0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Better Me, Better World

  Mosolyt varázsolunk a farkastorokkal született gyermekek arcára

   

  A fejlődő országokban több millió gyermek szenved kezeletlen farkastorok vagy nyúlszáj miatt. Ezeknek a műtétje viszonylag egyszerű, és az átalakulás azonnali. A Smile Train fenntartható modelljének támogatásával képzést és támogatást nyújtunk a helyi szakembereknek, akik elvégezhetik ezeket az életminőséget javító műtéteket, és teljes körű gondozást nyújtanak közösségükben az év 365 napján. Idén 200 gyermeknek adunk okot a mosolygásra.

  Ossza meg velünk, melyek azok az ügyek, amelyeket Ön is a szívén visel

  Philips foundation logo
  SmileTrain logo
  Jhoanna előtte és utána

  „Köszönet mindenért! Régen csúfoltak és senki nem akart játszani velem, de most már a testvérem és a barátaim szerint is szép vagyok – kívül és belül is.”

   

  Jhoanna, korábbi Smile Train páciens

  A Philips által támogatott egyéb ügyek

  Philips foundation logo

  Ossza meg velünk, melyek azok az ügyek, amelyeket Ön is a szívén visel

   

  A Philips Foundation alapítványon keresztül világszerte változást hozunk az emberek mindennapjaiba. Meggyőződésünk azonban, hogy Ön és mi összefogva többet tehetünk, ezért kérjük, ossza meg velünk, melyik az az ügy, amely a legközelebb áll a szívéhez. Az Önök szavazatait figyelembe véve a Philips eldönti, hogyan priorizálja a jó ügyek támogatását 2019-ban.

  Válassza ki 2019 jó ügyét:

  Csatlakozzon most és 15% kedvezményt kaphat a Philips online áruházban.

  A 2019-as támogatási tevékenységeink priorizálása érdekében kérjük, csatlakozzon a Philips Better Me, Better World kezdeményezéshez, és iratkozzon fel a Philips promóciós leveleire.
  *
  *
  *
  *
  A Philips tiszteletben tartja az Ön személyes adatainak védelmét. Kérjük, hogy a további tudnivalókért olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot.