0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Better Me, Better World

  Segítsük a szívbetegséggel élő gyermekeket élményeik feldolgozásában

   

  A „Szívbarátokkal” a „de Hartstichting” (Holland Szív Alapítvány) szívbetegséggel élő gyermekeket és szüleiket támogatja. A „The TikkieRing” megalkotásakor a Szívbarátok célja az volt, hogy segítsenek a gyermekeknek feldolgozni az élményeiket, és megosztani történetüket a családjukkal, barátaikkal és más gyerekekkel. A TikkieRing és a Tikkie-k (medálok) jutalmat jelentenek számukra a bátorságukért, erősségükért és kitartásukért. Támogatásunkkal a „Szívbarátok” pozitív irányba változtathatják az életüket.

  Ossza meg velünk, melyek azok az ügyek, amelyeket Ön is a szívén visel

  Philips foundation logo
  Hartstichting logo
  Az Ön és a gyermeke a Hartstichting-t

  „A Tikkie segített Ilsének átvészelni a nehezét.”

   

  – Astrid, Ilse anyukája

  Ilse születésétől fogva kardiomiopátiától szenved

  A Philips által támogatott egyéb ügyek

  Philips foundation logo

  Ossza meg velünk, melyek azok az ügyek, amelyeket Ön is a szívén visel

   

  A Philips Foundation alapítványon keresztül világszerte változást hozunk az emberek mindennapjaiba. Meggyőződésünk azonban, hogy Ön és mi összefogva többet tehetünk, ezért kérjük, ossza meg velünk, melyik az az ügy, amely a legközelebb áll a szívéhez. Az Önök szavazatait figyelembe véve a Philips eldönti, hogyan priorizálja a jó ügyek támogatását 2019-ban.

  Válassza ki 2019 jó ügyét:

  Csatlakozzon most és 15% kedvezményt kaphat a Philips online áruházban.

  A 2019-as támogatási tevékenységeink priorizálása érdekében kérjük, csatlakozzon a Philips Better Me, Better World kezdeményezéshez, és iratkozzon fel a Philips promóciós leveleire.
  *
  *
  *
  *
  A Philips tiszteletben tartja az Ön személyes adatainak védelmét. Kérjük, hogy a további tudnivalókért olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot.