D-sorozatú kijelző

  D-sorozatú kijelző

  49BDL4050D/00 Hasonló termékek

  Sodró innováció

  Nyűgözze le vendégeit intelligensebb, gyorsabb signage kijelzővel. Az Android alkalmazások futtatására tervezett, beépített Wi-Fi-vel rendelkező kijelző a signage megoldások legújabb fejlődési szakaszát testesíti meg. Összes előny megtekintése

  49BDL4050D/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Signage Solutions D-sorozatú kijelző

49"-es, Android rendszerrel, 450 cd/m² 49BDL4050D/00 Hasonló termékek

Sodró innováció

Android rendszerrel

 • Tartalom mentése és lejátszása a belső memóriának köszönhetően

  Tartalom mentése és lejátszása a belső memóriának köszönhetően

  Mentsen és játsszon le tartalmakat a belső memória segítségével. Töltse fel médiafájljait a kijelzőre, és játssza le azonnal a tartalmakat. A belső böngészővel együtt memória-gyorsítótárként is szolgál online tartalom átvitelekor. Ha a hálózati kapcsolat bármikor megszakadna, a belső memória továbbra is futtatja a tartalmat annak gyorsítótáras verziójának lejátszása révén, ezzel biztosítva a folyamatos adatátvitelt még akkor is, ha nincs hálózati kapcsolat.

 • A tartalom megtartása és kezelése a FailOver segítségével

  A tartalom megtartása és kezelése a FailOver segítségével

  A tartalom megóvása és kezelése az igényes kereskedelmi alkalmazások esetében igazi kihívást jelenthet. Nem valószínű, hogy a tartalom összeomlik, ám a FailOver védelmet nyújt egy forradalmi technológia révén, amely gondoskodik a biztonsági másolat lejátszásáról és képernyőn való megjelenítéséről a médialejátszó hibája esetén. Elsődleges bemeneti hiba esetén a FailOver automatikusan működésbe lép. Egyszerűen válasszon ki egy elsődleges bemeneti csatlakozást és egy FailOver-csatlakozást, és máris készen áll az azonnali védelem.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 • CMND: Vezérelje a kijelzőit

  CMND: Vezérelje a kijelzőit

  A masszív kijelző irányítási platform, a CMND visszaadja a kezébe az irányítást. Frissítse és kezelje a tartalmat a CMND & Create segítségével, vagy vezérelje a beállításait a CMND & Control lehetőséggel. Mindezt lehetővé teszi a CMND.

 • Kezelje több kijelző beállításait a CMND & Control segítségével

  Kezelje több kijelző beállításait a CMND & Control segítségével

  A CMND & Control segítségével könnyedén kezelhet több kijelzőt is egy központi helyen. A valós idejű kijelzőmegfigyelés, a távoli helyről való beállítás és szoftverfrissítések, valamint több kijelző egyszerre történő testreszabása és konfigurálása (pl. videofal- vagy menütábla-kijelzők) segítségével kijelzői vezérlése minden eddiginél egyszerűbb.

 • Hozzon létre és frissítsen tartalmat a CMND & Create segítségével

  Hozzon létre és frissítsen tartalmat a CMND & Create segítségével

  Tervezzen és hozzon létre lenyűgöző tartalmat az erőteljes szerzői eszköz, a CMND & Create segítségével. Az áthúzással működő kezelőfelülettel, az előre betöltött sablonokkal és az integrált minialkalmazásokkal lenyűgöző tartalommal kápráztathatja el az ügyfeleit. Álló és fekvő módban is elérhető.

 • Tartalom csatlakoztatása és vezérlése a felhőn keresztül

  Tartalom csatlakoztatása és vezérlése a felhőn keresztül

  Csatlakoztassa és vezérelje a tartalmat felhőn keresztül a beépített HTML5 böngésző segítségével. A Chromium alapú böngésző használatával tervezze meg online a tartalmait, és csatlakoztasson egy kijelzőt vagy a teljes hálózatát. Jelenítse meg a tartalmakat fekvő, illetve álló módban Full HD felbontással. A streamelt tartalom PIP (képenkénti) ablakban is megjeleníthető. Csak csatlakoztassa a kijelzőt az internethez Wi-Fi vagy RJ45 kábel segítségével, és élvezze a saját lejátszási listáit.

 • Android: Futassa a saját alkalmazását, vagy válassza ki a futtatni kívánt kedvenc alkalmazását

  A kijelzőbe integrált Android OS operációs rendszernek köszönhetően a világ legfejlettebb operációs rendszerével dolgozhat, továbbá közvetlenül a kijelzőre mentheti a saját alkalmazását. Vagy válasszon az Android alkalmazásokból álló hatalmas könyvtárból, és játsszon le tartalmat onnan. A beépített ütemezővel a sávos műsorszerkesztés módszerét alkalmazhatja az alkalmazásain és tartalmain az ügyfeleinek és a napszaknak megfelelően, továbbá az automatikus tájolási funkcióval a tartalmak álló vagy fekvő megjelenítése épp olyan könnyű, mint a kijelző bekapcsolása.

 • Javítsa a csatlakoztathatóságot a beépített PCI foglalattal.

  A beépített PCI foglalat segítségével Wi-Fi/Bluetooth vagy 4G LTE modul csatlakoztatható, ezáltal még jobb kommunikáció érhető el a kijelzővel. A gépek közötti kommunikáció is javult a felhasználók számára elérhető számos konfigurációnak köszönhetően (pl. a termék funkcióinak bővítése vagy jelkezelő képesség).

 • Ellenőrizze, hogy a tartalma automatikus képernyőképekkel működik-e

  A tartalom mérvadó: az automatikus képernyőkép funkció segítségével ellenőrizheti, hogy a tartalma kész-e és folyamatosan működik-e. A nap folyamán képernyőképek készülnek, amelyeket a rendszer az FTP-kiszolgálón tárol. A képernyőképek bármikor megtekinthetők onnan, attól függetlenül, hogy mikor szeretné azokat megnézni, vagy hol tartózkodik.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: