszta levegő…bárhol

   Hol szeretné elhelyezni az eszközt?

   Iskola

   Iroda

   Egészségügy

   Idősgondozás

   Vendéglátás

   Kérjük válassza ki a tanterem méretét:

   Kérjük válassza ki a helyiség méretét:

   Kérjük válassza ki a helyiség méretét:

   Kérjük válassza ki a helyiség méretét:

   Kérjük válassza ki a helyiség méretét:

   Innovatív technológia az allergének, baktériumok és vírusok >99.9%-ának kiszűréséért2

   Élvezze a tisztább levegőt, bármikor

   Élvezze a tisztább levegőt, bármikor

    

   Jusson tisztább, egészségesebb levegőhöz káros kémiai anyagok használata nélkül. A Philips légtisztítók VitaShield Intelligens Tisztítási Rendszert (IPS) használnak, hogy kiszűrjék a részecskék akár 99.97%-át (beleértve a vírusokat, allergéneket, részecskéket, baktériumokat és kellemetlen szagokat). Közel semmi nem jut át a VitaShield IPS érzékelőn.

   Tartsa szemmel a beltéri levegőminőséget

   Tartsa szemmel a beltéri levegőminőséget

    

   Az AeraSense egy hatékony légtisztítási technológia, amely felismeri az ultrafinom részecskéket, még a PM2.5 méretnél kisebbeket is. Az AeraSense észlel bármilyen apróbb változást a beltéri levegő minőségében - és automatikusan ehhez igazítja a légtisztítót, a tisztább levegő érdekében. Számszerű visszajelzés és LED színes gyűrű mutatja valós időben a levegő minőségét.  

   Nanoprotect HEPA szűrő

   Nanoprotect HEPA szűrő

    

   A Philips légtisztítók NanoProtect HEPA szűrőket alkalmaznak. Ezek a szűrők 99.97%-os részecskeeltávolítást biztosítanak 0.003µm méretnél. A NanoProtect HEPA a mechanikus és elektrosztatikus szűrés kombinációját alkalmazza, amellyel a mechanikus szűrés eltávolítja a nagyobb részecskéket, az elektrosztatikus pedig a kisebbeket. Ez a szűrő optimális méretet, jobb levegőáramlást, mérsékelt levegőtisztítási sebességet (CADR) és alacsonyabb energiafogyasztást tesz lehetővé.

   Szabályozza a berendezést bárhonnan

   Szabályozza a berendezést bárhonnan

    

   Lélegezzen könnyedén: Az applikációhoz való csatlakoztathatóság a kezébe adja a beltéri levegőminőség irányítását. Tapasztalja meg a légtisztítója központi irányítását - a beltéri és kültéri levegő minőségének feltérképezhetőségével, bárhol, bármikor.

    

   *Csak bizonyos modellek esetén elérhető.

   Philips air purifier demo video

   A légtisztítóinknak adott tanúsítványok

   National Asthma Council Australia

   Termékkínálat

   Professzionális levegőminőség-megoldások

   Lépjen kapcsolatba a Philips ügyfélszolgálatával

   Hogyan segíthetünk?


   Útmutatók, GyIK, szoftverfrissítési információk a termékéhez.

   Contact us
   Hogyan működnek a Philips légtisztítók?

   A légtisztító a beltéri levegő áramlását generálja (a motor és ventilátor kombinációjával), érzékeli a PM2.5 szintet, reagál a levegőben lévő szennyeződésekre és megszűri a szennyezett levegőt olyan levegőszűrő rendszer segítségével, amely foglyul ejti a részecskéket, allergéneket, vírusokat, baktériumokat, káros gázokat, stb. Ez a működési ciklus ismétlődik, ahogy a légtisztító áramoltatja a beltéri levegőt; így nagyon fontos, hogy a légtisztító magas szintű levegőáramlást biztosítson a levegő állandó szűréséhez.

   Mit jelent a CADR?

   CADR - Clean Air Delivery Rate (Levegő Tisztítottsági Mérték) a tiszta levegő mennyisége köbméterben óránként, amit a légáram és a szűrési hatékonyság kombinációjaként mérünk.

    

   A CADR segít megérteni, mennyire gyorsan tudja egy légtisztító megszűrni egy helyiség levegőjét, a magasabb CADR gyorsabb tisztítást biztosít a szobában, ezzel a szennyeződések alacsonyabb koncentrációját eredményezve a levegőben. 

   Mi a NanoProtect HEPA szűrő és mik az előnyei?

   A HEPA (High-Efficiency Particulate Air - nagy hatékonyságú szemcsés levegő) szűrők véletlenszerűen elhelyezkedő szálú anyagból állnak. A HEPA szűrőket arra tervezték, hogy kiszűrjék a részecskeméretek széles skáláját. Ezek a részecskék megragadnak a szálakon. A Philips légtisztítók NanoProtect HEPA szűrőket alkalmaznak. Ezek a szűrők 99.97%-os részecskeeltávolítást biztosítanak 0.3 µm méreten (a 0.3 µm a becsült leggyakrabban kiszűrt részecskeméret a NanoProtect HEPA esetén). A NanoProtect HEPA mechanikus és elektrosztatikus szűrés kombinációját végzi, hogy kiszűrje a legkisebb részecskéket is. Ez a szűrőtervezés optimális méretet, jobb levegőkeringtetést, nagyobb sebességű légtisztítást, alacsonyabb alapanyagköltségeket és alacsonyabb energiafelhasználást tesz lehetővé.

   Mi a kapcsolat a 99.97% és a 0.003µm között?

