Válassza ki a megfelelő képernyőt

  Jelenítse meg a saját helyén.

   

  Nézze meg, hogyan fog kinézni az egyedi Philips professzionális kijelzőmegoldásokból álló rendszere az Augmented Reality Configurator segítségével. A felhasználóbarát ARc alkalmazás bármely mobileszközön működik és pontosan megjeleníti a különálló signage képernyők és videofal-elrendezések kinézetét.

  Bármely képernyő elhelyezhető


  Az ARc alkalmazás segítségével megnézheti, hogy hogyan fog kinézni az adott Philips kijelző, egyszerűen az okoseszköze kamerájának használatával. Az alkalmazás megméri az adott helyen lévő fal méretét – majd lehetővé teszi a kijelzők elhelyezésének szimulálását és azok megtekintését különböző szögekből.

  Hogyan válassza ki a TV-kijelzőket?


  Nem tudja, hogy a 75” vagy 86” méretű kijelző fog jobban kinézni az előterében? Az ARc alkalmazással egy vagy több képernyő élethű bemutatását tekintheti meg fényképen. Válthat a modellek és a méretek között, hogy megtalálja az adott helyhez legmegfelelőbb megoldást.

  Philips professzionális kijelzőmegoldások – ARc videó

  Felhasználóbarát


  Készen áll a videofala megtervezésére? Az intuitív és egyszerűen használható ARc alkalmazás a kamerával rendelkező okoseszközök többségével használható. Csak le kell töltenie a Google Play Áruházból vagy az App Store áruházból.

   

  Az alkalmazás letöltése bármely eszközre

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.