1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  • Ingyenes kiszállítás

  • 14 napos visszaküldési garancia

  • 2 év garancia

  Termékek

   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Hogyan őrizzük meg hófehér mosolyunkat?

  Mosollyal a siker felé

   

  A természetes, fehér mosoly az egyik első dolog, amit észrevesznek rajtunk. A fehér mosoly azt mutatja a külvilág felé, hogy egészségesek és boldogak vagyunk. Ezen túl a fehér mosoly a megfelelő szájhigiénia jele, ami a teljes test egészségében is fontos szerepet játszik, beleértve a szív- és érrendszeri betegségek rizikójának csökkenését is.

  bad-breath

  Természetes fehérítő módszerek


  Fogfehérítésről sokunknak a kémiai szerekkel végzett foghehérítés jut eszünkbe. Ezek a kezelések hatékonyak, de először érdemes lehet természetes módszerekkel próbálkozni: ehhez elegendő az, ha bizonyos ételeket kerülünk, másokból viszont igyekszünk többet fogyasztani.

  Táplálkozással a fehérebb fogakért

   

  Bizonyos ételek elszínezhetik a fogakat: a kávé, tea és vörösbor tanninokat és cukrot tartalmaz, amik elszíneződést okozhatnak, ezért tanácsos mértékletesen fogyasztani őket. A dohányzástól szintén besárgulhatnak a fogak. Más ételek viszont segíthetnek megőrizni a fogak fehérségét, például az eper, zeller, alma, répa, magvak és sajtok. Ezek az ételek segítik a nyáltermelődést, ami természetes módon tisztítja a fogakat.

  Fogmosással a fehérebb fogakért


  A fehérítő fogkrémek szódabikarbónát tartalmaznak. Ez a természetes kémiai anyag eltávolítja az elszíneződéseket és polírozza a fogakat. A fehérítő fogkrémek biztonságosan használhatóak, de hosszabb időn keresztüli alkalmzásuk meggyengítheti a fogzománcot. Ezért érdemesebb ciklikusan használni őket: 6 hétig fehérítő és 6 hétig normál fogkrémmel mossunk fogat.

  PHILIPS SONICARE

  Hogyan segíthetnek a Philips Sonicare fogkefék?

   

  A Philips Sonicare fogkefékhez kapható célzottan a fogak fehérségének visszaállítására kifejlesztett fogkefefej, mely akár már 3 nap alatt 100%-al* fehérebb fogakat varázsol.

   

  Sőt! A Philips Sonicare szónikus elektromos fogkefék percenként akár 62 ezer mozdulatot végeznek, míg a kézi fogkefével körülbelül 300 mozdulatot tudunk tenni percenként. Ez azt jelenti, hogy két perc fogmosás a Philips Sonicare készülékkel megegyezik körülbelül egy hónapnyi kézi fogkefével végzett fogmosással. Más elektromos fogkefékkel ellentétben a Sonicare a szónikus mozgásnak köszönhetően eljuttatja a folyadékot fogközökbe is. Az eredmény érezhetően tisztább fogak és egészséges íny.

   

   *Premium White fogkefefej, White+ (Fehér+) üzemmódban kézi fogkefe és egy piacvezető fehérítő fogkrém használatához képest.