Vendéglátóipari TV

Tökéletes lehetőségek a vendéglátóipar számára


A professzionális televíziók már nem csak passzív szórakozást nyújtanak. Egyre személyesebbé válnak, egyre nagyobb a szerepük az információk és a kommunikáció terén is. A TV- és signage-megoldásaink segítségével tovább erősíthet márkáján, növelheti az eladásokat és elősegítheti a látogatók visszatérését. Hogy miről van szó? 4K Ultra-HD, amelyhez Wi-Fi Miracast™ és Chromecast társul, hogy a látogatóknak kiváló minőségű képeket és egyszerű csatlakozási lehetőségeket biztosíthasson. Interaktív szobakijelzők a gyors kommunikáció érdekében. Digitális portaszolgálat a rendezvényekhez. Ez mind lehetséges.

Vendéglátóipari előnyök:
✔   Nagyobb benyomást keltő promóciók
✔   Gyors információterjesztés
✔   Keresztpromóciós lehetőségek
✔   Konferenciavendégek név szerinti üdvözlése

✔   Portaszolgálati lehetőségek
✔   Interaktív útvonalkereséssel segített kényelem

✔   Központi vezérléssel leegyszerűsített módosítások

Ajánlott típusok

A Philips
Előny

 

A vendéglátóipar számára készült Philips kijelzőknél a legfontosabb szempont a kényelem. Különleges funkciókat visznek egységébe, így az ott dolgozók és a vendégek minden alkalommal jobbnál jobb lehetőségek közül választhatnak.

CMND & Create

 

Szabja testre tartalmait a CMND & Create eszköz segítségével. Ezt a nagy teljesítményű szerkesztőeszközt a Philips professzionális kijelzővel együtt bocsátjuk rendelkezésére, hogy megtervezhesse és megalkothassa saját lenyűgöző tartalmait. Az egész szálloda területén tetszése szerint egyszerűen és hatékonyan elláthatja védjegyével a kijelzőket.

CMND & Control

 

Irányítsa egyetlen, központi helyről összes csatlakoztatott kijelzőjét. A CMND & Control használatával gyorsan és hatékonyan frissítheti a teljes rendszerben a szoftvereket, beállításokat, időzítéseket és tartalmi konfigurációkat. Nem kell többé szobáról szobára járni a beállítások manuális módosításához. 

QuadViewer

 

A forma a tartalomhoz igazítható: a QuadViewer lehetővé teszi nagy méretű képernyőink felosztását négy különálló területre, ami tökéletesen megfelel megbeszélésekhez és konferenciákhoz. 

Android-alkalmazások
 

Nyűgözze le vendégeit a korlátlan lehetőségekkel. Válasszon az alkalmazások, játékok és szolgáltatások folyamatosan bővülő tárházából, hogy a vendége a lehető legjobban érezze magát. A vendégek saját eszközeinek csatlakoztathatósága ráadásul kifinomult, modern hatást kelt a szobákban.

Kapcsolatfelvétel


További információkra van szüksége? Állunk rendelkezésére.