Tökéletesített vendéglátás


Egy végső simítás a szállodáiba fektetett sok energia után. Különböző Philips professzionális kijelzőink – a szobákban működő tévékészülékektől a hallban látható digitális portás kijelzőig – lenyűgözik vendégeit, mivel összekapcsolják őket kedvenc tartalmaikkal, és élménydúsabbá teszik ott tartózkodásukat.

 

Az intuitív interfésznek és a különböző tartalomváltozatoknak köszönhetően vendégeinek igazán pihentető élményben lesz részük szobájukban. Mindezt az Android™ alkalmazásokkal és csatlakozási lehetőségekkel kiegészítve a vendégek számára minden eddiginél több lehetőség nyílik a szobájukban való kikapcsolódásra.

Ajánlott típusok

A Philips
előnyök

 

A vendéglátóipar számára készült Philips kijelzőknél a legfontosabb szempont a kényelem. Különleges funkciókat visznek egységébe, így az ott dolgozók és a vendégek minden alkalommal jobbnál jobb lehetőségek közül választhatnak.

CMND & Create

 

Szabja testre tartalmait a CMND & Create eszköz segítségével. Ezt a nagy teljesítményű szerkesztőeszközt a Philips professzionális kijelzővel együtt bocsátjuk rendelkezésére, hogy megtervezhesse és megalkothassa saját lenyűgöző tartalmait. Az egész szálloda területén tetszése szerint egyszerűen és hatékonyan elláthatja védjegyével a kijelzőket.

CMND & Control

 

Irányítsa egyetlen, központi helyről összes csatlakoztatott kijelzőjét. A CMND & Control használatával gyorsan és hatékonyan frissítheti a teljes rendszerben a szoftvereket, beállításokat, időzítéseket és tartalmi konfigurációkat. Nem kell többé szobáról szobára járni a beállítások manuális módosításához. 

QuadViewer

 

A forma a tartalomhoz igazítható: a QuadViewer lehetővé teszi nagy méretű képernyőink felosztását négy különálló területre, ami tökéletesen megfelel megbeszélésekhez és konferenciákhoz. 

Android alkalmazások
 

Nyűgözze le vendégeit a korlátlan lehetőségekkel. Válasszon az alkalmazások, játékok és szolgáltatások folyamatosan bővülő tárházából, hogy a vendége a lehető legjobban érezze magát. A vendégek saját eszközeinek csatlakoztathatósága ráadásul kifinomult, modern hatást kelt a szobákban.

Kapcsolatfelvétel


További információkra van szüksége? Állunk rendelkezésére.