Philips LED-megoldások


  A normál képernyők falra szerelése viszonylag egyszerű feladat. A LED-es telepítések azonban különleges megfontolásokat igényelnek. A Philips egyaránt ügyel a képernyő méretére és a kialakítás összetettségére annak érdekében, hogy optimális telepítést és konfigurációt biztosítson, amely egyszerűen javítható. Minden egyedi megoldás esetén vékony panelekre, kifinomult hőelvezetésre, az első panelhez való hozzáférésre és a keret nélküli kialakítás nyújtotta eleganciára számíthat.

  Építsen összeköttetéseket


  Akár szállodát, akár konferenciaközpontot üzemeltet, a beépített Chromecast és a Google Play Áruházhoz  való egyszerű hozzáférés révén könnyedén szert tehet a vendégek bevonásához szükséges pluszra. Végtére is nem az a cél, hogy a lehető legegyszerűbb és legzökkenőmentesebb élményt biztosítsa számukra?

  Philips Bedside TV


  A Philips Bedside TV tervezése során a legfontosabb szempont a klinikai tisztaság biztosítása volt. A JIS Z2801 szabványnak megfelelő készülékház védőpajzsként óv a Staphylococcus aureus, az Escherichia coli, a Klebsiella és más hasonló gyakori mikroorganizmusok elszaporodásától.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.