Philips professzionális
Kijelzőmegoldások


Az üzleti világ minden eddiginél gyorsabb változáson megy keresztül, és ahhoz, hogy a csúcson maradhassunk, a legjobb eszközökre van szükség. A Philips professzionális kijelzőmegoldások ötvözik a vezető technológiát és az üzleti szempontokat követő innovációt. A Philips gazdag innovációs történelmével világszerte vezető pozíciót tölt be a kiváló minőségű termékek, intuitív formatervezési megoldások és alkalmazott funkciók terén. A Philips 1984-ben megalkotta a videofalat, majd az Ambilighttal forradalmasította a tévénézést. Most pedig a legkülönbözőbb piacok és kereskedelmi alkalmazások számára készülő kijelzők területén fejlesztjük innovációs technológiánkat.

A CMND & Control használatával maradéktalanul kézben tartja az irányítást. Ugyanaz a rendszer egyesíti magában az összes kijelzőirányítási funkciót: a firmware-frissítést, a beállítások módosítását és egyebeket. A minden eddiginél intelligensebb, gyorsabb és intuitívabb Android operációs rendszer a lehetőségek végtelen tárházát nyitja meg. Az alkalmazások széles skálájának köszönhetően olyan konfigurációt állíthat össze, amely tökéletesen megfelel a kijelzőkkel szemben támasztott igényeinek. Használja tevékenységéhez a világ legfejlettebb operációs rendszerét. A Philips professzionális kijelzőmegoldásai Android operációs rendszert tartalmaznak, amellyel teljes mértékben kézben tarthatja alkalmazásai és csatlakozási lehetőségei irányítását. Sokoldalúságát kihasználva ezzel a nagy teljesítményű SoC-val és a hozzá tartozó továbbfejlesztett csatlakozási lehetőségekkel a maximumot hozhatja ki kijelzőiből. 
 
A minden eddiginél intelligensebb, gyorsabb és intuitívabb Android operációs rendszer a lehetőségek végtelen tárházát nyitja meg. Az alkalmazások széles skálájának köszönhetően olyan konfigurációt állíthat össze, amely tökéletesen megfelel a kijelzőkkel szemben támasztott igényeinek.

Az Ön  kijelzője...

Videofal-kijelző
A Philips videofal-kijelzők új generációjának kialakításakor a maximális képszám és a lélegzetelállító képminőség volt a fő cél, a látvány hatásosságát pedig tovább növeli a szinte észrevehetetlen keret.
Professzionális TV-k
Emelje új szintre tevékenységét a legújabb Philips professzionális TV-kkel. A kereskedelmi alkalmazásokhoz kialakított készülékekkel megtalálja a vásárlóit leginkább bámulatba ejtő üzleti megoldást.
Érintőkijelzők
A Philips többérintéses kijelzők legkorszerűbb választéka kiválóan kiegészíti üzleti tevékenységét. Hívja fel vásárlói figyelmét érintőkijelzőink széles választéka segítségével.
Signage megoldások
Ahány iparág, annyiféle követelmény. A Philips tartalomszolgáltatási megoldások köre lehetővé teszi, hogy csúcstechnológiával, hosszú távú használatra tervezett, kiváló minőségű anyagokkal, hatékonyan közvetítse üzeneteit.
 

Android™ rendszerrel

 

Az Android kínálta lehetőségek száma végtelen. A páratlanul nagy sebességet, széles körű használhatóságot és alkalmazásválasztékot nyújtó Philips professzionális kijelzőmegoldások az Ön igényeit követve fejlődnek. Az Android rendszerű kijelzők nagyobb mértékű testre szabást tesznek lehetővé, gyorsabbak, nagyobb teljesítményűek, és az alkalmazások gazdag választékát biztosítják a legkülönbözőbb piaci szegmensek számára. 

 

Fedezze fel az Android világát

CMND  minden célra

 

Próbálja ki, milyen egyetlen központi egységből irányítani a kijelzők teljes működését. A CMND lehetővé teszi a csatlakoztatott kijelzők vezérlését, a tartalmak és beállítások gyors és hatékony frissítését. És ami még jobb hír: intuitív kezelőfelületén keresztül könnyedén tervezhet és alkothat meg lenyűgöző tartalmakat. 


CMND minden célra

A különböző piacokra készült kijelzők

Kapcsolatfelvétel


További információkra van szüksége? Állunk rendelkezésére.