   A 99.97%-os értéket általában a 0.3 μm mérethez kötik, mint gyakori szűrőtulajdonságot, mivel ez a HEPA-val szembeni elvárás globális standardok alapján. A Philips légtisztítók 99.97%-os hatékonyságot mutatnak kisebb részecskék esetében is. Termékeink 0.003 μm méreten is, amely a legkisebb elérhető tesztelési méret, szintén 99.97%-os szűrési eredményt értek el.

   Miért fontos, hogy a légtisztítók minél magasabb CADR szinttel rendelkezzenek?

   A Philips légtisztítóit arra tervezték, hogy a legjobb levegőtisztítási teljesítményt nyújtsák a mindennapi valós helyzetekben. Magas igénybevátelű beltéri helyiségekbe tervezték, mint például az otthoni konyha, nappali, éttermek, iskolai osztálytermek, munkahelyek, áruházak. A legjobb teljesítmény érdekében a légtisztítónak magas légtisztítási rátával kell rendelkeznie (a CADR által mérve iparági standardok alapján). A Philipsnél optimalizáltuk a termékeinket, hogy magasabb CADR értékkel rendelkezzenek, hogy így védjenek a káros kisméretű részecskék, allergének és vírust tartalmazó aeroszolok ellen. A CADR a Levegő Tisztítóttsági Mértéket jelenti, és közvetlenül függ a szűrési hatékonységtól és a légáramtól. 

   • A szűrő hatékonysága a részecskeeltávolítás arányával mérhető meghatározott részecskeméretnél. A Philipsnél 0.3 µm méreten mérjük a szűrési hatékonyságot (a legnehezebben eltávolítható részecskeméret) és 0.003 µm méreten (a legkisebb mérhető részecskeméret).
    
   • A légáram a szűrőn keresztülhaladó levegő áramlásával van mérve, és maximális, amikor alacsonyabb az ellenállás a szűrőn áthaladó levegővel szemben.

   A Philips NanoProtect HEPA szűrő megfelel a HEPA 13 vagy HEPA 14 standardoknak?

   A HEPA-13 / H13 egy ismert iparági standard a levegő szűrésében, amely követi az EN1822 EU standardot.

    

   A tanúsítvánnyal rendelkező HEPA-13 szűrők garantáltan 99.95%-os légtisztítási szintet biztosítanak MPPS szerint, ami az európai standard. AZ MPSS standard a "leggyakrabban előforduló részecskeméretet" jelenti, más szóval ez a szűrők számára legnehezebben kiszűrhető részecskeméret (nem feltétlenül a legkisebb részecskeméret). A HEPA-13 standardnak azonban vannak korlátai. Az egyik, hogy nem veszi figyelembe a levegőtisztítási arányt (a CADR által mérve az iparági standardok alapján), ami vitathatatanul sokkal lényegesebb a mindennapi valós vásárlói helyzetekben. 

    

   A Philips NanoProtect HEPA szűrők 99.97%-os szűrési hatékonyságot biztosítanak 0.3 µm méreten. Minél gyorsabb a levegőszűrés mértéke (CADR), annál jobb a védelem a veszélyes kisméretű részecskékkel, allergénekkel, aeroszolokkal és vírusokkal szemben. Ez alapján a NanoProtect HEPA szűrők várhatóan jobban teljesítenek, mint a HEPA-13 tanúsítvánnyal ellátott szűrők a mindennapi valós helyzetekben, gyorsabban megtisztítva a levegőt optimális mérettel, alacsonyabb energiafogyasztással és alacsonyabb anyagköltséggel rendelkezve, így tehát alacsonyabb áron megszerezhetők vásárlóink számára.

   Hogyan szabaduljak meg a Philips szűrőktől?

   Helyezze a szűrőt eldobható szemeteszsákba, majd mossa kezeit legalább 20 másodpercen keresztül és kövesse a helyi hatóságok útmutatását a potenciálisan szennyezett felületek tisztításához.

    

   Ekkor egy 20 másodperces kézmosási ciklus is része lehet a szűrő tisztítási lépéseinek.

   Milyen a Philips NanoProtect HEPA szűrő teljesítménye az allergénekkel, részecskékkel, vírusokkal szemben?

   A Philips NanoProtect HEPA szűrők minden terméksorozat esetében kimagaslóan magas teljesítménnyel rendelkeznek az allergének, részecskék és vírusok ellen, ahogy az alábbi táblázatban is látható.

   Szennyezőanyag

   HEPA szűrési hatékonyság (%)

   Tesztelési módszer

   Vírusok

   > 99.9%

   Az Airmid H1N1 vírus tesztje

   Házi poratka

   > 99.99%

   OFI Bécs szűrőteszt

   Macskaszőr

   > 99.99%

   OFI Bécs szűrőteszt

   Nyírfa pollen

   > 99.99%

   OFI Bécs szűrőteszt

   Penész spórák

   > 99.99%

   OFI Bécs szűrőteszt Cladosporium cladosporioide spórával

   0.3 μm méretű részecskék

   > 99.97%

   IUTA teszt

   0.003 μm méretű részecskék

   > 99.97%

   IUTA teszt

   Források


   (1)
    A légtisztító önmagában nem véd a Covid-19 ellen, de része lehet az Ön és családja védelmének (Amerikai Környezetvédelmi Hatóság).

   (2) Mikrobiális Csökkenési Ráta Teszt az Airmid Health group Ltd. által végezve 28,5 m3-es tesztkamrában, amelyet Influenza A (H1N1) vírussal szennyeztek.

   (3) Kiszűri a mindössze 0,3 mikron méretű részecskéket a szűrőn áthaladó levegőből. Staphylococcus és Influenza A (H1N1) vírusokkal tesztelve.

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.