Egészségügy

Még jobb kényelem és ellátás a betegek számára

 

Az egészségügyi ellátás terén a legkisebb plusz is sokat számít. Megoldásaink javíthatnak a betegek hangulatán, segítik a látogatókat a tájékozódásban, valamint jobb diagnosztikai döntésekhez segítik hozzá az egészségügyi dolgozókat. Heartline TV-ink nemcsak szórakoztatórendszerek, kompatibilisek a nővérhívó megoldásokkal is. Interaktív érintőképernyőinkkel a tájékozódás gyors és egyszerű. Az orvosok pedig megbízhatnak a képernyőről leolvasott információkban, ha gyárilag kalibrált kijelzőinket használják.

Egészségügyi előnyök:
✔   Bevételszerzés hirdetéseken és a MyChoice megtekintés alapú fizetésen keresztül
✔   Látogatói önkiszolgálással csökkentett recepcióterhelés
✔   Változások és információk továbbítása közvetlenül a betegek kijelzőire
✔   Egyszerűen használható tartalomkezelő rendszer

Ajánlott típusok 

A Philips
Előny


Az antibakteriális készülékházzal és számos testre szabott funkcióval ellátott Philips kijelzők maximális biztonságot és funkcionalitást hivatottak biztosítani az egészségügyi ágazat szívében.

Mikroba-védett

 

Egyszerűen megvalósítható innováció a kórházakban is alkalmazható készülékekért. Az antimikrobiális készülékház megakadályozza a leggyakoribb mikroorganizmusok szaporodását, így biztonságosabb, kevesebb karbantartást igénylő környezetet hoz létre. Egészségügyi termékválasztékunk ideális megoldást jelent a klinikák, kórházak és egészségügyi személyzettel működő otthonok számára.

MyChoice

 

A MyChoice használatával a meglévő infrastruktúra átalakítása nélkül juthat többletbevételhez. A TV-csatornák PIN-kóddal aktiválhatók. A PIN-kódokat a páciensek a fizetőautomatánál vagy a recepción vásárolhatják meg.  

Soros Xpress Protocol

 

A kijelzők külső dekóderekhez, beltéri egységekhez és minden nagyobb interaktív szolgáltatóhoz könnyedén csatlakoztathatók. A Serial Xpress Protocol egyszerű, hatékony kapcsolatot biztosít.

Klinikai D-kép

 

A Philips klinikai értékelési kijelzőinek előre beprogramozott D-képei gyári beállításként biztosítják a DICOM part 14 kompatibilis, szürkeárnyalatos standard kijelzőteljesítményt. A LED-es technológiát alkalmazó, kiváló minőségű LCD panelek használatával a Philips konzisztens és megbízható teljesítményt nyújt elérhető áron.

Kapcsolatfelvétel


További információkra van szüksége? Állunk rendelkezésére.