Professzionális kijelző megoldások

Philips Professional
Kijelzőmegoldások

Inspiráló, látványos és hatékony kijelzőmegoldások


Vizuális benyomások által irányított világunkban elengedhetetlen, hogy mondanivalójával és hozzáállásával kiemelkedjen a tömegből. Múlja felül az elvárásokat! Segítségére leszünk. Gazdag múltunk és korábbi hatásos megoldásaink is arról tanúskodnak, hogy a piacvezető technológiák és az üzletközpontú innováció egyesítésével önnek is segíthetünk, hogy még többet érhessen el. Ebben az évben. A következő évben. Minden évben. Csak hozzá kell látnunk.

A CMND & Control használatával maradéktalanul kézben tartja az irányítást. Ugyanaz a rendszer egyesíti magában az összes kijelzőirányítási funkciót: a firmware-frissítést, a beállítások módosítását és egyebeket. A minden eddiginél intelligensebb, gyorsabb és intuitívabb Android-operációs rendszer a lehetőségek végtelen tárházát nyitja meg. Az alkalmazások széles skálájának köszönhetően olyan konfigurációt állíthat össze, amely tökéletesen megfelel a kijelzőkkel szemben támasztott igényeinek. Használja tevékenységéhez a világ legfejlettebb operációs rendszerét. A Philips professzionális kijelzőmegoldásai Android-operációs rendszert tartalmaznak, amellyel teljes mértékben kézben tarthatja alkalmazásai és csatlakozási lehetőségei irányítását. Sokoldalúságát kihasználva ezzel a nagy teljesítményű SoC-val és a hozzá tartozó továbbfejlesztett csatlakozási lehetőségekkel a maximumot hozhatja ki kijelzőiből. 
 
A minden eddiginél intelligensebb, gyorsabb és intuitívabb Android-operációs rendszer a lehetőségek végtelen tárházát nyitja meg. Az alkalmazások széles skálájának köszönhetően olyan konfigurációt állíthat össze, amely tökéletesen megfelel a kijelzőkkel szemben támasztott igényeinek.

Az Ön  kijelzője...

Videofal-kijelző
Videofal-kijelző
A Philips videofal-kijelzők új generációjának kialakításakor a maximális képszám és a lélegzetelállító képminőség volt a fő cél, a látvány hatásosságát pedig tovább növeli a szinte észrevehetetlen keret.
Professzionális TV-k
Professzionális TV-k
Emelje új szintre tevékenységét a legújabb Philips professzionális TV-kkel. A kereskedelmi alkalmazásokhoz kialakított készülékekkel megtalálja a vásárlóit leginkább bámulatba ejtő üzleti megoldást.
Érintőkijelzők
Érintőkijelzők
A Philips többérintéses kijelzők legkorszerűbb választéka kiválóan kiegészíti üzleti tevékenységét. Hívja fel vásárlói figyelmét érintőkijelzőink széles választéka segítségével.
Signage megoldások
Signage megoldások
Ahány iparág, annyiféle követelmény. A Philips tartalomszolgáltatási megoldások köre lehetővé teszi, hogy csúcstechnológiával, hosszú távú használatra tervezett, kiváló minőségű anyagokkal, hatékonyan közvetítse üzeneteit.
 

Maximális élmények az AndroidTM segítségével

 

Kiforrott, bizonyított és minden rendszerintegrátor számára jól ismert rendszerként az Android az ügyfeleknek és a végfelhasználóknak is közel végtelen számú lehetőséget nyújt. Az Android-alapú kijelzők nagyobb testreszabhatóságot, sebességet és hatékonyságot biztosítanak, továbbá piacok széles körét lefedő alkalmazásokkal rendelkezik. Ez az oka, hogy egyre több signage kijelzőnkön és professzionális TV-készülékünkön fut a világ legnépszerűbb operációs rendszere: az Android.

 

Fedezze fel az Android világát

Kérése számunkra CMND

 

Teljes körű kijelzőkezelés egyetlen központi megoldáson keresztül. A CMND segítségével minden csatlakoztatott kijelzőt vezérelhet: gyorsan és hatékonyan frissítheti azok beállításait, egyszerűbb bevezetést és karbantartást biztosít. Emellett interakciót és személyreszabhatóságot nyújt. Mi több, a CMND egyszerűvé teszi a megragadó tartalmak tervezését és létrehozását is.


CMND minden célra

A különböző piacokra készült kijelzők

Kapcsolatfelvétel


További információkra van szüksége? Állunk rendelkezésére.