0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips foundation és a Nemzetközi Vöröskereszt

   

  Aleppo, Mahalej menekülttábor. Marianne Gasser, a Nemzetközi Vöröskereszt szíriai küldöttségének vezetője és Georgios Comninos, a Nemzetközi Vöröskereszt aleppói alküldöttségének vezetője meglátogatják a tábort és menekültekkel beszélgetnek. Fényképész: Sana Tarabishi

  Együttműködés a globális innovációban

   

  A Philips Foundation és a Nemzetközi Vöröskereszt a Holland Vöröskereszttel egyetemben arra törekszik, hogy a kiszolgáltatott helyzetben lévő, rideg körülmények közé került emberek is egészségügyi ellátáshoz juthassanak. Együtt és más jelentős partnerekkel vállvetve olyan kezdeményezéseken dolgozunk, amelyek a közösen alkotott innovációkon át a közösségi alapú egészségmegőrzés megerősítésén át a katasztrófák esetén azonnali egészségügyiellátás-támogatásig terjednek.

  Philips Foundation logo
  ICRC logo
  Vöröskeresztes humanitárius misszió, fiatal fiú

  Nemzetközi Vöröskereszt

   

  Küldetésünk

  Az ICRC, azaz a Nemzetközi Vöröskereszt egy független, semleges és elfogulatlan szervezet, amelynek kizárólagos humanitárius küldetése a fegyveres konfliktusok és egyéb erőszakos szituációk áldozatainak életének és méltóságának védelme, valamint segítségnyújtás számukra.

  Az ICRC ezen kívül igyekszik megelőzni a szenvedést a humanitárius jogok és az egyetemes humanitárius elvek hirdetésével és megerősítésével.

  Az 1863-ban alapított Nemzetközi Vöröskereszt (ICRC) az első genfi egyezmény elfogadásával született. A szervezet nemzetközi tevékenységeit irányítja és koordinálja fegyveres konfliktusok és más erőszakos szituációk esetén.

  Terhes nőnek segítő szülésznő – Vöröskereszt

  A Philips Foundation

   

  Küldetésünk

  A Philips Foundation célja az egészségügyi esélyegyenlőtlenségek csökkentése hasznos innovációik által. Ezt a Royal Philips szakértelmének, tudásának és innovatív képességeinek kihasználásával éri el, együttműködve humanitárius szervezetekkel és szociális vállalkozókkal szerte a világból, fenntartható és átfogó megoldásokat megvalósítva.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.