Megoldások minden vállalkozás számára
Nagyvállalati

Vállalati megoldások


Philips professzionális kijelzők valódi tisztaságot és élményt nyújtanak az első benyomásoktól kezdve a gyümölcsöző együttműködésig – legyen szó az előterekben elhelyezett TV-k és tárgyalótermi érintőkijelzők hálózatának bevezetéséről vagy a különálló videofalak biztonsági irodákban történő felszereléséről.

Vállalati megoldások
Vendéglátóipari TV

Vendéglátási megoldások


Részesítse vendégeit felejthetetlen élményben. A Philips professzionális TV-k és Signage megoldások segítenek gördülékennyé tenni a dolgokat a prémium minőségű, szobákban elhelyezett professzionális TV-ktől kezdve a recepción található érintőképernyőkig. Az olyan egyedi funkciók, mint az Ambilight és a CMND, nagyobb mértékű interakciót és szabályozhatóságot, valamint stílusosabb megjelenést kínálnak.

vendéglátási megoldások
Oktatás

Oktatási megoldások


Hozzon létre ösztönző hatású tanulási környezeteket – tanítson akár geometriai alakzatokat óvodásoknak, vagy foglalkozzon a kvantummechanika rejtelmeivel. Vonja be tanítványait érintőképernyős táblák segítségével, vagy jelenítsen meg tartalmakat négy különböző bemeneti forrásról egyetlen kijelzőn.

oktatási megoldások
Szórakozás

Szórakoztatási célú megoldások


Tökéletesen illeszkedő, keret nélküli videofalak videojáték-kiállításokon. Élő sporteredmény-közvetítés professzionális kategóriájú TV-ken. A Philips professzionális kijelzők leegyszerűsítik a tájékoztatást és az ámulatkeltést, legyen szó átmeneti, háttérben elhelyezett alkalmazásról vagy állandó hálózati megoldásról.

szórakoztatási célú megoldások
Egészségügy

Egészségügyi megoldások


Bedside TV-k antimikrobiális készülékházzal. Érintőképernyős információs pontok kórházakban, az orvosi rendelőkben és gyógyszertárakban. Az egészségügyben használt Philips Healthcare Display kijelzők könnyen kezelhetők és használhatók, a telepítéstől kezdve a mindennapos működtetésig.

egészségügyi megoldások
Nyilvános helyek

Megoldások nyilvános helyek számára


Magas fényerejű Signage kijelzők. Érintőképernyős információs pontok. Professzionális TV-k figyelemfelkeltő képminőséggel. A Philips professzionális kijelzők megkönnyítik a látogatókkal való kommunikációt. Ragadja meg figyelmüket a tájékozódástól kezdve a nyitóbeszédekig.

megoldások nyilvános helyek számára
Kiskereskedés

Kiskereskedelmi megoldások


Vonja magára a figyelmet. A  Philips professzionális kijelzők lenyűgöző felbontásukkal és a kristálytiszta kontraszttal erős benyomást keltenek. Legyen szó a figyelemfelkeltést szolgáló, ultramagas fényerejű kijelzőkről, vagy intelligens érintőképernyőkről, amelyek képesek az adott megtekintőnek célzott tartalmakat megjeleníteni.

kiskereskedés
Közlekedés

Közlekedési megoldások


Mindig működő kijelzők az indulási várócsarnokban. Ultratiszta videofalak a vezérlőtermekben. Egy Philips professzionális kijelző zökkenőmentesebb utazást tesz lehetővé – éjjel és nappal egyaránt. Legyen szó az utazók tájékozódásban való segítéséről vagy kritikus, valós idejű döntések meghozataláról.

közlekedési megoldások
Étel- és italforgalmazás

Élelmiszer- és italipari megoldások


Robusztus kijelzők a napi 24 órában üzemelő konyhákban való alkalmazásra. Tiszta, digitális menütáblák. Érintőképernyős rendelőpontok. Bárhelyiségekben elhelyezett élénk TV-k. A Philips professzionális kijelzők könnyen kezelhetők, üzemeltessen akár bárt, kávézót vagy szállodai éttermet.

élelmiszer- és italipari megoldások
Műsorszolgáltatás

Műsorszolgáltatási megoldások


Biztosítsa az élő közvetítések megjelenítését, az interaktív vezérlést és több forrás csatlakoztatását a közvetítőstúdióban és a szerkesztőségben a legújabb digitális kijelzőtechnológia segítségével. Az érintőképernyős kialakítás interaktív történetmesélést tesz lehetővé az előadók számára, és segítségével a szélesebb csapat is gyorsabban vezérelheti a tartalmakat.

műsorszolgáltatási megoldások

Signage megoldások

Professzionális TV-k

Professzionális TV-k

Kapcsolat


A Philips Professional Display Solutions megoldásokkal minden eddiginél több módon lehet csatlakozni. További információkra van szüksége? Állunk rendelkezésére. Nézze meg, milyen lehetőségek vannak, és beszélgessünk.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.