1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  About

  A szájhigiénia és az egészségmegőrzés kapcsolata

     

  A szájhigiéia és az általános egészségi állapot között szoros összefüggés áll fenn, még ha erre a mindennapi fogmosás során nem is gondolunk. A megfelelő szájhigiénia több módon is pozitív hatással lehet az egészségünkre.

  A megfelelő fogkefe kiválasztása

     

  A lepedék nem csak a fogaink közé ragadt ételmaradékot jelenti. Valójában a lepedék baktériumtelepekből áll (egészen pontosan 1000 különböző baktériumfajtából), amik a szánkban élnek. Ezért fontos a megfelelő fogkefe kiválasztása, amivel hatékonyan távolíthatjuk el őket.

  Miért az elektromos fogkefe?

     

  A fogorvosok túlnyomó többsége az elektromos fogkeféket ajánlja, mivel ez a legjobb módja az egészséges fogsor megőrzésének. Az elektromos fogkefék alaposabbak, pontosabbak és több tisztító mozdulatot tudnak megtenni, mint a kézi fogkefék.

  Prevent

  A szájhigiénia szerepe

     

  A szájhigiénia hatással van az étkezésünkre a beszédünkre  és a megjelenésünkre is. A fogszuvasodás a fogfájás  vagy a fogak elvesztése nem csak a külső megítélésünkre van hatással: csökkentheti az étkezés élvezetét, befolyásolhatja akár az alvási szokásainkat, életminőségünket.

  Hogyan előzhetem meg a plakk-képződést?

     

  A lepedék képződését napi kétszeri, legalább két percig tartó fogmosással és napi egyszeri fogselyem használatával meg lehet előzni. Az alacsony cukor és keményítő tartalmú étrend szintén segíthet minimalizálni a baktériumoktelepek növekedését.

  Treat

  Hogyan távolíthatom el a lepedéket?  

     

  Ha nem távolítjuk el, a lepedék megkeményedik és ebből alakul ki a fogkő, ami már sokkal nehezebben távolítható el. Az el nem távolított lepedék fogínygyulladást és más ínybetegségeket is okozhat. A megfelelő gyakoriságú és hosszúságú rendszeres fogmosás eltávolítja a lepedéket a kialakulása utáni 48 órán belül.

  PHILIPS SONICARE

  Hogyan segíthetnek a Philips Sonicare fogkefék?

   

  A Philips Sonicare fogkefékhez kapható célzottan a lepedék hatékony eltávolítására kifejlesztett fogkefefej, mely akár 7-szer több lepedéket távolít el mint a kézi fogkefe.

   

  Sőt! A Philips Sonicare szónikus elektromos fogkefék percenként akár 62 ezer mozdulatot végeznek, míg a kézi fogkefével körülbelül 300 mozdulatot tudunk tenni percenként. Ez azt jelenti, hogy két perc fogmosás a Philips Sonicare készülékkel megegyezik körülbelül egy hónapnyi kézi fogkefével végzett fogmosással. Más elektromos fogkefékkel ellentétben a Sonicare a szónikus mozgásnak köszönhetően eljuttatja a folyadékot fogközökbe is. Az eredmény érezhetően tisztább fogak és egészséges íny.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.