• Ingyenes kiszállítás

 • 14 napos visszaküldési garancia

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Termékek

   Philips Headphones alkalmazás

   Philips Headphones alkalmazás

   iOS  és Android eszközökhöz

   Hogyan léphet velünk kapcsolatba

   Fokozza a fej- vagy fülhallgató használatának élményét

   Az alkalmazás funkciói

   Kattintson további információkért
   Némítsa el a külvilágot. Az aktív zajszűrő (ANC) a fej- vagy fülhallgatón, vagy az alkalmazásban kapcsolható be. Ha nem szeretné kiszűrni az összes külső hangot, az alkalmazás Éber üzemmódjával manuálisan csökkentheti az aktív zajszűrés szintjét.
   Aktiválja az Éber üzemmódot a fej- vagy fülhallgatón, vagy az alkalmazásban, ha beszélgetni szeretne, vagy hallani szeretné a bejelentéseket, vagy az utca zaját. Az alkalmazás segítségével szabályozhatja, hogy a fej- vagy fülhallgató mennyi zajt engedjen át.
   Az Adaptív zajszűrés segítségével az alkalmazás az Ön által végzett tevékenységnek megfelelően szűri ki a külső zajokat. Akár éppen pihen, sétál, fut vagy munkába tart, az alkalmazás automatikusan kiválasztja a környezetnek megfelelő zajszintbeállítást.
   Bármit is szeret, élvezze a saját elképzelése szerint! A hatféle gyárilag beállított hangszín lehetővé teszi, hogy a fej- vagy fülhallgató hangját a hallgatott tartalomnak megfelelően válassza meg. Az alkalmazás hangszínszabályzójának használatával Ön is beállíthatja a hangzást, és elmentheti az egyéni beállításokat későbbi használatra.
   A lejátszási listájában válogat a számok között? Közvetlenül az alkalmazásból játszhatja le, szüneteltetheti vagy léptetheti tovább a zeneszámokat, illetve állíthatja be a hangerőt. A zeneszámra vonatkozó információkat, az album borítóját és az előadó adatait is megtekintheti.

   Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy telefonja segítségével valós időben ellenőrizze pulzusszámát, amikor a Philips fej- vagy fülhallgatót viseli. Tökéletes megoldás a testmozgás során bekövetkező folyamatok, vagy  futás utáni regenerálódás nyomon követésére.

    

   Szeretne egy külön hangsegédet használni Philips fej- vagy fülhallgatójához? Egyszerűen töltse le a hangsegédet a telefonjára, és válassza ki az alkalmazásban. Ezután a fej- vagy fülhallgató egyedi hangbeállításán keresztül beszélhet a kiválasztott hangsegéddel.
   Az alkalmazás segítségével könnyedén naprakészen tarthatja fej- vagy fülhallgatóját. Egyszerűen töltse le telefonjára a legújabb firmware-t. A letöltés befejezése után a Philips fej- vagy fülhallgató frissítése automatikusan megtörténik az alkalmazáson keresztül.
   Nem kell többé a támogatási oldalakon keresgélnie – az alkalmazás közvetlenül a fej- vagy fülhallgatóhoz tartozó használati útmutatójához irányítja Önt! Ez azonnali hozzáférést biztosít a hibaelhárítási tippekhez, valamint a fej- vagy fülhallgató használatával kapcsolatos általános, követendő és kerülendő eljárásokhoz.

   Kompatibilis fej- és fülhallgatók


   A Philips Headphones alkalmazás kompatibilis a legújabb fej- és fülhallgatóinkkal. 23 nyelven áll rendelkezésre, beleértve a holland, angol, francia, spanyol, orosz, arab, héber, koreai, japán és mandarin nyelveket.

   Az Ön Philips Headphones alkalmazása

   Gyorsindítás

   Az első lépések a Philips Headphones alkalmazással

   Még több információ a Philips hangrendszerekről

   Fejhallgató
   Tartsa kedvenc zenéit a keze ügyében
   Soundbar hangsugárzók
   Minden izgalmas pillanathoz
   Vezeték nélküli hangszórók
   Az Ön zenéje. Erőteljes hangzás és szabadság.