0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Better Me, Better World

  A gyermekkori elhízás visszaszorítása és az egészséges életmód népszerűsítése

   

  A mai kor gyermekeit nassolnivalók és cukros üdítőitalok széles választéka csábítja, szabadidejük nagy részét pedig gyakran a számítógép előtt ülve töltik. A rossz étkezési szokások és az inaktív életmód együttese pedig hajlamossá teszi a gyermekeket a túlsúlyhoz köthető egészségügyi problémákra. A Gorilla projektet támogatva főzőtanfolyamokkal, edzésekkel, eseményekkel és információk terjesztésével igyekszünk segíteni a fiatal generációnak az egészségüket és jó közérzetüket érintő felelős döntések hozásában.

  Ossza meg velünk, melyek azok az ügyek, amelyeket Ön is a szívén visel

  Philips foundation logo
  Gorilla logo
  Egészséges büfé, Gorilla

  „Egészséges ételeket főzni jó móka és nagyon menő! Ez az üzenetem a fiatal generáció számára!”

   

  Meta Hiltebrand, tévés szakács

  A Philips által támogatott egyéb ügyek

  Philips foundation logo

  Ossza meg velünk, melyek azok az ügyek, amelyeket Ön is a szívén visel

   

  A Philips Foundation alapítványon keresztül világszerte változást hozunk az emberek mindennapjaiba. Meggyőződésünk azonban, hogy Ön és mi összefogva többet tehetünk, ezért kérjük, ossza meg velünk, melyik az az ügy, amely a legközelebb áll a szívéhez. Az Önök szavazatait figyelembe véve a Philips eldönti, hogyan priorizálja a jó ügyek támogatását 2019-ban.

  Válassza ki 2019 jó ügyét:

  Csatlakozzon most és 15% kedvezményt kaphat a Philips online áruházban.

  A 2019-as támogatási tevékenységeink priorizálása érdekében kérjük, csatlakozzon a Philips Better Me, Better World kezdeményezéshez, és iratkozzon fel a Philips promóciós leveleire.
  *
  *
  *
  *
  A Philips tiszteletben tartja az Ön személyes adatainak védelmét. Kérjük, hogy a további tudnivalókért olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot.