0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Szoftver és illesztőprogramok

  A fejlesztésekben rejlő lehetőségek, az új és továbbfejlesztett funkciók, valamint a hibajavítások kihasználása érdekében fontos, hogy rendszeresen frissítse a terméket a legújabb szoftververzióra.

  Hol találom a típusszámot?
  Hol található a termékszám
  Hol találom a termékszámot?
  Meséljen egy kicsit a termékéről, és megmutatjuk, hol találja a termékszámot.
  Ha kéznél van a terméke, válassza ki alább a termékcsoportot és -kategóriát.
  Hol a termékszám helye készülékeinken

  A termékhez tartozó szoftver megkeresése

  1. Gépelje be a termék típusszámát a keresőmezőbe, vagy keressen rá a termékre a kategóriák alapján történő kereséssel. Ide kattintva megtekintheti a termékhez tartozó típusszám kiválasztásának módját.

  2. Ha a keresőmezőt használja a termékkereséshez, első találatként a támogatási oldal jelenik meg. A kategóriák alapján történő kereséskor a termék kiválasztása után a rendszer automatikusan az adott termék támogatási oldalára irányítja.

  3. A frissítés szükségességének megállapításához hasonlítsa össze a felajánlott verziószámot a készülékre már telepített szoftver verziójával. Tipp: Az aktuális verziószámot a legtöbb termék menüiben megtalálhatja. TV-készülékeknél alapesetben válassza a „Menü” > „Beállítás” > „Szoftver” > „Aktuális szoftver” menüpontot az aktuális szoftververzió megtekintéséhez. Ennek módját a szoftvertelepítési útmutató (a szoftverrel azonos oldalon) tartalmazza.

  4. Ha a támogatási részben a meglevőnél újabb verziót talál, töltse le a fájlt, és mentse a számítógépre. Megjegyzés: A szoftverfrissítést általában egy tömörített zip-fájl tartalmazza, amelynek kibontása speciális szoftvert igényel (pl. Winzip vagy WinRar).

  5. A szoftver sikeres telepítése érdekében olvassa el figyelmesen a telepítési útmutatóban foglaltakat.

  GYIK

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.