1
Professzionális TV

A megfelelő üzenet,

a megfelelő pillanatban

Professzionális TV

*Ajánlott kiskereskedelmi ár
**A feltüntetett műszaki adatok nem minden termékcsalád összes termékére érvényesek.

Tovább Professzionális TV

SmartInstall és SmartInfo;

Az erőteljes páros

 

Népszerűsítse házon belüli szolgáltatásait a vendégek számára a személyre szabható hotelinformációs oldalakkal.

A SmartInstall lehetővé teszi a TV-beállítások előre történő konfigurálását és a TV-k egyetlen, távoli helyről történő frissítését. A SmartInfo lehetővé teszi információk megosztását, a márka hangsúlyozását és az olyan szolgáltatások népszerűsítését, mint az éttermek vagy a wellness, hogy további bevételt hozzon Önnek–anélkül, hogy külön rendszerre lenne szüksége.

 

 

Ossza meg a fontos információkat, és építse vállalata márkáját

 

A SmartInfo lehetővé teszi a hotelinformációk személyre szabását a vendégek számára. Tájékoztassa vendégeit, és tegyen szert több bevételre a hotel márkájának és szolgáltatásainak népszerűsítése által.

 

Kínáljon vendégeinek exkluzív tartalmakat, növelje a bevételét

 

 

 

A MyChoice megoldással prémium TV-csomagokat értékesíthet a vendégei számára, és további bevételre tehet szert, ha belevág! A MyChoice a legegyszerűbb megoldás akkor, ha pénzt akar keresni a TV-ivel.

Könnyen fogható csatornák

 

 

 

Csatlakoztatott TV-ink mindegyike támogatja a TV-csatornákat az internet infrastruktúráján keresztül. Akár kábeles és internetes csatornákat is használhat egyszerre. Beltéri egység szükségessége nélkül használhatja az IPTV-csatornáit.

Egyszerű távoli telepítés és karbantartás

 

 

Ez az ingyenes és egyedülálló szoftver megkönnyíti a TV távoli kezelését és karbantartását. Jóvoltából előre lehet konfigurálni a TV-beállításokat és frissíteni a TV-ket egy távoli helyen lévő számítógépről a vendégek megzavarása nélkül.

Biztosítsa vendégei számára használható alkalmazások gazdag választékát az ott-tartózkodásuk idejére


A SmartTV lehetővé teszi bizonyos vendéglátási alkalmazások online konfigurálását szállodánként vagy szobánként. Tetszés szerint hozzáadhat, törölhet vagy rendezhet alkalmazásokat, és automatikusan jutalékot kap, ami által többletbevételre tehet szert.

Takarékoskodás és a kábelrengeteg csökkentése: minden benne van

 

Az IP rendszer már be van építve a TV-be, így teljes élményt nyújt a vendégeinek. A rendszer RF és IP csatornákkal is működik, és titkosítani tudja a prémium tartalmakat a V-secure alkalmazáson keresztül.

Élvezze saját médiatartalmait a nagy képernyőn

 

 

A Miracast és a DirectShare lehetővé teszi a vendégei számára, hogy lejátsszák saját médiatartalmaikat a TV-n bármilyen okos mobileszközről, így a legjobb szórakoztatásban részesülhetnek.

 

 

 

Beltéri egység csatlakoztatása könnyedén

 

 

 

A soros Xpresst általában kommunikációs protokollként használják a TV és beltéri egység közötti fizikai kapcsolaton keresztül. Az SPX ugyanezt a protokollt használja, és az egészségügyi létesítmények számára lett optimalizálva.

Csatlakozzon a közösségi médián zajló beszélgetésekhez

Kövessen minket a Twitter

Kövessen minket

Kövessen minket a Facebook

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, kattintson a lenti nyílra a még részletesebb információkért