Fedezze fel a maximális hatás elérése tervezett legújabb signage megoldásokat a Philips professzionális kijelzőmegoldások körében. A szuper fényes kép és az ultranagy felbontás révén a tartalom életre kell a nézőközönség figyelmének tökéletes lekötése és jobb eredmények érdekében. Fedezze fel az ágazatspecifikus innovatív megoldásokat és hozza létre az Ön igényeinek megfelelő tökéletes egyedi összeállítást.

  Kijelzőmonitor egy vállalati tárgyalóteremben

  Készen az  üzletre


  Az új B-Line kijelző tökéletesen illeszkedik a vállalati rendszerekben a hatékony irányítás érdekében, valamint intelligensebb módokat kínál a vezeték nélküli és közvetlen csatlakozáshoz egyaránt a zökkenőmentes üzleti megbeszélések érdekében.

  Interaktív digitális tartalomszolgáltatás – érintős technológia | Recepcióspultnál várakozó emberek

  A teljesítményre  tervezve


  Bármilyen formájú videofalat létrehozhat keret nélküli LED-kijelzővel vagy megtapasztalhatja a Q-Line, D-Line, P-Line, T-Line, C-Line, H-Line és X-Line kijelzők egyedi funkcióit. Az Android segítségével még többet tehet, interaktív élményt alakíthat ki az érintőtechnológia révén, vagy az intelligensebb vezérléshez használhatja a CMND-t.

  Dinamikus digitális tartalomszolgáltatás – LED-videofal | Egy üzletben sétálgató férfi

  LED-videofal  kijelző


  Tapasztalja meg a teljes kreatív szabadságot a keret nélküli LED-videofal kijelzővel, amely lehetővé teszi egy bármilyen méretű egyedi forma kialakításához szükséges számú kijelző kombinálását.

  Fedezze fel a signage termékeket

  Nézze meg, hogy hogyan hoznak létre a Philips professzionális kijelzőmegoldásokkal egyedi installációkat, hogy így segítsék a világ vezető márkáit a céljaik elérésében.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.