sustainability

Fenntarthatóság

frans-van-houten

Az egészségügyi technológiák ágazatában vezető szerepet játszó vállalatként célunk, hogy jelentőségteljes innovációk révén hozzájáruljunk az emberek egészségi állapotának javításához és jóllétük fokozásához, 2,5 milliárd ember életére gyakorolva kedvező hatást 2030-ig.

 

Célunk, hogy felelős és fenntartható módon érjük el a Philips vállalat növekedését, ezért folyamatos kihívást jelentő környezeti és társadalmi célokat tűzünk ki magunk elé, illetve megfelelünk a legmagasabb kormányzati követelményeknek is.

 

A bolygónk és a társadalom érdekében felelős módon végzett tevékenység vállalati etikánk alapvető eleme. Meggyőződésem, hogy így tudunk hosszú távon kiemelkedő értéket teremteni a Philips valamennyi érdekelt fele számára

Frans van Houten,

a Philips vezérigazgatója

A vállalat által alkalmazott megközelítés

 

A Philips kiemelt fontosságot tulajdonít a környezeti, társadalmi és vállalatirányítási (ESG) területen tett kötelezettségvállalásainak.

 

A 2025-re vonatkozó ESG-kötelezettségvállalásaink legfőbb elemei a következők: az újonnan bevezetett termékek 100%-a meg fog felelni a környezetbarát tervezési követelményeknek; 300 millió ember számára bővítjük az ellátáshoz való hozzáférés lehetőségét a rosszul ellátott közösségekben , valamint biztosítjuk az adójárulékok teljes átláthatóságát.

 

A környezeti és társadalmi vonatkozású területekkel kapcsolatban alkalmazott megközelítésünket jól tükrözi az ENSZ 3., 12. és 13. fenntartható fejlődési célja (Sustainable Development Goals, SDG) melletti elkötelezettségünk:

 

  • 3. SDG: Az egészséges élet biztosítása és a jóllét előmozdítása minden korosztály valamennyi tagjának
  • 12. SDG: Fenntartható fogyasztási és termelési minták biztosítása
  • 13. SDG: Sürgős lépéseket tenni az éghajlatváltozás és annak hatásai elleni küzdelem érdekében

 

Tudjon meg többet

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.