Válassza ki a megfelelő képernyőt


Jelenítse meg a saját helyén.

 

Nézze meg, hogyan fog kinézni személyre szabott Philips Professional Display Solutions megoldása az Augmented Reality Configurator segítségével. A felhasználóbarát ARc alkalmazás bármely mobileszközön működik és pontosan megjeleníti a különálló signage képernyők és videofal-elrendezések kinézetét.

Bármely képernyő elhelyezhető


Az ARc alkalmazás segítségével megnézheti, hogy hogyan fog kinézni az adott Philips kijelző, egyszerűen az okoseszköze kamerájának használatával. Az alkalmazás megméri az adott helyen lévő fal méretét – majd lehetővé teszi a kijelzők elhelyezésének szimulálását és azok megtekintését különböző szögekből.

Válassza a megfelelő méretet


Nem tudja, hogy a 75” vagy 86” méretű kijelző fog jobban kinézni az előterében? Az ARc alkalmazással egy vagy több képernyő élethű bemutatását tekintheti meg fényképen. Válthat a modellek és a méretek között, hogy megtalálja az adott helyhez legmegfelelőbb megoldást.

arc videó

Felhasználóbarát


Készen áll a videofala megtervezésére? Az intuitív és egyszerűen használható ARc alkalmazás a kamerával rendelkező okoseszközök többségével használható. Csak le kell töltenie a Google Play Áruházból vagy az App Store áruházból.

 

Az alkalmazás letöltése bármely eszközre

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.