1
Szájápolás

A Philips Sonicare teljes szájápolást biztosít

 

A Philips Sonicare mindent biztosít, ami az egészséges szájhoz és mosolyhoz szükséges. A kimagasló eredmények érdekében a Sonicare termékeket fogápolási szakemberek bevonásával és jóváhagyásával tervezik. Az egészségügy terén szerzett több mint 100 éves tapasztalatával a Sonicare arra törekszik, hogy Ön magabiztosan fejleszthesse szájápolási rutinját.

  Maximális tisztaság, ami valóban érezhető

   

  Minden napot tiszta érzettel kezdhet és fejezhet be. A Sonicare elektromos fogkefe percenkénti 31 000 tisztítómozdulattal kíméletesen vizet juttat a fogközökbe, ezzel fellazítva és eltávolítva a lepedéket.

  Philips Sonicare elektromos fogkefék

  Működési jellemzők

  A fogközökbe juttatott gyengéd vízsugár fellazítja és eltávolítja a lepedéket.

  A fogmosási élmény testre szabása

   

  Válassza az Önnek leginkább megfelelő fogkefefejet. Akár fehéríteni szeretné fogait, akár eltávolítani a lepedéket, javítani a fogíny egészségét, vagy egyszerűen megszépíteni mosolyát, a Sonicare a megfelelő fogkefefejet kínálja.

  A fogselyem egyszerűbb használata

   

  A fogselyem használata azon műveletek egyike, amelyet nem könnyű szigorú rendszerességgel végezni. Az AirFloss gyors módot biztosít a fogközök tisztítására, így nem kell bajlódnia a fogselyemmel. Szájöblítő és levegő gyengéd befúvásával 60 másodperc alatt eltávolítja a lepedék 99%-át. 

  A friss lehelet magabiztosságot ad

   

  Tudta, hogy a rossz lehelet 80%-áért a nyelv a felelős? A TongueCare+ a kialakításának köszönhetően eltávolítja a baktériumokat a nyelv barázdáiból, mélyedéseiből; és normál fogkefefejként illeszkedik a fogkefére.

  Gondoljon bele, milyen lenne, ha gyermeke kérdezné, mikor jön már a fogmosás

   

  A Sonicare for Kids elektromos fogkefe és az interaktív alkalmazás gyermeke számára várva várt eseménnyé teszi a fogmosást. Csatlakozzon a szülők 98%-ához, akik szerint a Sonicare hatékonyabb és hosszabb fogmosásra ösztönzi a gyerekeiket.

  Valós idejű útmutatás gombnyomásra

   

  Nem kell találgatnia, hogy vajon megfelelően mos-e fogat. A Sonicare elektromos fogkefe Sonicare alkalmazáshoz való csatlakoztatásával személyre szabott útmutatást és tippeket kap fogmosási technikája fejlesztéséhez. Az alkalmazás nyomon követi fogmosási szokásait, és fogorvosok által jóváhagyott javaslatokat tesz.

  Bennfentes tanács a szájápolással kapcsolatban

  Sonicare támogatási központ

  Kérdése van?

  Azért vagyunk, hogy segítsünk.