0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

   Philips Headphones alkalmazás

   iOS és Android eszközökhöz


   A Philips Headphones alkalmazás lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználja a fül-/fejhallgatója nyújtotta lehetőségeket. Hozzáférhet minden funkcióhoz, ami a lehető legjobb audioélményt biztosítja a mobileszközéről.

   Az alkalmazás letöltése:

   L4 Fidelio fejhallgató a Philips Headphones alkalmazáshoz csatlakoztatva

   Hozzon ki többet a fejhallgatóból/fülhallgatóból

   Az alkalmazás funkciói

   További információért kattintson

   A fülhallgató választható zajszabályozási módjainak testreszabása

   Lehetővé teszi egy időzítő beállítását a fülhallgató kikapcsolásához.

   A hanglejátszás szünetel, ha az érzékelő azt észleli, hogy eltávolította a fülhallgatókat a füléből. A lejátszás folytatódik, amikor az érzékelő azt észleli, hogy visszatette a fülhallgatókat.

   Bármi is a kedvence, hallgassa saját preferenciái szerint! A négy előbeállítás segítségével kiválaszthatja, hogy a fülhallgató hogyan szólaltassa meg az éppen hallgatott zenét.

   Játék közben és videók lejátszásakor minimális késleltetéssel közel valós idejű élményt érhet el. Vegye figyelembe, hogy a vételi távolság csökkenhet.

   Segítségével a saját hangját is hallhatja a hívás során

   Aktiválja az éber üzemmódot a fülhallgatón vagy az alkalmazáson keresztül, ha beszélgetést szeretne folytatni, szeretné hallani a hangosbemondót vagy az utca zaját. Az alkalmazás segítségével szabályozhatja, hogy mennyi zajt engedjen be a fülhallgató.

   Lehetővé teszi a típusszám, a MAC-cím és a szoftverfrissítési állapot megtekintését. E rész segítségével frissítheti a fül-/fejhallgató szoftverét.

   Nem kell többé keresgélnie a támogatási oldalakon – az alkalmazás közvetlenül a fülhallgatójának megfelelő használati útmutatóhoz irányítja! Azonnal hozzáférhet a hibaelhárítási tippekhez, valamint a fülhallgató használatával kapcsolatos követendő és kerülendő dolgok listájához.

   Kompatibilis a fejhallgatóm/fülhallgatóm?


   A Philips Headphones alkalmazás kompatibilis a legújabb fülhallgatóinkkal és fejhallgatóinkkal. 23 nyelven áll rendelkezésre: holland, angol, francia, spanyol, orosz, arab, héber, koreai, japán és mandarin.

   GYIK ikon

   Ahol kérdéseire választ kaphat

   Hogyan csatlakoztathatom a Philips fejhallgatót/fülhallgatót a Philips Headphones alkalmazáshoz?


   Kapcsolja be telefonján a Bluetooth funkciót. Válassza ki fül-/fejhallgatóját a telefon Bluetooth menüjében. A fül-/fejhallgató csatlakoztatása után automatikusan létrejön a kapcsolat az alkalmazással.

   Milyen csatlakozási problémák fordulnak elő gyakran az iOS rendszernél?


   Az iOS Bluetooth háromféle állapotú lehet: teljesen engedélyezve, részben engedélyezve és kikapcsolva. A fülhallgató megfelelő párosításához és csatlakoztatásához fontos, hogy a telefon Bluetooth funkciója „Fully enabled” (Teljesen engedélyezett) állapotban legyen.

   Emellett a használatba vételekor az alkalmazás kéri a Bluetooth-engedély megadását az alkalmazás használatához. Fontos, hogy az „OK” opciót válassza. Ha a „Don’t allow” (Ne engedélyezze) lehetőséget választja, később ismét megjelenik ugyanaz a felugró ablak. Csak azután használhatja az alkalmazást, miután kiválasztotta az „OK” lehetőséget.

   Végezetül, az is fontos, hogy ne változtassa meg az alapértelmezett fülhallgató modellnevét az eszközbeállítások menüben, mivel ez esetben az alkalmazás nem fogja automatikusan felismerni a fülhallgatót. Ebben az esetben manuálisan kell kiválasztania a fülhallgató típusát az alkalmazásban, hogy tökéletesen működjön.

   Milyen csatlakozási problémák fordulnak elő gyakran az Android rendszernél?

    

   A használatba vételekor az alkalmazás kéri, hogy engedélyezze a fülhallgató csatlakozását. Fontos az „Allow” (Engedélyezés) kiválasztása. A régebbi Android verziók (<12) kérhetik a helyadatokra és a tárhelyre vonatkozó engedélyek megadását. Ezek az engedélyek szükségesek az alkalmazás megfelelő működéséhez.

   Kompatibilis a fejhallgatóm/fülhallgatóm a Philips Headphones alkalmazással?

    

   Tekintse át az alábbi listát, és ellenőrizze, hogy fejhallgatója/fülhallgatója kompatibilis-e az alkalmazással:

   Philips support is here, contact

   Támogatásra van szüksége régebbi típusú készülékéhez?

   Segítsen megtalálni a számot
   Hol található a termékszám
   Hol találom a termékszámot?

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.