Itt a fejlett csatlakoztathatóság, az intelligens funkciók széles köre és az ultramagas felbontású képminőség. A Philips professzionális kijelzőmegoldások legújabb professzionális TV-készülékei segítenek a tökéletes élmény megteremtésében bármely üzleti ágazatban. A csúcstechnológiájú innováció és a kiváló tervezés révén most könnyebben megvalósíthatja a céljait. 

  Televízió egy kórteremben

  Egyszerűségre  tervezve


  Minden Philips professzionális TV-t az adott üzleti ágazat speciális igényei szerint alakítottak ki. A fejlett csatlakoztathatóságtól kezdve, egészen az ágazati előírásoknak megfelelő kialakításig, minden igényre megtalálja a tökéletes megoldást. Egészségügy, kiskereskedelem, vállalati helyszínek, étel- és italágazat, szórakoztatóipar, oktatás, közlekedés és szállítás, vendéglátás, nyilvános helyszínek – és ez csak a kezdet.

  TV egy szállodai szobában

  Eredményekre tervezve


  Javítsa az elkötelezettséget, növelje a hatékonyságot, alkalmazza a márkája terén a legújabb innovatív megoldásokat és aknázza ki a lehetőségeit a MediaSuite, a PrimeSuite, az EasySuite, a Studio és a Heartline megoldásokkal. Az Android és CMND segítségével mindent Ön irányít, még több lehetőséggel a kapcsolódásra és lenyűgözésre.

  Philips professzionális kijelző monitor egy hivatali recepcióspultnál

  Üzletre tervezve


  Minden egyes Philips professzionális TV-megoldást szakértők terveztek a speciális ágazati követelményeknek megfelelő funkciókkal és precizitással. Vállalati helyszínek, oktatás, közlekedés és szállítás, vendéglátás, egészségügy – és ez csak a kezdet.

  Ismerje meg a professzionális TV-ket

  Nézze meg, hogy hogyan hoznak létre a Philips professzionális kijelzőmegoldásokkal egyedi installációkat, hogy így segítsék a világ vezető márkáit a céljaik elérésében.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.