1
Monitorok

Nagy teljesítményű monitorok

Nagy teljesítményű monitorok

Monitorok
otthoni használatra
Monitorok
irodai használatra

Monitorok

konzolos játékokhoz

További tudnivalók
az összes funkcióról

Philips monitorok  kiemelt ajánlatok

Ívelt LCD monitor Ultra Wide-Color technológiával
Ívelt LCD monitor Ultra Wide-Color technológiával
UltraColor
Ívelt
Freesync
Ívelt UltraWide LCD képernyő
Ívelt UltraWide LCD képernyő
UltraColor
Ívelt
Freesync
Vékony monitor Ultra
Vékony monitor Ultra
UltraColor
Flicker
Új IPS

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő méretet

4K Ultra HD LCD kijelző

Az átfogó szolgáltatásokkal rendelkező, professzionális, 40"-es Ultra HD Philips kijelző nagyobb teret enged a felvételek nagyban való megtekintéséhez, illetve az összes részlet 4K Ultra HD felbontásban történő megjelenítéséhez (ami négyszer nagyobb a hagyományos Full HD-nál).

Ultra Wide-Color 

Ultra Wide Desaturated Ultra Wide Saturated
Az Ultra Wide-Color technológia szélesebb színtartományt nyújt a ragyogó, élethű képekért. A szín-chipek és a LED-háttérvilágítás vegyi összetételének módosításával az ezzel a technológiával készült monitorok a szokásosnál nagyobb színtartományt jelenítenek meg. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a képek valósághűbbek, a zöld színek természetesebbek, a vörösek élénkebbek, a kékek pedig mélyebbek.

Fenntarthatóság

EPEAT


Az Elektronikai termékek környezetvédelmi értékelését végző eszköz (EPEAT, Electronic Product Environmental Assessment Tool) az IEEE 1680 – 2006 jelű, környezetvédelmi teljesítményre vonatkozó szabványon alapuló rendszer, amely segítségével értékelhető, hogy egy adott elektronikai termék mennyire környezetbarát. Jelenleg az asztali számítógépek, notebookok és monitorok tartoznak az EPEAT által vizsgált termékek körébe.

 

A környezeti hatások felismerése egyre fontosabbá válik. Mind a vásárlóknak, mind a gyártóknak igénye van egy olyan, egységes környezetvédelmi szabályrendszer kialakítására, amely alapján pontosan meghatározhatók a környezetbarát termékek. Az EPEAT mindkét fél igényeit kielégíti. Szabványos kritériumrendszere alapján a vásárlók össze tudják hasonlítani a termékeket, a gyártók pedig tudják, hogyan tehetik környezetbaráttá a termékeiket. Az EPEAT logóval rendelkező termékek környezetbarát terméknek minősülnek, amelyek csökkentik a káros környezeti hatásokat.

 

Az EPEAT egyik fő szabályának megfelelően a Philips monitorok csomagolóanyagának kartonpapír része és hab töltőanyaga ingyenesen újrahasznosítható. A csomagolóanyagok újrahasznosításával kapcsolatos további információért forduljon a helyi ügyfélszolgálathoz.

Újrahasznosítás


Jelentőségteljes innovációkkal szeretnénk javítani az emberek életminőségét, amelyet bolygónk korlátozott erőforrásainak fenntartható felhasználásával kívánunk elérni. Ehhez folyamatosan dolgoznunk kell termékeink környezetvédelmi teljesítményén. A használt Philips monitorok és azok csomagolóanyagai a környezetvédelmi jogszabályokkal összhangban kerülnek újrahasznosításra. Ennek megvalósítása érdekében számos szervezettel együttműködünk.