• Ingyenes kiszállítás

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

 • 14 napos visszaküldési garancia

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Termékek

  Kapcsolat Philips Magyarország

  Figyelem!
  Műszaki probléma miatt a megrendelést visszaigazoló e-mail késve érkezhet Önhöz. Ha nem érkezik meg 48 órán belül, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
  Figyelem!
  Műszaki probléma miatt előfordulhat, hogy nem kap szállítási visszaigazolást. Azon dolgozunk, hogy megoldjuk ezt, amilyen hamar csak lehet. Megrendelése feldolgozása azonban megfelelően történik, és a várható szállítási időn belül megérkezik a termék.
  Figyelem!
  A szállítási idők a nagy rendelési mennyiség miatt jelenleg az átlagosnál hosszabbak. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelését kézbesítsük, amilyen hamar csak lehet. Mihelyt szállítás alatt van a megrendelése, e-mailt küldünk.
  Figyelem!
  Jelenleg nagy mennyiségű bejövő hívásunk van. Elképzelhető, hogy hosszabb ideig kell várnia a vonalban. Kérjük, fontolja meg egy másik időpontban történő hívás lehetőségét. Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
  Figyelem!
  A visszatérítés feldolgozási ideje a szokásosnál hosszabb a leterhelt időszak miatt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban feldolgozzuk a kérelmeket. A befejezést követően megerősítő e-mailt küldünk.
  Figyelem!
  Az ütemezett karbantartás miatt előfordulhat, hogy pillanatnyilag nem tud termékeket vásárolni a weboldalunkon. Azon dolgozunk, hogy ezt a lehető leghamarabb megoldjuk, és elnézést kérünk a kellemetlenségért. Eközben továbbra is megvásárolhatja termékeinket más kiskereskedőknél.
  Figyelem!
  Ütemezett karbantartás miatt ideiglenesen, átmenetileg késéssel kaphatja meg a rendelést visszaigazoló e-mailt. Ez nem befolyásolja a megrendelés feldolgozását és kézbesítését. Ha 48 órán belül nem kapja meg a megrendelés visszaigazolását, lépjen kapcsolatba velünk.
  Figyelem!
  Karbantartás miatt ideiglenesen nem lehet terméket hozzáadni a bevásárlókosárhoz. Ezt, amilyen hamar csak lehet, megoldjuk. Reméljük, hogy máskor is találkozunk.
  Figyelem!
  Technikai probléma miatt előfordulhat, hogy pillanatnyilag nem tudja használni a(z) [PAYMENT_METHOD] fizetési módot a weboldalunkon. Azon dolgozunk, hogy ezt a lehető leghamarabb megoldjuk, és elnézést kérünk a kellemetlenségért. Eközben használhat más fizetési módot, illetve más kiskereskedőknél továbbra is megvásárolhatja termékeinket.

  A termékekkel kapcsolatos kérdéseihez személyre szabott választ kaphat, ha kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal.

  Válassza ki a termékkategóriát és a kapcsolatfelvételi lehetőségeket

  • Hang- és képtechnika
  • Szépségápolás
  • Baba-mama termékek
  • Háztartási kisgépek
  • Világítástechnika
  • Egészség
  • Gépjármű

  Kérdése van?15 percen belül válaszolunk!*

   

  Írjon nekünk Facebook Messenger-en!

  hétfő-péntek (8:00 - 22:00)

  szombat-vasárnap (10:00 - 22:00)

  A socialcare csapata háztartási, szépségápolási, és baba-mama termékekkel kapcsolatban tud segítséget nyújtani

   

  *A nyitvatartási időben, az esetek 90%-ban 

  Lumea ask.

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.