• Ingyenes kiszállítás

 • 14 napos visszaküldési garancia

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Termékek

   Philips Headphones alkalmazás

   Philips Headphones alkalmazás

   iOS  és Android eszközökhöz

   Hogyan léphet velünk kapcsolatba

   Fokozza a fej- vagy fülhallgató használatának élményét

   Az alkalmazás funkciói

   Kattintson további információkért
   Némítsa el a külvilágot. Az aktív zajszűrő (ANC) a fej- vagy fülhallgatón, vagy az alkalmazásban kapcsolható be. Ha nem szeretné kiszűrni az összes külső hangot, az alkalmazás Éber üzemmódjával manuálisan csökkentheti az aktív zajszűrés szintjét.
   Aktiválja az Éber üzemmódot a fej- vagy fülhallgatón, vagy az alkalmazásban, ha beszélgetni szeretne, vagy hallani szeretné a bejelentéseket, vagy az utca zaját. Az alkalmazás segítségével szabályozhatja, hogy a fej- vagy fülhallgató mennyi zajt engedjen át.
   Az Adaptív zajszűrés segítségével az alkalmazás az Ön által végzett tevékenységnek megfelelően szűri ki a külső zajokat. Akár éppen pihen, sétál, fut vagy munkába tart, az alkalmazás automatikusan kiválasztja a környezetnek megfelelő zajszintbeállítást.
   Bármit is szeret, élvezze a saját elképzelése szerint! A hatféle gyárilag beállított hangszín lehetővé teszi, hogy a fej- vagy fülhallgató hangját a hallgatott tartalomnak megfelelően válassza meg. Az alkalmazás hangszínszabályzójának használatával Ön is beállíthatja a hangzást, és elmentheti az egyéni beállításokat későbbi használatra.
   A lejátszási listájában válogat a számok között? Közvetlenül az alkalmazásból játszhatja le, szüneteltetheti vagy léptetheti tovább a zeneszámokat, illetve állíthatja be a hangerőt. A zeneszámra vonatkozó információkat, az album borítóját és az előadó adatait is megtekintheti.

   Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy telefonja segítségével valós időben ellenőrizze pulzusszámát, amikor a Philips fej- vagy fülhallgatót viseli. Tökéletes megoldás a testmozgás során bekövetkező folyamatok, vagy  futás utáni regenerálódás nyomon követésére.

    

   Szeretne egy külön hangsegédet használni Philips fej- vagy fülhallgatójához? Egyszerűen töltse le a hangsegédet a telefonjára, és válassza ki az alkalmazásban. Ezután a fej- vagy fülhallgató egyedi hangbeállításán keresztül beszélhet a kiválasztott hangsegéddel.
   Az alkalmazás segítségével könnyedén naprakészen tarthatja fej- vagy fülhallgatóját. Egyszerűen töltse le telefonjára a legújabb firmware-t. A letöltés befejezése után a Philips fej- vagy fülhallgató frissítése automatikusan megtörténik az alkalmazáson keresztül.
   Nem kell többé a támogatási oldalakon keresgélnie – az alkalmazás közvetlenül a fej- vagy fülhallgatóhoz tartozó használati útmutatójához irányítja Önt! Ez azonnali hozzáférést biztosít a hibaelhárítási tippekhez, valamint a fej- vagy fülhallgató használatával kapcsolatos általános, követendő és kerülendő eljárásokhoz.

   Kompatibilis fej- és fülhallgatók


   A Philips Headphones alkalmazás kompatibilis a legújabb fej- és fülhallgatóinkkal. 23 nyelven áll rendelkezésre, beleértve a holland, angol, francia, spanyol, orosz, arab, héber, koreai, japán és mandarin nyelveket.

   Az Ön Philips Headphones alkalmazása

   Gyorsindítás

   Az első lépések a Philips Headphones alkalmazással

   Még több információ a Philips hangrendszerekről

   Fejhallgató
   Tartsa kedvenc zenéit a keze ügyében
   Soundbar hangsugárzók
   Minden izgalmas pillanathoz
   Vezeték nélküli hangszórók
   Az Ön zenéje. Erőteljes hangzás és szabadság.

   Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.