0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

   4K Ultra HD LCD monitor

   346E2CUAE/00

   A Philips E-sorozatú monitor lenyűgöző képminőséget és stílusos megjelenést kölcsönöz munkakörnyezetének. A 4K UHD felbontás és az Ultra Wide-Color technológia lenyűgözően tiszta és élethű képi világot biztosít. A MultiView megfelel a használhatóság és a produktivitás követelményeinek.

   Kedvenceink  

   PC-s játékhoz tervezett monitorok

   PC-s játékhoz tervezett monitorok

   A szem megóvásához  fejlesztve

   A Legkeresettebb  Philips monitorok

   Súgó, támogatás és frissítések

   Regisztrálja monitorát

   Hozzon létre saját ingyenes „My Philips” fiókot, és regisztrálja új monitorát. A regisztráció után értesítjük Önt, ha új frissítések érhetők el.

   Szoftverfrissítések

   Gondoskodjon róla, hogy Philips monitora a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Ha új szoftverfrissítés érhető el, itt megtalálja. Ha pedig elvesztette az illesztőprogramokat, itt azokat is ingyen letöltheti.

   Tartóplatform

   A technikai és a beállításokkal kapcsolatos problémák megoldásának leggyorsabb módja a Philips monitor hibaelhárítási útmutatójának megtekintése. Használja ezeket a hasznos tippeket és trükköket monitorjának pillanatok alatt történő helyes beállításához.

   Kapcsolat

   Azért vagyunk, hogy segítsünk. Ha Philips monitor vásárlására, vagy annak üzembe helyezésére vonatkozóan van kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy online chaten keresztül.

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.